montevoutsas Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Θελω να παιρνω στριφτα τσιγαρα εδω στην Γερμανια αλλα δεν ξερω ποια μαρκα δεν εχει αυτο που επερνα στην Ελλαδα..Θελω μια μαρκα σαν το karelia ασπρο τον καπνο..πειτε μου αν ξερει κανεις . Ευχαριστω
EvilEyes Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω εάν είναι παρόμοιος με τον καρελια, αλλά δοκίμασε οπωσδήποτε τον Pueblo. Στοιχίζουν 12.60 τα 100 γραμμάρια, καθαρός καπνός χωρίς χημικά πρόσθετα. Εγώ τουλάχιστο πάντα παραγγέλνω 2 κουτιά στον πατέρα κάθε φορά που πάει ταξίδι εκεί. 1
opera Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Μπαφενμπουργκ Επεξ/σία 23 Αυγούστου 2015 από opera
montevoutsas Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δεν ξέρω εάν είναι παρόμοιος με τον καρελια, αλλά δοκίμασε οπωσδήποτε τον Pueblo. Στοιχίζουν 12.60 τα 100 γραμμάρια, καθαρός καπνός χωρίς χημικά πρόσθετα. Εγώ τουλάχιστο πάντα παραγγέλνω 2 κουτιά στον πατέρα κάθε φορά που πάει ταξίδι εκεί. σμρ τον πηρα αυτον να τον δοκιμασω! ο καφε ειναι λιγο βαρυς για μενα...θα πρεπει να παρω τον ασπρο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα