Dev_angel Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθώ πιστά το φόρουμ με τα "Capital controls & PayPal" και έχω μια ερώτηση εφόσον δε μπορώ να αγοράσω μέσω eBay με PayPal. Μπορώ να αγοράσω κάτι μικρό (αξιας 10ευρω) απο το AliExpress απευθείας με κάρτα? (γιατί είδα έχει τέτοια επιλογή). Να σημειωθεί οτι έχω Debit Mastercard της Εθνικής. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
enterhere Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Νομίζω μόνο από Banggood Μπορείς απ'ευθείας με κάρτα.
kostas83 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Γιατι δεν δοκιμαζεις να μας πεις και μας?Με Χρεωστικες visa alpha bank και Eurobank mastercard παντως εχω δοκιμασει και δεν γινεται Εγω αυριο θα ξερω αν θα μπορεσω με μια Alpha bonus που μου δουλεψε και φορτωσα το paypal balance οποτε ευελπιστω και για ali 1
tsabasid Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Στις απευθειας αγορές έχει σημασία τί χαρακτηρισμό έχει ο συγκεκριιμένος έμπορος ή ο payment processor στο αρχείο της τράπεζας. Έχω κάνει αρκετές αγορές ψηφιακού περιεχομένου κυρίως απο Αμερικάνικα sites και φαινόταν ξεκάθαρα κάποιοι διαμεσολαβητές πληρωμής γινόταν αποδεκτοί και έκανες όσες συναλλαγές ήθελες οποιουδήποτε υψους και σε άλλους δε μπορούσες να αγοράσεις ούτε 1ευρώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Εξαρτάται πώς ο πωλητής είναι εγγεγραμμένος στην τράπεζα. Αγόρασα από Βρεταννικό οίκο μόδας και όλα καλά. Προσπάθησα να αγοράσω απο eBay και πόρτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα