BlackDarkFlag Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το τρολ θέμα περί παραδείσου είπα να ανοίξω ένα λίγο πιο σοβαρό θέμα.. Αν έπρεπε να περάσετε μια αιωνιότητα με κάποιον/α με ποιον/α θα την περνάγατε;
king2009 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με κάνα καλο γκομενακι στυλ Δουκισσα νομικου. Αρκεί να μην γερναει ποτέ και να έχουμε άπειρα condoms. 1
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με κάνα καλο γκομενακι στυλ Δουκισσα νομικου. Αρκεί να μην γερναει ποτέ και να έχουμε άπειρα condoms. Μέσα απ' το στόμα μου το πήρες....
4saken Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με κάνα καλο γκομενακι στυλ Δουκισσα νομικου. Αρκεί να μην γερναει ποτέ και να έχουμε άπειρα condoms. Τα condoms τι τα θες?Θα περασετε μια αιωνιοτητα... 2
g_alkis Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το τρολ θέμα περί παραδείσου είπα να ανοίξω ένα λίγο πιο σοβαρό δεύτερο τρολ θέμα.. Αν έπρεπε να περάσετε μια αιωνιότητα με κάποιον/α με ποιον/α θα την περνάγατε; Fixed. Πιο βαρετός πεθαίνεις όμως.
omghi2u Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με τον Dave Chappelle ρεεεεεεεεεεεεεε μαγκααααααααααααααααααααααααα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ
revolver1990 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με την μάνα μου και μια βάρκα(του Insomniak καλέ).
Kostasspil Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το τρολ θέμα περί παραδείσου είπα να ανοίξω ένα λίγο πιο σοβαρό θέμα.. κι εγώ ένα fixed edit: τωρα ειδα ο g_alkis έγραψε τ ίδιο 1
ParganMan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Η αιωνιότητα είναι κάτι το σχετικό. Τα είπε ο Αϊνστάιν αλλά δε τον άκουσε κανείς... 1
Apoll Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Με αφορμή το τρολ θέμα περί παραδείσου είπα να ανοίξω ένα λίγο πιο σοβαρό θέμα.. Αν έπρεπε να περάσετε μια αιωνιότητα με κάποιον/α με ποιον/α θα την περνάγατε; Για να μην απαντήσω πεζά, όπως οι παραπάνω, μερικές διευκρινήσεις α) Τί εννοείς με το "αιωνιότητα"; β) Χόρος/Τοποθεσία; Είμαστε μόνο 2 άτομα σε όλο το πλανήτη; γ) Ποιοί οι περιορισμοί; δ) Γήρανση; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα