Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά.

Αγόρασα από φίλο σε καλή τιμή το lenovo m93p sff (mini tower). Εργοστασιακα ερχόταν με i5 4570, 8gb ram, 500gb hdd, hd 4600 onboard. Είχα λοιπόν κάποια κομμάτια στην άκρη και είπα να το αναβαθμίσω. Του αναβάθμισα την ραμ σε 24gb και έβαλα και extra ssd για το μπουτάρισμα. Πλέον είναι οκ από θέμα ταχύτητας λόγω ssd.

Από κάρτα γραφικών τι να βάλω όμως επάνω; Δέχεται low profile κάρτες μόνο (μιλάμε για τροφοδοτικό των 240watt). Σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι ένας του έβαλε την gtx750. Με αυτήν κανένα παιχνιδάκι θα παίζει; Προφανώς δεν αναφέρομαι σε pro, manager αλλά σε κάτι ανώτερο.

Thanks!

Δημοσ.

Δεν θα τα σηκώσει το τροφοδοτικό.Θα χρειαστείς ένα τροφοδοτικό μεγαλύτερο απο 350W ,πήγαινε σε αυτήν την σελίδα και προσπάθησε να βρείς τι form factor είναι το τροφοδοτικό σου http://www.evercase.co.uk/PowerSupplyMeasurements.htm

Γία κάρτα δές διαστάσεις και μετά μέτρα το κουτί σου.

Δημοσ.

Δέχεται low profile κάρτες μόνο (μιλάμε για τροφοδοτικό των 240watt). Σε κάποιο φόρουμ διάβασα ότι ένας του έβαλε την gtx750.

Το θέμα είναι το τροφοδοτικό που έχω και το κουτί.

Θα τα σηκώνει ή θα τα κλαίω τα χρήματα μου;

Aπαντάς μόνος σου..

Δημοσ.

Aπαντάς μόνος σου..

Το έχω αυτό γενικά. :P

Το θέμα είναι πως δεν ξέρω αν θα χωράει στο κουτί. Αυτός είναι ο κύριος ενδοιασμός μου.

Θα μετρήσω διαστάσεις και θα επανέλθω.

Δημοσ.

Η 126 ευρώ είναι η ΤΙ και η 115 η απλή. Προφανώς συμφέρει η ΤΙ ;)

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Κατέφθασε σήμερα η 750 ti overclocked edition. Την κούμπωσα, όλα καλά.

Δεν την έχω στρεσάρει ακόμα για να δω αν την αντέχει το τροφοδοτικό :P

Προσοχή. Η κάρτα μέσα έχει low profile bracket για να χωράει άψογα στο midi tower κουτί σας.

Μην είστε σαν εμένα τον γιωτά που έκανα μόντα (έσπασα κομμάτι από το αλουμίνιο) για να χωρέσει η κάρτα και μετά πήρα χαμπάρι ότι το πακέτο είχε κάπου κρυμμένο ένα μπράκετ :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...