Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας guys,μπαινω κατευθειαν στο θεμα.Λογικα παιρναω Χανια η/μ(καθως εχω 400 παραπανω μορια απο περισυ και θα πεσουν και αλλο).Πηγα λοιπον κ εγω βρηκα το σπιτακι μ σχεδον 2 λεπτα απο το κεντρο,ολα πολυ κομπλε.Και κοσμο ειχε και καποιες γκομενες ειδα (οχικαι τοσες πολλες αλλα οκ)και κλαμπακια ακουσα οτι ειχε.Γυρνωντας πισω εψαξα απο περιεργεια σε διαφορα φορουμς και διαβασα πως τα πραμματα το χειμωνα τουλαχιστον ειναι αυτοκτονικα βαρετα και πως οι γκομενες ειναι ειδος υποεξαφανισης και γενικα πως θα μαραζωσω σε σημειο που θα θελω ν φυγω.Ειναι αληθεια αυτα ?Δλδ θα τρωω ολα τα χρηματα σε εισητηρια κ βενζινεσ για ρεθυμνο?(+ τ0 γεγονος πως δεν εχω ουτε αυτοκινητο ουτε διπλωμα).Ναι κ ξερω πως εκει για ν σπουδασω πηγα αλλα δεν γινετε να διαβαζεις ολη μερα.Οποιος ξερει κατι ας με διαφωτησει..

Δημοσ.

για γκομενακια ρεθυμνο και μονο. χανια ειναι ωραια, αν εξαιρεσεις οτι ο κοσμος ειναι λιγο ψωνισμενος (εμεις ειμαστε οι αρχοντοφραγκατοι κρητικοι, οι υπολοιποι ειναι χωριατες φαση) αλλα απο γυναικες γιοκ (εκτος κ αν μπλεξεις με καμια ντοπια, που δε προτεινω)

οπως και να χει, κρητη ειναι, καλα θα περασεις και οι αποστασεις δεν ειναι μεγαλες, βρες κανα μεταχειρισενο αμαξακι και απολαυσε το

Δημοσ.

Γεια σας guys,μπαινω κατευθειαν στο θεμα.Λογικα παιρναω Χανια η/μ(καθως εχω 400 παραπανω μορια απο περισυ και θα πεσουν και αλλο).Πηγα λοιπον κ εγω βρηκα το σπιτακι μ σχεδον 2 λεπτα απο το κεντρο,ολα πολυ κομπλε.Και κοσμο ειχε και καποιες γκομενες ειδα (οχικαι τοσες πολλες αλλα οκ)και κλαμπακια ακουσα οτι ειχε.Γυρνωντας πισω εψαξα απο περιεργεια σε διαφορα φορουμς και διαβασα πως τα πραμματα το χειμωνα τουλαχιστον ειναι αυτοκτονικα βαρετα και πως οι γκομενες ειναι ειδος υποεξαφανισης και γενικα πως θα μαραζωσω σε σημειο που θα θελω ν φυγω.Ειναι αληθεια αυτα ?Δλδ θα τρωω ολα τα χρηματα σε εισητηρια κ βενζινεσ για ρεθυμνο?(+ τ0 γεγονος πως δεν εχω ουτε αυτοκινητο ουτε διπλωμα).Ναι κ ξερω πως εκει για ν σπουδασω πηγα αλλα δεν γινετε να διαβαζεις ολη μερα.Οποιος ξερει κατι ας με διαφωτησει..

Γενικά οι κρητικοί (ντόπιοι) είναι κομπλεξικοί, ιδιαίτερα με τους μη ντόπιους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ΟΚ άτομα, αλλά αυτά είναι σπάνια και συνήθως είναι κρητικοί που δεν είναι στην Κρήτη. 

Να προσέχεις τις κρητικές παρέες, λοιπόν. 

Σχετικά με τις γυναίκες, εάν είσαι του "club" τότε η Κρήτη έχει γυναίκες. Γενικά, οι κρητικές είναι γυναίκες που στολίζονται για "clubs" και μερικές (έως πολλές) το υποστηρίζουν και με την εξωτερική εμφάνιση. Για πιο "χύμα" καταστάσεις, τότε θα πρέπει να αλλάξεις νόμο (π.χ. όρια Ηράκλειο - Λασίθι) και μεριά (νότια αντί για βόρεια). 

Για μη κρητικές, καλύτερα Ρέθυμνο (ή Ρέθεμνος, όπως το λένε οι της μέσα μπάντας). 

Να βγάλεις δίπλωμα, καθώς η νότια μεριά στο νομό που είσαι έχει μεγάλη ομορφιά... και η βόρεια έχει (π.χ. Φόδελε, Γκόα) αλλά η νότια τα σπάει. 

Επίσης, να συγκεντρωθείς στην σχολή σου γιατί είναι αρκετά καλή :) 

Αυτά!

Δημοσ.

Καλο ειναι να μην βαζουμε ολα τα πραγματα σε ενα τσουβαλι..

ειναι ολοι οι κρητικοι εκεινο,ειναι ολες οι χανιολες το αλλο κτλκτλ

γιατι απλα δεν ισχύει κατι τετοιο.5 χρονια φοιτητης κρητη μπορω 

να πω με σιγουρια ηρακλειο-χανια θα βρεις οτι ειδους παρεα θες

ευκολα.Δεν μπορεις ομως να απαιτεις να εχεις την γκομεναρα

χανιωτισα και εσυ να εισαι σαν αναποδο γαμωτο και μετα να την

λες χανιωλα.Υπαρχουν οπως παντου καποιες περιπτωσεις περιεργες

οπως παντου αλλα μεχρι εκει.

Το οτι θα πληξεις στα χανια δεν παιζει,δηλαδη αλλοι που περνανε

σε κατι φλωρινες τι πρεπει να πουνε?Για το ρεθυμνο οντως ισχυει οτι 

ειναι γυναικουπολη ,με φιλες-φιλους να μου λενε κατι αναλογιες στις σχολες

10 αγορια για 100 κοριτσια  :lol:  .Το θεμα ομως ειναι οτι θα εχεις αρκετες συμφοιτητριες

στην σχολη σου που δεν θα χρειαστει να ψαξεις παρα εξω.

Δημοσ.

Να πω κ εγω τη γνώμη μου σαν καποιος της ηλικιας σου και στην Κρήτη. Αυτα που ακουσα απο πανω φαινεται οτι γράφονται γιατι δεν ξερουν τιποτα μερικοι απο Κρητη.

Φασαριες δεν υπαρχουν (εκτος αν πηγαίνεις σε τιποτα χωρια με ορεξεις, ή αν ψαχνεσαι για φασαρια)

Αυτο που διαβασα οτι ειμαστε κομπλεξικοί το λεει λογικα γιατι το μονο που ξερει απο Κρήτη,ειναι οι ειδήσεις για τα μπιστολια στον Ευαγγελάτο.

Στο θεμα μας. Κοπελιες εχει στα χανια απλα μην φανταστεις πολλα πράγματα. Οσως αφορα νυχτερινή ζωη ειναι καπως φτωχά. Αν ψαχνεις αυτα τα δυο ,σαββατοκύριακα εκδρομη Ρεθυμνο!

• Like 1
Δημοσ.

Φοιτητής και μάλιστα με μια στοιχειώδη οικονομική άνεση δεν υπήρχε περίπτωση να μην περάσεις καλά, ακόμα και στο τελευταίο χωριό της Ελλάδας...

Δημοσ.

Γενικά οι κρητικοί (ντόπιοι) είναι κομπλεξικοί, ιδιαίτερα με τους μη ντόπιους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και ΟΚ άτομα, αλλά αυτά είναι σπάνια και συνήθως είναι κρητικοί που δεν είναι στην Κρήτη. 

Φίλε, είναι ντροπή σου να γράφεις τέτοια πράγματα!

Δικαιολογείσαι μόνο αν είσαι κανένας πιτσιρίκος.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...