Tigris7 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Εχω χρηματα στο balance,πως γινεται να τα μεταφερω σε τραπεζικο λογαριασμο? μου βγαζει σφαλμα οταν παω να βαλω το IBAN του λογαριασμου.. Εχει να κανει με τα CC? Θελω απο το balance,να τα μεταφερω στην τραπεζα,οχι το αναποδο που ξερω οτι δεν γινεται πλεον Γνωριζει κανεις?
papars Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλύτερα βρες κάποιον να σου τα δώσει μετρητά και να του μεταφέρεις το balance σου. Πολύ θα ήθελα να τύχει σε μένα κάτι τέτοιο. Τώρα για την ερώτησή σου, είχα το ίδιο θέμα και μετά από επικοινωνία με την PP με ενημέρωσαν ότι υπήρχε θέμα που ο λογαρισμός PP μου είχε ανοιχτεί στην αγγλία και δεν μπορούσα να συνδέσω λογαρισμό από την ευρωζώνη. Το ίδιο και ανάποδα. Ο λογαρισαμός της γυναίκας μου που ανοίχτηκε από ελλάδα δεν μπορεί να συνδεθεί με λογαριασμό στην Αγγλία. Για 100% σίγουρη απάντηση επίκοινώνησε με την PP. Κάνουν περίπου μισή μέρα να απαντήσουν.
philos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Γεια σας παιδιά! Έχω μια απορία κι εγώ σχετικά με το Paypal Balance. Έχω κάποια Χ χρήματα σε EURO και κάποια Y σε USD DOLLARS. Το θέμα είναι ότι όταν προσπαθώ να κάνω Withdraw για να τα στείλω σε τραπεζικό λογαριασμό στην Ελλάδα, δε με αφήνει να τα στείλω όλα μαζί (Χ+Υ). Δηλαδή απ' ότι καταλαβαίνω μου ζητάει να τα στείλω με δύο ξεχωριστές εντολές, πράγμα που θα μου κοστίσει 6ευρώ! (3ευρώ για κάθε εντολή ΔΙΑΣ) Υπάρχει τρόπος να τα φέρω με τη μία Ελλάδα ή με κάποιον τρόπο να μετατρέψω τα Χ και Υ σε ένα νόμισμα; Είδα και μια σελίδα στο Paypal που σου επιτρέπει να αφαιρέσεις ή να προσθέσεις νόμισμα. Να υποθέσω ότι αν αφαιρέσω κάποιο από τα δύο, το υπόλοιπο θα μετατραπεί; Τι χάνω αν αφαιρέσω νόμισμα; Ευχαριστώ!
Tempor Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οφειλεις να μετατρεψεις ολα τα συναλλαγματα σε € για αναληψη.
arisdj77 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 και εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον Tigris7 . Αν κάποιος ενδιαφέρεται για μεταφορά στον λογαριασμό του ας στείλει πμ.
philos Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μπορείς να τα μετατρέψεις σε ευρώ. Οφειλεις να μετατρεψεις ολα τα συναλλαγματα σε € για αναληψη. Ναι, το βρήκα! Δυστυχώς είχε και fee για τη μετατροπή. Τα έκανα δολλάρια καθώς συνήθως δολλάρια δέχομαι στο Paypal. Όταν πάω να κάνω withdraw, μετατρέπονται τότε σε ευρώ.
Nautilus13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδια, Έκανα μια πατάτα με το e-mail και αναγκάστηκα να κλείσω τον λογαριασμό(που μόλις έφτιαξα)λόγο του οτι το email ηταν ακυρο.Παιζει να γινει καμία στραβή με την κάρτα;Μπορω να την ξαναχρησιμοποιησω; Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα