masteripper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα,χθες μετά απο ένα συμβάν η τηλεόραση μου (Panasonic TX-42AS500E) έκανε μια ωραιότατη πτήση και προσγειώθηκε στο πάτωμα με την οθόνη διαλυμένη....εκτός απο 1 μικρό τμήμα ...τουλάχιστον είναι λειτουργική... Ήδη την έβαλα αγγελία για ανταλλακτικά αλλά επειδή το κόβω δύσκολο να αγοράσω τηλέοραση στο εγγύς μέλλον για πολλούς και διάφορους λόγους....σκέφτομαι αν υπάρχει περίπτωση για διάσωση σε οικονομικά πλαίσια...τον δρόμο για τον κάδο τον ξέρω ....είπα μπας και τον αποφύγω
Basilhs23___ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ρώτα για μια καλύτερη γνώμη και Site: http://avclub.gr">εδώ . Οικονομική επισκευή δύσκολα....
Mr_Proper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Πρέπει να την πάς σε τεχνικό φίλε αυτός θα ξέρει τι να βάλει... δεν νομίζω να συμφέρει να βάλεις αυθεντικό πάνελ γιατι είναι το κυρίως κομμάτι στην τηλεόραση και άρα ο κύριος λόγος του κόστους της... οπότε θα είναι μια ή άλλη
papars Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Το κόστος για αντικατάσταση πάνελ είναι αστρονομικό. Μπορεί να είναι πολύ περισσότερο από νέα TV. Και αν το βρεις τελικά. Δυστυχώς ξέρω από πρώτο χέρι.
sakinor Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Προσωπικα για μια bravia μου ειπαν κοντα 600ευρω
panos2171 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Αστρονομικό δε το λες όμως, ασύμφορο σίγουρα είναι.
masteripper Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Είπα μπας και πάρω καμμια ελπιδοφόρα κατεύθυνση...αλλά μάλλον δεν γλυτώνει....κρίμα...αμ δούλεψε 10 ώρες ζήτημα ήταν....
sakinor Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Ρωτα παντως και στην αντιπροσωπεια να εισαι σιγουρος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα