Slevinakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπερα, Ειμαι καινουριος στο forum και θα ηθελα την βοηθεια σας. Εδω και μερικες μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με την καρτα δικτυου μου (Qualcomm Atheros AR8151-ethernet). Συνδεομαι στο ρουτερ μου και ειμαι τις περισσοτερες φορες σε unidentified network. Οταν ξεμπλοκαρει και παιρνω κανονικα σωστο ip, gateway κτλπ και αναγνωριζεται το δικτυο και εμφανιζει την ενδειξη οτι εχω ιντερνετ στην πραγματικοτητα ειναι υπερβολικα αργο, σαν να μην εχω. Κανω Ping στο google και εχω 60-70% packet loss μεχρι και στο ιδιο το ρουτερ με Ping εχω loss ενω μερικα pings ειναι >700ms. Τα βηματα που εχω ακολουθησει προκειμενου να φτιαξω το προβλημα ειναι τα εξης: 1. Εχω κανει Uninstall τα drivers της καρτας και ξανα Install. 2. Εχω αλλαξει καλωδιο ethernet. Καμια διαφορα 3 Eχω τρεξει τις εντολες ipconfig /release και μετα /renew. Πολλες φορες κοκκαλωνει το cmd και το renew απλα δεν δουλευει. 4. Εχω τρεξει το troubleshooter εχω κλεισει την καρτα και την εχω ξαναανοιξει. Παλι τιποτα. Ανα ωρες μπορει να εχω ιντερνετ κανονικα και ξαφνικα να επανερχομαι παλι σε ολα τα προηγουμενα. 5. Δεν εχω καποιο anti-virus να μπλοκαρει την συνδεση μου. 6. Εχω τρεξει to malware-bytes και δεν εχει βρει κατι που να εμποδιζει την συνδεση μου. Το ρουτερ δινει κανονικα ιντερνετ σε wireless διχως προβληματα. Σαν εσχατη λυση βρισκω το format διοτι σε παρομοια περιπτωση πριν 2 χρονια παλι ειχε συμβει το ιδιο πραγμα και αναγκαστηκα να κανω format και η καρτα δουλευει normal για καιρο. Νομιζω οτι ειναι κατι που σχετιζεται με τα windows ή η καρτα που απλα δεν δουλευει σωστα. Tα specs μου: Windows 7 x64 ι5 3570 Gigabyte z77M-DEH retail PSU 700 Watt corsair Gaming series RAM 8GB Corsair vengeance GPU AMD radeon 7850HD Ευχαριστω προκαταβολικα Οποιαδηποτε βοηθεια καλοδεχουμενη
mitsus Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δοκιμασε και ενα linux live cd προτου κανεις format. Απεγκατεστησε και ξαναπερνα τους drivers της καρτας. Δοκιμασε κανενα λαπτοπ(δανεικο) με καλωδιο για να σιγουρευτεις οτι δεν φταιει το router
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα