Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θεμα ειναι μετα απο ενα hangover να μην παει χαμμενη η επομενη μερα....πως την παλεβει ο καθενας προσωπικα πιστεβω δυο ντεπον πριν τον υπνο βοηθανε για την επομενη

• Like 2
Δημοσ.

1. Η εξάσκηση βοηθάει. Πίνε συχνά

2. Η ενυδάτωση βοηθάει. Πίνε νερό ταυτόχρονα με το αλκοολ.

3. Η ούρηση βοηθάει. Κατούρα και λίγο.

4. Το σεξ βοηθάει και γενικά έντονη άσκηση. Επικεντρώσου στο σεξ.

5. Κοιμησου καλά με ένα μπουκαλάκι νερό δίπλα σου, στις 6 το πρωί που θα ξυπνήσεις κορακιασμένος, δε θα σηκωθείς από το κρεβάτι για να πιεις νερό (Νόμος), έχε το δίπλα σου.

6. Το πρωινό σεξ βοηθάει, ειδικά άμα φέρνει πρωινό στο κρεββάτι.

7. GATORADE. 

8. Shrimps w Grits for brunch.

9. Siesta. 

• Like 12
Δημοσ.

Εγω την επόμενη μερα την περναω στο κρεββατι(και δεν εννοω αυτο που θα θελα).

Αντε το πολυ να σηκωθω κανα 2 φορες για να ξερασω

Δημοσ.

Για να μην έχεις hangover πρέπει:

• Να ακολουθήσεις το 2 και το 3 από το post #2
  • Να μην πίνεις βλακείες
  • Να ξέρεις να πίνεις
  • Να ξέρεις τι ποτά μπλέκεις (το οποίο θα μπορούσε να μπει μέσα στο "να ξέρεις να πίνεις" αλλά είπα να το βάλω χώρια)

Εάν έχεις, τότε μερικοί λένε ότι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Προσωπικά έχω ένα πολύ απλό γιατροσόφι το οποίο, φυσικά, το έμαθα από αλλού και πάντα μα πάντα μου δουλεύει.

Βέβαια, δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά για το κατά πόσο όντως δουλεύει ή εγώ δεν μπορώ να κάνω track ακριβώς τι μου συμβαίνει... αλλά όσες φορές δεν το έχω κάνει τότε πραγματικά το κεφάλι μου πάει να σπάει... κυριολεκτικά. 

Υ.Γ. Θα πρέπει όμως να τονιστεί πως το αλκοόλ είναι σκέτο δηλητήριο για τον οργανισμό. Με την κυριολεκτική έννοια. Σε αντίθεση με την THC όπου καναβινοειδή παράγει με φυσικό τρόπο ο εγκέφαλός μας και τα χρησιμοποιεί κιόλας. 

Δημοσ.

Πολύ νερό κατά τη διάρκεια. Την επόμενη μέρα ξυπνάς, πίνεις νερό-χυμό-αναψυκτικό, παίρνεις ένα ντεπόν και κοιμάσαι 1-2 ωρίτσες ακόμα. Όταν ξυπνήσεις είσαι σχεδόν καλά, ένα μπανάκι, τσιμπάς κάτι, συνεχίζεις να πίνεις υγρά και τα δύσκολα έχουν περάσει...

Μην ξεχάσεις να πεις ότι δεν το ξανακάνεις και προσπάθησε να θυμηθείς αν έκανες κάποια πολύ μεγάλη βλακεία που πρέπει κάπως να μπαλώσεις...:)

Δημοσ.

πρόσεχε με ποιον πηγαίνεις τα hangover... δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.......στο κρεβάτι σου 

[,,]

4. Το σεξ βοηθάει και γενικά έντονη άσκηση. Επικεντρώσου στο σεξ.

.[..]

6. Το πρωινό σεξ βοηθάει, ειδικά άμα φέρνει πρωινό στο κρεββάτι.

[..]

4.το ενεργητικό ή το παθητικό. μετά από δυνατή σούρα, όλα είναι δυνατα
6.σε φέρει και καμιά παντόφλα; ή προτιμάς το τσόκαρο

Δημοσ.

6.σε φέρει και καμιά παντόφλα; ή προτιμάς το τσόκαρω

Τα αγαπημένα σου στιλετος... Έλα που προσποιείσαι πως δεν ξες!

Πάντως, στις κυρίες που υποφέρουν στο κρεββάτι μου, τους φέρνω πρωινό φορώντας μόνο τις καουμπόικες μπότες μου

:D :D :D :D  :D

Δημοσ.

Τα αγαπημένα σου στιλετος... Έλα που προσποιείσαι πως δεν ξες!

Πάντως, στις κυρίες που υποφέρουν στο κρεββάτι μου, τους φέρνω πρωινό φορώντας μόνο τις καουμπόικες μπότες μου

:D :D :D :D   :D

το καπέλο για σετάκι γιατί το απαρνιέσαι; 

Δημοσ.

Το καλυτερο για το hangover  το ακουσα απο εναν τυπο σε μια εκπομπη πριν χρονια,νομιζω γιατρος ητανε,και ειπε οταν ξυπναμε και ειμαστε σε κακη κατασταση απ το ποτο τρωμε 5-6 γερες κουταλιες μελι και πολλα υγρα....

Το χω εφαρμοσει  πολλες φορες (παλια που επινα ) και πραγματικα σε μιση ωρα ημουν σαν να μην ηπια καθολου,πουπουλο λεμε.

• Like 1
Δημοσ.

Το καλυτερο για το hangover  το ακουσα απο εναν τυπο σε μια εκπομπη πριν χρονια,νομιζω γιατρος ητανε,και ειπε οταν ξυπναμε και ειμαστε σε κακη κατασταση απ το ποτο τρωμε 5-6 γερες κουταλιες μελι και πολλα υγρα....

Το χω εφαρμοσει  πολλες φορες (παλια που επινα ) και πραγματικα σε μιση ωρα ημουν σαν να μην ηπια καθολου,πουπουλο λεμε.

το σάκχαρο σου το αντίθετο πάντως :P 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...