SpirosKerkyra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδιά έχω την συγκεκριμένη οθόνη εδώ και 2 μερες lg 23mp47hq-p, σε 0% φωτεινότητα και ρύθμιση του μαύρου στο ( black leve low - στο high ειναι πολύ φωτεινό ) έχω το εξής αποτέλεσμα. έχει πρόβλημα με bleeding η οθόνη;
XMorsX Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Aν δεν υπερβαλλει η φωτογραφια, πασχεις απο εντονο back-light bleeding, το οποιο χρηζει αντικαταστασης. Πηγαινε στο καταστημα αγορας με την φωτογραφια και ζητα αντικατασταση.
SpirosKerkyra Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Αυγούστου 2015 Θα το δεκτούν όμως ; Δυστυχώς την έχω αγοράσει από eshop Ανεβάζω και μια με full brightness
XMorsX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Πήγαινε πρώτα και βλέπεις αν τη δεχτούν. Θα θελουν να την εξετάσουν και αυτοί πρώτα. Στην τελευταία φωτογραφία φαίνεται όντως απαίσια.
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Παίζει δηλαδή να κάνουν τους Κινέζους και να μη τη δεχτούν;
djkostas84 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Από πρόσφατη συνομιλία μου με LG Hellas, το backlight bleed δεν καλύπτεται από τους όρους εγγύησης!
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 (επεξεργασμένο) Δηλαδή παίζει το κατάστημα να μη μου την αλλάξει Ε; *Πάντως παιδιά το back light bleeding το ελέγχουμε με 100% φωτεινότητα ή με 0%? Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2015 από SpirosKerkyra
XMorsX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Με 100% από όσο ξέρω, αν και μπορει να κάνω λάθος. Η οθόνη σου θα έπρεπε να φαίνεται όπως στο review, με λίγο back light bleeding στις άκρες να είναι αποδεκτό. https://pcmonitors.info/reviews/dell-s2415h/ Πέρα από το το κάνει η LG, έχεις εγγύηση από e-shop. Όσο νωρίτερα μιλήσεις μαζί τους, τόσο καλύτερα.
SpirosKerkyra Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μηπως ειναι ips glow effect? κάποια λένε ότι μοιάζουν αυτά τα 2 φαινόμενα . Τους έστειλα email στο service περιμένω απάντηση τους καθώς εδώ το τοπικό eshop ειναι κάπως ότι νάνε. Τουλάχιστον αν κάνουν πως δε ξέρουν θα έχω απάντηση απο την εταιρεία
XMorsX Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Όχι δεν είναι glow, τουλάχιστον όχι αποκλειστικά. Το monitor έχει σοβαρό πρόβλημα στην ομοιόμορφα του μαύρου (το οποίο είναι ανύπαρκτο) και έντονο back-light bleeding.
Millennium Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Αν δεν υπερβάλλουν οι φωτογραφίες...έχεις πρόβλημα.Να ζητήσεις έντονα την αντικατάσταση της ασχέτως του τι θα πουν κάποιοι.
Manologr Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2015 Τελικα τι εγινε με την οθονη;Εχω το ιδιο θεμα με το μοντελο 24MP57VQ-P την αγορασα πριν 5 ημερες
SpirosKerkyra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 @Manologr Τελικά την κράτησα, να σου πω την αλήθεια διάβασα από forum κλπ ότι παίζει να είναι και ips glow , back light bleeding αλλά μιας και εδώ στο νησί έχω να μπλέξω με "ντουβάρια" στο eshop, καθώς και για να μη μπω σε ταλαιπωρία, (εξάλλου 140 ευρώ την πήρα, για προσωρινή λύση μέχρι να πάω σε κάτι καλύτερο με freesync/ gsync) δεν έκανα κάποια ενέργεια. Γενικά δεν παρατηρώ κανα πρόβλημα τώρα , χειμώνας είναι έχω περισσότερο φωτισμό σε σχέση με το καλοκαίρι στο δωμάτιο οπότε για τώρα δε με ενοχλεί. *Υ.Γ. αν αντιμετωπίζεις τίποτα "κουλά" θεματάκια, πχ να μην είναι τόσο μαύρο το background κλπ, πες μου να σου στείλω δοκιμασμένες ρυθμίσεις που έχω κάνει μόνος μου και με βοήθεια από το xxMorsxx από το φορουμ εδώ.
BlueBlood7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Πολύ κακώς έκανες. Αν τα βλέπεις και λίγα τα 140, τι να σου πω. Προσωπικά θα το κυνηγούσα μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
SpirosKerkyra Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2015 Τη ταλαιπωρία σκέφτομαι καθώς εδώ στο νησί, το κιτρινομάγαζο, είναι ταλαιπωρία ειδικά σε καταστάσεις rma κλπ, και θα μείνω αρκετό καιρό χωρίς οθόνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα