Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεα σας, εχω συνδεδεμενες 2 χρεωστικες καρτες της Τραπεζας Πειραιως στον λογιαρασμο paypal μου.Σημερα το πρωϊ τις εκανα Confirm (Ελαβα τον 4ψηφιο κωδικο και στις 2 καρτες εκανα confirm και η Paypal μου μετεφερε πισω τα 1.50€ απ την καθε καρτα και ολα οκ) ολα καλα. Βρηκα κατι που θελω πολυ στο ιντερνετ, συγκεκριμενα απο Αγγλια. Για καλη μου τυχη το Αγγλικο site εχει συναλλαγες απευθειας μεσω PayPal. Παταω ανοιγει η σελιδα της paypal, κανω login και το προβλημα ειναι οτι με καμια απο τις 2 καρτες μου δεν γινεται η συναλλαγη. Βγαζει αυτο το μηνυμα.

To complete this payment, add another debit or credit card to your PayPal account or Update your Credit Card or Debit Card.

Δοκιμασα να κανω απ την Αγγλικη σελιδα χειροκινητα την παραγγελια ( και με τις 2 καρτες ) απο δικο τους συστημα και βγαζει αυτο:

Something went wrong when trying to process your payment. Please review the error message and try again: Your card does not support this type of purchase.

Δοκιμασα και απο αλλα site που εκανα παλιοτερα κανονικα παραγγελιες, παλι errors χωρις να μου δινει συγκεκριμενο λογο. οι Συναλαγγες που προσπαθω να κανω ειναι απο 6€ εως 70€.

Την μια καρτα απ τις δυο (την δικια μου) την εβγαλα προσφατα γιατι ειχα χασει την παλια με την οποια εκανα μια χαρα τις συναλλαγες μου και η δευτερη ειναι της μητερας. Εχω ενεργοποιημενο winbanking και εψαξα στις ρυθμισες μηπως υπαρχει κατι εκει δεν παει καλα αλλα τιποτα.. Δεν μπορω να καταλαβω. Ζηταω την βοηθεια σας γιατι βρισκομαι σε μερος σε διακοπες στο οποιο δεν υπαρχει κοντα Τραπεζα Πειραως και τηλεφωνο σταθερο για να τους παρω. Με λιλα λογια οι καρτες ειναι απενεργοποιημενη για συναλλαγες στο εξωτερικο?

Δημοσ.

Περιττό να προσθέσουμε ότι τα Capital Controls ακόμα ισχύουν, που σημαίνει ότι είναι πολύ κανονικό αυτό που σου βγάζει. Πρέπει να κάνεις το "κολπάκι" βρήκαν τα μέλη. http://www.insomnia.gr/topic/578880-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-capital-controls/?do=findComment&comment=54210001

Δημοσ.

Περιττό να προσθέσουμε ότι τα Capital Controls ακόμα ισχύουν, που σημαίνει ότι είναι πολύ κανονικό αυτό που σου βγάζει. Πρέπει να κάνεις το "κολπάκι" βρήκαν τα μέλη. http://www.insomnia.gr/topic/578880-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%83-%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%BF-internet-%CE%BC%CE%B5-capital-controls/?do=findComment&comment=54210001

Και το 2ο email πρεπει να εχει προσβαση στο Paypal?

Δημοσ.

Φιλε μονο με ανεβασμα χρηματων στο paypal balance θα μπορεσεις να αγορασεςι προς το παρον.

Ακολουθησε καποιον οδηγο για το πως οπως αναφερθηκε πιο πανω

εγώ πριν από λίγο αγόρασα από το ebay και τώρα δεν μπορώ 

Αγορασες με λεφτα απο το balance η κατευθειαν απο την καρτα?

Δημοσ.

Φιλε μονο με ανεβασμα χρηματων στο paypal balance θα μπορεσεις να αγορασεςι προς το παρον.

Ακολουθησε καποιον οδηγο για το πως οπως αναφερθηκε πιο πανω

Αγορασες με κεφτα απο το balance η κατευθειαν απο την καρτα?

Κωστα και εγω για το συγκεκριμενο ρωταω. Στο σταδιο που λεει για 2ο mail, πρεπει αυτο το 2ο mail να ειναι εγγεγραμενο στο PayPal? Να εχω προσβαση εκει μεσα δηλαδη? Μπηκα στο email ανοιξα το συγκεκριμενο μηνυμα παταω pay οτι γραφει και ανοιγει σελιδα της paypal για να κανω login η να γραφτω.. Ετσι στα κουτουρου για να συμπληρωσω τα πεδια της καρτας δεν εχει.

Δημοσ.

Γεια κα[ παλι, θελω να κανω αλλη μια ερωτηση πανω στο θεμα αυτο. Ακουσα πως αν συνδεσω τον τραπεζικο  μου λογαριασμο  (IBAN) με την PayPal, θα μπορω να κανω κανονικα τις αγορες απ' το εξωτερικο. Ισχυει αυτο? 

Δημοσ.

Οχι, Ο τραπεζικος λογαριασμος χειαζεται οταν θελεις να κανεις withdraw. Δηλαδη για να "κατεβασεις" τα χρηματα απο το paypal balance  στην τραπεζα σου.

Δημοσ.

Οχι, Ο τραπεζικος λογαριασμος χειαζεται οταν θελεις να κανεις withdraw. Δηλαδη για να "κατεβασεις" τα χρηματα απο το paypal balance  στην τραπεζα σου.

Mαλιστα, και κατι τελευταιο Κωστα, οταν παω να προσθεσω λογαριασμο τραπεζικο της Πειραως στο paypal για καποιο λογο δεν το δεχεται. Πληκτρολογω το IBAN,  GRκαι τους αριθμους μετα, δοκιμασα και σκετο τους αριθμους χωρις το GR αλλα δεν τους δεχεται.

Δημοσ.

Αποσο ξερω μπορεις να κανεις link Ελληνικο λογαριασμο κανονικα παρολο το cc. Μηπως δεν ειναι ιδια τα στοιχεια της τραπεζας με αυτα που εχεις δηλωσει στο paypal? Τι μνμ σφαλματος σου βγαζει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...