Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα, επειδή πολλά μυαλά έχουν καλύτερο αποτέλεσμα απο ένα θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την επιλογή ενός "καλού" ονόματος .com

πιο συγκεκριμένα έχω κατασκευάσει μια σελίδα σχετική με το αυτοκίνητο (και την μοτοσυκλέτα) που περιλαμβάνει συζητήσεις, service, κατανάλωση κ.α.

Έχω δοκιμάσει αρκετά ονόματα.com άλλα όπως είναι λογικό τα καλύτερα είναι ήδη πιασμένα.

Έχετε να προτείνετε ονόματα με βάση το περιεχόμενο που περιέγραψα παραπάνω;

ευχαριστώ

Δημοσ.

το forum θα είναι στην Αγγλική γλώσσα.

Οι βελτιώσεις και τα αξεσουάρ δεν θα μπορούσα να πω ότι θα το χαρακτήριζε.

Πιο πολύ θα το χαρακτήριζε η χρήση του αυτοκινήτου.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλη αρχη φιλε.

πανω αριστερα το μενου εχει πεσει πανω στο λογοτυπο σου, και δεν φαινεται τελικα κανενα απο τα 2. το δοκιμασα με safari & chrome.

Δημοσ.

καλη αρχη φιλε.

πανω αριστερα το μενου εχει πεσει πανω στο λογοτυπο σου, και δεν φαινεται τελικα κανενα απο τα 2. το δοκιμασα με safari & chrome.

ευχαριστώ, δεν μου έχει αναφερθεί ξανά το συγκεκριμένο πρόβλημα εκτός απο μια περίπτωση φίλου που είχε adblocker. Μήπως έχεις και εσύ ενεργοποιημένο κάποιον adblocker;

εμφανίζεται και σε άλλον επισκέπτη αυτό το πρόβλημα; αν έχετε την καλοσύνη να μου πείτε....

Δημοσ.

για γνώμες, προτέσεις παρατηρήσεις υπάρχει το αντίστοιχο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/582840-%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%AD%CF%84%CF%81%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%AE%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1/

θα βοηθούσε ιδιαίτερα οποιαδήποτε παρατήρηση ώστε το site να γίνει όσο πιο χρήσιμο μπορεί...είναι και εποχές με δυσκολία στα οικονομικά και η πραγματική κατανάλωση νομίζω ότι ενδιαφέρει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...