Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι οκ εγώ γιατι να μην θέλω καθόλου να βοηθήσω μετά απο αυτό....

Τέλος πάντων θα κάνω την καρδιά μου πέτρα και θα σε ρωτήσω αν δοκίμασες να τον μπλοκάρεις μέσω της κανονικής σελίδας (μπαίνοντας απο υπολογιστή) και όχι μέσω του app

Πάς δηλαδή μέσα απο τις ρυθμίσεις του προφίλ σου και προσθέτεις το όνομά του (copy paste) στην λίστα των μπλοκαρισμένων (που κάτι μου λέει είναι πολύ μεγάλη γιατι θα σε ενοχλούνε αρκετοί που δεν είναι μοντέλα και σου στέλνουν κομπλιμέντα για τις ημίγυμνες δημόσιες φωτό σου -εξού και το ότι κάνω την καρδιά μου πέτρα για να βοηθήσω... )

Μην βοηθησεις ανθρωπε επειδη εγραψα για την κωλοφατσα του..Ξερεις αν μπεις στο προφιλ του και δεις τι μισογυνης ψυχακιας ειναι θα μου πεις ποσο επιεικης ειμαι στους χαρακτηρισμους μου στο τελος :)

Λες να μην το δοκιμασα αυτο??Εστειλα σε πμ το προφιλ του σε καποιους που ενδιαφερθηκαν εστω και απο περιεργεια και ουτε και αυτοι μπορουν να μπλοκαρουν. Τεχνολογικου χαρακτηρα ηταν η ερωτηση και το θρεντ!!Ρωταω πως γινεται αυτο??Εκτος αν θες να μου δωσεις το facebook σου να σε σπαμαρει και η δικη μου η κωλοφατσα :)

Ποια αστυνομια και ηλεκτρονικο εγκλημα ρε, πατε καλα; Επειδη κανει stalking δημοσια profiles στο fb σιγα μην του χωσετε και ισοβια δικασταδες του ινσομνια.

Ψωνιστηκε η αλλη τωρα δηθεν οτι την γουσταρουν και την stalkαρουν και το μοιραζεται μαζι σας οτι δηθεν ενοχλειται και δεν μπορει να τον κανει μπλοκ κι εσεις θα κλεισετε ισοβια τον ανθρωπο...

Ασχολιαστο...Πρεπει να εισαι της ιδιας σχολης και εσυ προφανως!Συγνωμη αν σε προσβαλλα!

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δεν βλεπεις κιολας ειμαι θαμωνας στο "μπλα μπλα" και ηρθα να αναδειξω την ομορφια μου!! Ας κλεισει το θεμα παιδια..Ευχαριστω οσους ενδιαφερθηκαν .

τζαμπα κοπος , η αστυνομια δεν μπορει να κανει κατι για το stalkering....

Ο προβληματισμος μου εγκειται στο οτι δεν μπλοκαρεται το προφιλ..Δεν τον θεωρω βαρυποινιτη!

Δημοσ.

πρεπει να κανουμε ενα poll αλλαγης avatar της anwnumhs δεν γινεται καθε φορα αυτο το χαλι θεμα θεματος + profile pic

• Like 1
Δημοσ.

πρεπει να κανουμε ενα poll αλλαγης avatar της anwnumhs δεν γινεται καθε φορα αυτο το χαλι θεμα θεματος + profile pic

Χάλι 'η χαλί??? ή χαλι γκαλι? :P

Δημοσ.

Δεν ειμαι καμιας σχολης απολυτως, αλλα ανοιγεις θρεντ για να μας πεις οτι καποιος βλεπει οσα βαζεις στο προφιλ διδοντας προσβαση σε ολους απο ΜΟΝΗ σου, και παραλληλα ενοχλεισαι που τα βλεπουν αλλοι και παραλληλα δεν μπορεις να κανεις μπλοκ αυτους τους αλλους που σε ενοχλουν που βλεπουν το ΔΗΜΟΣΙΟ προφιλ σου, ουτε περναει απτο μυαλο σου η πολυπλοκη σκεψη να τον αγνοησεις.

Θεωρεις πιο ωφελιμο να το γραψεις στο ινσομνια για να βρεθει λυση στο μειζον θεμα οτι καποιος εγκληματει κανοντας stalking ενα δημοσιο προφιλ στο φβ. Παρε την αντιτρομοκρατικη καλυτερα.

Τις ιστοριες αυτες σε κανεναν του δημοτικου φιλεναδα. Για να μην πω τιποτε αλλο.

Δημοσ.

Δεν ειμαι καμιας σχολης απολυτως, αλλα ανοιγεις θρεντ για να μας πεις οτι καποιος βλεπει οσα βαζεις στο προφιλ διδοντας προσβαση σε ολους απο ΜΟΝΗ σου, και παραλληλα ενοχλεισαι που τα βλεπουν αλλοι και παραλληλα δεν μπορεις να κανεις μπλοκ αυτους τους αλλους που σε ενοχλουν που βλεπουν το ΔΗΜΟΣΙΟ προφιλ σου.

Την ιδια ωρα ουτε το μπλοκ δουλευει, ουτε υπαρχει σεκψη να περιορισεις την προσβαση στο προφιλ σου σε αγνωστους, ουτε απλως να μην δινεις σημασια στα δηθεν ενοχλητικα pms του συγκεκριμενου.

Τις ιστοριες αυτες σε κανεναν του δημοτικου φιλεναδα.

Η αλήθεια είναι ότι και εγώ δεν πιστεύω να είναι stalker απλά στέλνει μηνύματα ο άνθρωπος τύπο "τι μανάρι είσαι εσύ μάνα μου με αυτό το μαγιό " και θέλει η άλλη να τον κλείσει φυλακή γιατι δεν της άρεσε η φωτό του  :P

• Like 1
Δημοσ.

Ενταξει αφηστε το...Τα φωτα σας ζητησα οχι να μου αλλαξετε τα φωτα στην εξυπναδα και την μαλακια..Συγνωμη ειχα τον κωλο μου φωτο προφιλ και προκαλεσα εγω!Ευχαριστω για την βοηθεια :)

Σιγά μην ασχοληθεί και η CIA με κάθε πέφτουλα

Ο προβληματισμος μου ηταν γιατι δεν μπλοκαρεται το προφιλ να το πω αλλη μια για να εμπεδωθει το θεμα.

• Like 1
Δημοσ.

έλα στείλε όμως το Pm με το προφιλ του είμαι σίγουρος ότι δεν έχει κάνει τιποτα και απλά δεν μπλοκάρεται επειδή το σύστημα ειναι overloaded (το βγάζει και σαν μήνυμα καμιά φορά) αλλά σίγουρα γίνεται manually στείλε να το τεστάρω :P

Δημοσ.

δεν με απασχολει αν προκαλεσες η οχι, με απασχολει οτι υπαρχουν ενα σωρο λυσεις για να επαναφερεις την διαταραγμενη ψυχικη σου ηρεμια επειδη σου stalkarαν το fb profike, αλλα δεν εφαρμοζεις καμια και παρολα αυτα....ζητας λυσεις!

Δηθεν...

Δημοσ.

δεν με απασχολει αν προκαλεσες η οχι, με απασχολει οτι υπαρχουν ενα σωρο λυσεις για να επαναφερεις την διαταραγμενη ψυχικη σου ηρεμια επειδη σου stalkarαν το fb profike, αλλα δεν εφαρμοζεις καμια και παρολα αυτα....ζητας λυσεις!

Δηθεν...

Με ποσα νευρα μπηκες σε αυτο το θρεντ?Βγες να σε φυσηξει λιγος αερας και κανε πολεμο με καμια μπυριτσα μπαλκονατη μπας και αποφορτισεις λιγο.Αν δεν καταλαβες το θεμα ή αν το πηρες προσωπικα ειναι δικο σου προβλημα που πρεπει να κοιταξεις.Τελος η συζητηση μαζι σου.

• Like 1
Δημοσ.

<p>Μπορεις παντως μεσω pc να τον κανεις report και αν κανουν και αλλα ατομα το fb του κλεινει το profil ,αν σ ειναι ευκολο στειλε μ σε pm το profil να τον κανω</p>

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...