chakotay7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, θα 'θελα να ρωτησω αν γνωρίζει κάποιος το εξής: σε έναν λογαριασμό που έχω στο facebook,συνδεομαι σεωαυτον με username το email μου, το πρόβλημα είναι πως θέλω να αλλάξω username επειδή δεν θυμάμαι πια κωδικό εισοδου στο email αυτό (το είχα μόνο για το facebook, και όπως αποδεικνύεται κάτι τέτοιο είναι τελικά μεγάλη χαζομαρα) στο facebook μπαίνω κανονικά, δεν υπάρχει πρόβλημα εκει. Γίνεται να αλλάξει λοιπόν το username στο facebook προσθέτοντας άλλο email ή αριθμό τηλεφώνου; Στις ρυθμισεις βέβαια βλέπω πως υπάρχει ένδειξη "αφαίρεση" πλάι στο email αλλά γίνεται να το αφαιρέσει κανείς και να προσθέσει νέο από τη στιγμή που ήταν το παλιό εκείνο με το οποίο δημιουργήθηκε ο λογαριασμός στο facebook και όχι τίποτε άλλο αλλά φοβάμαι μην αποκλειστικά από τον λογαριασμό μου στο facebook. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικά ας πει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
chakotay7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Επππ;; Κάποια απάντηση, κάποιος;;;;τίποτα;
astrosunnefo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Αρχικά προσπάθησε να χρησιμοποιήσεις την επιλογή που υπάρχει σε κάθε φόρμα επικύρωσης των στοιχείων, όταν έχουμε ξεχάσει τον κωδικό μας. Αν δεν μπορέσεις να κάνεις τίποτα, ή αν δεν θες να χρησιμοποιείς άλλο αυτό το μέιλ, τότε μπορείς να προσθέσεις μια άλλη διεύθυνση e-mail στο facebook, και κατόπιν να αναιρέσεις την παλιά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά το προφίλ σου.
chakotay7 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 ...Αν δεν μπορέσεις να κάνεις τίποτα, ή αν δεν θες να χρησιμοποιείς άλλο αυτό το μέιλ, τότε μπορείς να προσθέσεις μια άλλη διεύθυνση e-mail στο facebook, και κατόπιν να αναιρέσεις την παλιά. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, θα εξακολουθεί να λειτουργεί κανονικά το προφίλ σου. Σ'ευχαριστω για την απάντηση, μάλλον το δεύτερο που προτείνεις θα κάνω, θα προσθέσω νέα διεύθυνση email, κι εγώ αυτο πιστεύω πως δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στο λογαριασμό μου στο facebook, αλλά ήθελα και μια άλλη άποψη επί του θέματος.
astrosunnefo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τίποτα - να 'σαι καλά. Όχι, δεν θα υπάρξει πρόβλημα, καθώς η αλλαγή είναι ανεξάρτητη. Αλίμονο αν δημιουργούσαμε το οτιδήποτε και μετά είμασταν χειροπόδαρα δεμένοι, δίχως την επιλογή αλλαγής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα