giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αχαχαχ οχι αλλα σε χαρακτηριστικα ο κλωνος ειναι πολυ καλυτερος :/
Tragic! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αχαχαχ οχι αλλα σε χαρακτηριστικα ο κλωνος ειναι πολυ καλυτερος :/ Και σε όλα τα άλλα είναι πολύ χειρότερος, πέραν των specs αποδέξου επιτέλους ότι υστερεί πάντου. Να βοηθήσουμε όλοι θέλουμε, αλλά το να είσαι ξεροκέφαλος δε μας ενθαρρύνει να το πράξουμε. 1
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Και σε όλα τα άλλα είναι πολύ χειρότερος, πέραν των specs αποδέξου επιτέλους ότι υστερεί πάντου. Να βοηθήσουμε όλοι θέλουμε, αλλά το να είσαι ξεροκέφαλος δε μας ενθαρρύνει να το πράξουμε. Οταν λες σε ολα τα αλλα; ναι οκ μιλας για την μαρκα του κινητου; η alcatel ειναι καλυτερη νομιζεις; ηταν και αυτη βλακεια μου που πηρα alcatel..
Tragic! Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Οταν λες σε ολα τα αλλα; ναι οκ μιλας για την μαρκα του κινητου; η alcatel ειναι καλυτερη νομιζεις; ηταν και αυτη βλακεια μου που πηρα alcatel.. Σε παρακαλώ ξαναδιάβασε το αποπάνω του αποπάνω του αποπάνω μου πόστ (το σεντόνι δηλαδή της 1ης σελίδας) ξανά, αργά και προσεκτικά. Δε νομίζω να βαρέθηκες να το διαβάσεις όλο και να το προσπέρασες στο ντούκου, ε;
giannis97 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αχαχαχαχα το ακυρωσα, δεν θα το παρω
Stogianz Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2015 αχαχαχαχα το ακυρωσα, δεν θα το παρω Kι καλά έκανες όπως σου είπαν κι τα παιδιά μακριά απο κλώνους κι ας έχουν ότι θέλουν πάνω! 1
AntiCambeR Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 giphy.gif Ας ελπίσουμε πως αυτήν την φορά δεν πήγε άδικος ο κοπος και ο giannis97 δεν θα κάνει παρόμοιο λάθος στο κοντινό μέλλον όπως πήγε να κάνει και τώρα... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα