Autocorrect Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδια, έχω ένα k95 στο οποίο είχε πέσει ποτήρι με νερό αλλα μετά από μία μισάωρη ανακοπή το επανέφερα. Το πρόβλημα είναι πως σιγα σιγά άρχισαν να σβήνουν ένα ένα τα φωτάκια απο αυτο οπου τώρα έχει φτάσει σε σημείο τα μισά φωτάκια να μην λειτουργούν. Ξέρω πως δεν το πιάνει η εγγύηση αλλά μπορω να πω κανα ψεματάκι να οικονομήσω κανένα άλλο; Αν ναι, τι; Έχω αποδείξεις και όλα τα σχετικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
hliastsek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μπορεις παντα να δοκιμασεις την τυχη σου Επικοινωνησε με corsair και πες τους οτι εχει προβλημα https://corsair.secure.force.com/ ΥΓ, αν ειχα τετοιο πληκτρολογιο, δεν θα ειχα ποτηρι με νερο ουτε στο 1 μετρο 2
Autocorrect Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Λοιπόν πήρα το Xperia m4 aqua μιας και μου φάνηκε ωραίο σαν εμφάνιση με ωραία κάμερα και νταξ, σχετικά γρήγορο. Έκανε 50 ευρώ πάνω απο το αρχικό αρχικό budjet αλλά μου άρεσε έτσι όπως το είδα. Δεν ξέρω άμα έκανα την καλύτερη επιλογή αλλά μου φάνηκε ωραίο. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας! Υ.Γ Από θάλασσα πήγε το προηγούμενο οπότε καλό θα ήταν να έχω ένα που θα αντέξει μέχρι να καταλάβω πως το έχω στην τσέπη μου Είναι η φάση που καταλαβαίνεις πως τελικά δεν έπρεπε να είχες καταπιεί εκείνη την μαύρη γάτα όταν ήσουν μικρός... Anyways, θα μου ζητήσουν να το ελέγξουν κτλ;
hliastsek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Θα πρεπει να το στειλεις πισω ναι, εκει ειναι που δοκιμαζεις την τυχη σου
Mitsos_The_Great Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δεν είναι σίγουρο αυτό. Το πλαινό καπάκι του case μου που μου αντικατέστησαν μου είπαν πως δεν χρειάζεται να το στείλω πίσω.
hliastsek Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Σε καθε περιπτωση, κανε ενα ticket, και κανε οτι σου πουν
Autocorrect Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Τελικα εστειλες? Οχι, μου ήρθε το κινητό και παράτησα το pc για 2 μερούλες, θα τους στείλω καποια στιγμη..
Fulgore Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα παιδια, έχω ένα k95 στο οποίο είχε πέσει ποτήρι με νερό αλλα μετά από μία μισάωρη ανακοπή το επανέφερα. Το πρόβλημα είναι πως σιγα σιγά άρχισαν να σβήνουν ένα ένα τα φωτάκια απο αυτο οπου τώρα έχει φτάσει σε σημείο τα μισά φωτάκια να μην λειτουργούν. Ξέρω πως δεν το πιάνει η εγγύηση αλλά μπορω να πω κανα ψεματάκι να οικονομήσω κανένα άλλο; Αν ναι, τι; Έχω αποδείξεις και όλα τα σχετικά... Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Το θεμα ειναι οτι καλως ή κακως ειναι προβλημα που το προκαλεσες εσυ και αρα κανονικα δεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση. Τωρα βεβαια η Corsair ανηκει στις εταιριες(μαζι με Logitech)που στο θεμα Rma εχουν καλη φημη βεβαια δεν ξερω στο δικο σου θεμα ποσο τυχερος μπορει να εισαι για να στο αλλαξουν.
XronisR Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αν το εχεις αγορασει απο Κωτσοβολο η Public,δοκιμασε την τυχη σου στο καταστημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα