Exosouler Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα, πήγα να εφαρμόσω το κολπάκι για να στείλω λεφτά σε έναν φίλο μου, που μόλις είχε φτιάξει λογαριασμό στο paypal, αλλά δεν με άφησε να ολοκληρώσω και μάλιστα μου έκαναν τον λογαριασμό limited.Το email που μου έστειλαν είναι το εξής: Dear Thanos, We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account. What's going on? We noticed some unusual activity on your PayPal account on 8/23/2015 on 12:48 GMT+03:00 near Athens A1 and are concerned about potential unauthorized account access. What to do next Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps. The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it. If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays. Sincerely, PayPal Ολοκλήρωσα τα βήματα που χρειάστηκαν για να ενεργοποιηθεί και πάλι όπως ακριβώς μου τα ζήτησαν το μεσημεράκι της Κυριακής. Δεν έχω πάρει απάντηση απο τότε, πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ μετά από τόσες πολλές ώρες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα