Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Λαμβανω συνεχως sms εδω και 2 βδομαδες, ιδιως τις πρωτες μερεσ, πλεον πολυ αραια, απο διαφορα νουμερα, που λεει: κωδικοσ επιβεβαιωσης ΧΧΧΧΧ (πενταψηφιος νομιζω) για το facebook. αλλα το περιεργο ειναι οτι τα νουμερα ειναι αγγλικα, ή στον ποστολεα λεει κατ'ευθιαν "FACEBOOK". ειναι τα original μυνηματα του facebook? η ειναι καμια απάτη άλλη? προσωπικα τον αριθμο του κινητου αυτον δεν τον εχω συνεδεμενο με κανενα λογαριασμο πουθενα. Καπιος θελει να χρησιμοποιησει το δικο μου νουμερο η εστω εκανε μαλακια ή λαθος? Ευχαριστω

(δεν γνωριζω αν εχει ηδη απαντηθει κατι αντιστοιχο εδω στο φορουμ, οποτε ζηταω συγνωμη αν κουραζω)

Γεια σας. Λαμβανω συνεχως sms εδω και 2 βδομαδες, ιδιως τις πρωτες μερεσ, πλεον πολυ αραια, απο διαφορα νουμερα, που λεει: κωδικοσ επιβεβαιωσης ΧΧΧΧΧ (πενταψηφιος νομιζω) για το facebook. αλλα το περιεργο ειναι οτι τα νουμερα ειναι αγγλικα, ή στον ποστολεα λεει κατ'ευθιαν "FACEBOOK". ειναι τα original μυνηματα του facebook? η ειναι καμια απάτη άλλη? προσωπικα τον αριθμο του κινητου αυτον δεν τον εχω συνεδεμενο με κανενα λογαριασμο πουθενα. Καπιος θελει να χρησιμοποιησει το δικο μου νουμερο η εστω εκανε μαλακια ή λαθος? Ευχαριστω

Δημοσ.

Στείλε μήνυμα στην εξυπηρέτηση πελατών να στο λύσει. 

Δημοσ.

μα δεν ανησυχω τοσο, απλα ρωταω αν ειχε καποιος την ιδια εμπειρια, μηπως εχει να μου πει κατι σημαντικο.

Δημοσ.

ή κάποιος ο οποίος ξέρει τον αριθμό σου και θέλει να σου βουτήξει το facebook χρησιμοποιώντας την τεχνική social engineering οπότε αν σου έρθει κανά μήνυμα οπού θα λέει να στείλεις τον κωδικό επιβεβαίωσης πα΄λι μη το κάνεις

Δημοσ.

ή κάποιος ο οποίος ξέρει τον αριθμό σου και θέλει να σου βουτήξει το facebook χρησιμοποιώντας την τεχνική social engineering οπότε αν σου έρθει κανά μήνυμα οπού θα λέει να στείλεις τον κωδικό επιβεβαίωσης πα΄λι μη το κάνεις

πως θα το βουτηξει αφου δεν το εχει συνδεμενο με το δικο του  λογαριασμο τον αριθμο του!!!

Δημοσ.

πως θα το βουτηξει αφου δεν το εχει συνδεμενο με το δικο του  λογαριασμο τον αριθμο του!!!

στέλνει μύνημα για κωδικό επιβεβαίωσης ο κακόβουλος χρήστης, το λαμβάνει ο vikotnik kai και ύστερα ξανά στέλνει μήνυμα ο κακόβουλος χρήστης ζητώντας του (σαν facebook) τον κωδικό επιβεβαίωσης για να επιβεβαιώσει κάτι και καλά

και έτσι βάζει τον κωδικό επιβεβαίωσης και καπουτ το account

Δημοσ.

ο λογαριασμος του vikotnik  δεν ειναι συνδεμενος με τον αριθμο του...αυτο το αναφερει και στο ποστ του....

ουπς :P my bad

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...