jimokak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Καλημέρα σε όλους. Θα σας ενδιέφερε η δημιουργία μια ολοκαίνουργιας, μοντέρνας και εύκολης στην χρήση chat εφαρμογής? Οι χρήστες θα μπορούν πολύ γρήγορα να κάνουν live chat σε θέματα που τους αφορούν τραβώντας απευθείας το link από το site που θέλουν. Τα θέματα όπως καταλαβαίνετε είναι ατελείωτα. Π.Χ gamming,programing,news,trends κτλ Το community είναι πολύ καλό εδώ στο Insomnia και για αυτό ρωτάω. Ευχαριστώ πολύ.
jimokak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Έχεις κάποιο παράδειγμα basilis? Που να χρησιμοποιείς ενοώ.
Sotosgl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Και με IRC μεσω webclient κανεις την δουλεια σου μια χαρα.
jimokak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Συμφωνώ sotoslg. Δεν θα σε ενδιέφερε όμως ένα app με πολύ καλύτερο και πιο εύκολο experience?
Sotosgl Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Εξαρταται. Εμενα προσωπικα ολη μου η δουλεια γινεται μεσω του υπολογιστη αρα με βολευει να εχω εστω σε ενα Tab το Webclient που με ενημερωνει και αν καποιος εχει αναφερθει στο ονομα μου ή γενικα αν υπαρχουν αλλα μηνυματα (δεν βαζω καποια εφαρμογη να τρεχει στο Background ουτε Pluggins). Επισης η δημιουργια "δωματιων" ειναι ευκολη ειδικα Passworded ή με Userlist,τα stats που βγαινουν καθε μηνα ειναι αναλυτικα και γενικα δεν ειναι πολυπλοκο ακομα και για καποιον τελειως αρχαριο. Το GUI ειναι ενα θεματακι αλλα meh. Για app σε κινητα υπαρχουν ηδη δεκαδες τετοιες υπηρεσιες και δεν νομιζω οτι αυτη η ιδεα καλυπτει καποιο κενο της αγορας που δεν το εχει σκεφτει ηδη καποιος. Αυτο βεβαια ειναι καθαρα δικη μου αποψη,αν εχεις σκεφτει κατι οντως μοντερνο go for it κανε ενα Demo και κοψε αντιδρασεις. Ειναι πολλοι αυτοι που αγνοουν τελειως την υπαρξη αλλων λυσεων ειδικα νεοτεροι.
jimokak Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2015 Και εγώ για web app μιλάω που απλά θα το έχει σε ένα παράθυρο και θα τρέχει. Θα έχεις όσα δωμάτια γουστάρεις ανοιχτά για live communication. με experience που θα σε κρατάει !! Θα μπορείς ακόμα να τραβάς και θεματάκια που θες από άλλα sources Οπότε live community χωρίς να περιμένεις πότε θα μπεί ο άλλος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα