Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρήγγειλα απο τη computeruniverse ένα gadget με κατάθεση χρημάτων μέσω της τράπεζας πειραιώς. Γνωρίζει κανείς πόσο διάστημα μεσολαβεί για τη μεταφορά των χρημάτων (έχουν περάσει 5 εργάσιμες απο τη κατάθεση); Γενικότερα, έχει κανείς παρόμοια εμπειρία, και αν ναι, τότε σε πόσες μέρες περίπου πραγματοποιήθηκε η μεταφορά και σε πόσες (συνολικά) έφτασε το προϊόν;

Το προϊόν είναι πλέον "ordered on demand": θα σταλεί κανονικά, σωστα;

Δημοσ.

Καλα εκανες εμβασμα για αγορα και να δεν στο στειλουν?

3-4 εργάσιμες μερες θελει για να παει

Εμ, έτσι φαίνεται ότι δεν έχει φύγει. Βέβαια η υπάλληλος είπε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο απο τα κεντρικά για να με ενημερώσουν για τη πορεία της κατάθεσης (λέει θέλει έγκριση απο τα κεντρικά τους), αλλά τζίφος. Να περάσω μία απο το κατάστημα να δώ τι συμβαίνει ή να περιμένω αλλη μία εβδομάδα;

Βέβαια σήμερα τους έστειλα την αποδειξη αγοράς στην computeruniverse μέσω ηλεκτρονικού μελιού μπας και κάνουν κάτι.

Δημοσ.

Εμ, έτσι φαίνεται ότι δεν έχει φύγει. Βέβαια η υπάλληλος είπε ότι θα με πάρουν τηλέφωνο απο τα κεντρικά για να με ενημερώσουν για τη πορεία της κατάθεσης (λέει θέλει έγκριση απο τα κεντρικά τους), αλλά τζίφος. Να περάσω μία απο το κατάστημα να δώ τι συμβαίνει ή να περιμένω αλλη μία εβδομάδα;

Βέβαια σήμερα τους έστειλα την αποδειξη αγοράς στην computeruniverse μέσω ηλεκτρονικού μελιού μπας και κάνουν κάτι.

Καλά έκανες. Λογικά θα το δουν και θα σου πουν αν νοιάζονται. Ειδάλλως, πρέπει να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Δημοσ.

Καλά έκανες. Λογικά θα το δουν και θα σου πουν αν νοιάζονται. Ειδάλλως, πρέπει να ζητήσεις τα λεφτά σου πίσω.

Υπάρχει περίπτωση να μου απαντήσουν πως δε θέλουν να μου στείλουν τη παραγγελία;;; Εάν, όμως, δεν έχουν μπει τα χρήματα στο λογαριασμό τοτε πως θα σταλεί; :S

Δημοσ.

Μάγκες, το προϊόν που παρήγγειλα πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Τώρα τι κάνουμε; Πως παίρνω τα χρήματά μου πίσω; Τραγικοί αυτοί της Πειραιώς!!

Δημοσ.

Μάγκες, το προϊόν που παρήγγειλα πλέον δεν είναι διαθέσιμο. Τώρα τι κάνουμε; Πως παίρνω τα χρήματά μου πίσω; Τραγικοί αυτοί της Πειραιώς!!

Να στο πω λιγο πιο απλα έκανες μ.....α η πειραιως δεν καταλαβα πως εμπλέκεται

• Like 1
Δημοσ.

Να στο πω λιγο πιο απλα έκανες μ.....α η πειραιως δεν καταλαβα πως εμπλέκεται

Κοίτα τι γίνεται: είναι το προϊόν διαθέσιμο, το παραγγέλνω και την επόμενη μέρα καταθέτω τα χρήματα στην Πειραιώς (συγκεκριμένα στις 19/8 έκανα την παραγγελία). Όταν έβαλα τα χρήματα στην τράπεζα και ζήτησα να τα μεταφέρουν την ίδια μέρα σε αυτους, το προϊόν για κανά 5 ημέρες ήταν άμεσα διαθέσιμο, μετά έγινε On demand (1-2 weeks) και σήμερα δεν είναι καν σε διαθεσιμότητα. Δηλαδή πόσες ημέρες κάνει η Πειραιώς για να στείλει τα χρήματά μου σε αυτούς; Έίναι άθλιοι, εάν στέλναν κανονικά τα χρήματα θα έπρεπε να είχε αποσταλεί η παραγγελία μου, αλλά από ότι φαίνεται δεν έγινε αυτό! Τώρα τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Κοίτα τι γίνεται: είναι το προϊόν διαθέσιμο, το παραγγέλνω και την επόμενη μέρα καταθέτω τα χρήματα στην Πειραιώς (συγκεκριμένα στις 19/8 έκανα την παραγγελία). Όταν έβαλα τα χρήματα στην τράπεζα και ζήτησα να τα μεταφέρουν την ίδια μέρα σε αυτους, το προϊόν για κανά 5 ημέρες ήταν άμεσα διαθέσιμο, μετά έγινε On demand (1-2 weeks) και σήμερα δεν είναι καν σε διαθεσιμότητα. Δηλαδή πόσες ημέρες κάνει η Πειραιώς για να στείλει τα χρήματά μου σε αυτούς; Έίναι άθλιοι, εάν στέλναν κανονικά τα χρήματα θα έπρεπε να είχε αποσταλεί η παραγγελία μου, αλλά από ότι φαίνεται δεν έγινε αυτό! Τώρα τι μπορώ να κάνω;

Προ κάπιταλ κοντρολ ήθελε 3 εργασιμες μέρες για να φτάσουν τα λεφτά στην τράπεζα εκεί. Βέβαια τώρα υπάρχουν τα καπιταλ κοντρολ και απορώ αν μπορείς να στείλεις λεφτά εκτος Ελλάδας χωρίς αιτιολογία; Η πειραιως δεν φταιει σε τιποτα -> ξαναλεω οτι αμφιβαλλω εαν μπορείς να στείλεις λεφτά εκτός και εάν ναι τότε θα "πνίγονται" στις αιτήσεις γιαυτό και αργήσαν.

Δημοσ.

Ο κανονας για τις online αγορες λεει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, είτε εδω είτε εξω είτε οπουδηποτε, εσυ παραβίασες τον κανόνα με οτι αυτό συνεπάγεται

Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι, στειλε μαιλ και προσπάθησε με ωραίο τρόπος να τους πείσεις να σου επιστρέφουν τα χρήματα

Δημοσ.

Ο κανονας για τις online αγορες λεει ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ, είτε εδω είτε εξω είτε οπουδηποτε, εσυ παραβίασες τον κανόνα με οτι αυτό συνεπάγεται

Καλα ξεμπερδεματα ευχομαι, στειλε μαιλ και προσπάθησε με ωραίο τρόπος να τους πείσεις να σου επιστρέφουν τα χρήματα

Εάν νομίζεις ότι δε θα αποζημειωθώ είσαι γελασμένος. Θα κάνω ότι γίνεται και δε γίνεται για να τα πάρω πίσω. Αλλιώς είναι κλέφτες και απατεώνες αν δε τα επιστρέψουν. Τους έστειλα 4-5 e-mail, και δε χρειάζονται ευγένειες σε τέτοια πράγματα (ούτε κ αγένεια σίγουρα). Τώρα δε γνωρίζω εάν όντως έχουν φύγει τα χρήματα από το λογαριασμό μου. Θα το ελεγξω αύριο.

Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από κατάθεση στη universe τον καιρό αυτό;;;;;; Μη με πεις τροπο αποφυγης cc και τετοια...

Προ κάπιταλ κοντρολ ήθελε 3 εργασιμες μέρες για να φτάσουν τα λεφτά στην τράπεζα εκεί. Βέβαια τώρα υπάρχουν τα καπιταλ κοντρολ και απορώ αν μπορείς να στείλεις λεφτά εκτος Ελλάδας χωρίς αιτιολογία; Η πειραιως δεν φταιει σε τιποτα -> ξαναλεω οτι αμφιβαλλω εαν μπορείς να στείλεις λεφτά εκτός και εάν ναι τότε θα "πνίγονται" στις αιτήσεις γιαυτό και αργήσαν.

Η αιτιολογία ήταν στο reference ένας αριθμός και το τιμολόγιο 

Δημοσ.

Εάν νομίζεις ότι δε θα αποζημειωθώ είσαι γελασμένος. Θα κάνω ότι γίνεται και δε γίνεται για να τα πάρω πίσω. Αλλιώς είναι κλέφτες και απατεώνες αν δε τα επιστρέψουν. Τους έστειλα 4-5 e-mail, και δε χρειάζονται ευγένειες σε τέτοια πράγματα (ούτε κ αγένεια σίγουρα). Τώρα δε γνωρίζω εάν όντως έχουν φύγει τα χρήματα από το λογαριασμό μου. Θα το ελεγξω αύριο.

Υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από κατάθεση στη universe τον καιρό αυτό;;;;;; Μη με πεις τροπο αποφυγης cc και τετοια...

Η αιτιολογία ήταν στο reference ένας αριθμός και το τιμολόγιο 

Αυτό είναι η περιγραφή της μεταβίβασης των χρημματων και γι να ξέρει το computeruniverse ποιος εισαι κ γιατίπληρώνεις. Αιτιολογία έλεγα με την εννοια πχ πληρωμή προμηθευτών και άλλα τέτοια.

Θα τα πάρει πίσω τα χρήμματα αλλά παίζει να ταλαιπωρηθεί λίγο. Γνώμη μου είναι ότι αφού δεν έχει πραγματοποιηθεί η μεταφορά ας πάει στην τράπεζα κ να ζητήσει να ακυρωθεί η μεταβίβαση. Τέλος, δεν ξέρω εάν συμβαίνει στο computeruniverse αλλά μερικά Γερμανικά καταστήματα "δεσμεύουν" το προιόν για πχ 7 μέρες και εάν δεν έχεις στείλει τα χρήμματα τότε το αποδεσμεύουν οπότε μπορεί το στοκ να τελείωσε για νέες παραγγελίες αλλά να τεμάχιο του TS να είναι κρατημένο.

Δημοσ.

Εστειλα ηλεκτρονικο μελι κ μου απηντησαν πως θα μ στειλουν τα ευρα πισω. Περιμενω να δω τι θα γινει κ θα ενημερωσω...

Δημοσ.

Ακύρωση εμβάσματος δεν γίνετε απο την τράπεζα

Παιχταρά μου, μη βιάζεσαι.... Ακύρωσα το έμβασμα σήμερα και πήρα τα χρήματα πίσω....

Τώρα, πως γίνεται να πάρω το προϊόν χωρίς Paypal? Αν κάνω κατάθεση μέσω ibanking της εθνικής θα σταλλουν ποιο γρήγορα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...