Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απαντηθηκε λανθασμενα προηγουμενως γιαυτο επισημαινω οτι ναι εχει χρονικο οριο και τουλαχιστον μεχρι περυσι στην 365 ηταν 3 ΜΗΝΕΣ.Μετα απλα σου παιρνουν πισω το μπονους που σου εδωσαν αρχικα.

Σωστα. Αλλο καταλαβα εγω..

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι θα παρω επαιξα ενα στοιχημα με αποδωσεις 3,10 3,20 3,20 3,10 3,15 2,80 2,02 σε συστημα 5678.εχασα ενα αγωνα συνολο 8 ητανε.το δελτιο κοστιζει 23,5 ευρω.στηλες μαζι με το χαμενο παιχνιδι εγραφε 94 ,αν ξερει καποιος πως γινεται ας μου πει ειμαι εκτος και δεν ξερω πως να υπολογισω τι παιρνω ,αξιζει η θα με φαει η αγωνια τζαμπα?

Μεγιστο κερδος γραφει 11,690

Δημοσ.

9/10 "αιμοδότες" είναι

10/10! Με εξαίρεση αυτούς που παίζουν αποκλειστικά arbs. Οποίος λέει πως είναι κερδισμένος μακροχρόνια από το στοίχημα είναι τρόμπας. Στα καζίνο υπάρχουν αντστοιχοι "επιστήμονες" σε ρουλέτα και blackjack. Όσοι σκέφτονται έτσι είναι οι πραγματικοί αιμοδότες του τζόγου.. τα παιχνίδια αυτά είναι φτιαγμένα για να χάνεις, έχουν ΓΚΑΝΙΟΤΑ.

• Like 2
Δημοσ.

Μηπως ξερει καποιος να μου πει τι θα παρω επαιξα ενα στοιχημα με αποδωσεις 3,10 3,20 3,20 3,10 3,15 2,80 2,02 σε συστημα 5678.εχασα ενα αγωνα συνολο 8 ητανε.το δελτιο κοστιζει 23,5 ευρω.στηλες μαζι με το χαμενο παιχνιδι εγραφε 94 ,αν ξερει καποιος πως γινεται ας μου πει ειμαι εκτος και δεν ξερω πως να υπολογισω τι παιρνω ,αξιζει η θα με φαει η αγωνια τζαμπα?

Μεγιστο κερδος γραφει 11,690

post-233592-0-35288700-1442563710_thumb.png

Μπες εδώ http://www.opap.gr/el/web/guest/find-winnings2και συμπλήρωσε τα στοιχεια του δελτίου σου όπως λένε η οδηγίες,

αν έχεις Android κινητό κατέβασε την εφαρμογή του οπαπ https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.opap&hl=elκαι σκαναρε το δελτίο,αν κανεις ένα από τα δυο θα δεις και ποσα κερδίζεις

Δημοσ.

Οκ το ειχα κανει ευχαριστω για την απαντηση.τελικα μου εβγαλε 2490 ευρω επειδη εχασα μια ομαδα .μεγαλη διαφορα εχει στο ποσο που δινει απο 11 χιλιαρικα να δινει μονο τοσα δεν νομιζω να ειναι πρεπον να εχανα 2 ομαδες ναι οκ να πω.τελος παντον παλι καλα ειναι απο το τιποτα.μονο την ψυχικη οδινη να σκεφτεις που περασα για το παιχνιδι με την λατσιο στο 93,33 δευτερολεπτα που μπηκε το γκολ της ισοφαρισης θα καταλαβεις τι περασα.ηταν το τελευταιο χ που περιμενα για το ουεφα.

10/10! Με εξαίρεση αυτούς που παίζουν αποκλειστικά arbs. Οποίος λέει πως είναι κερδισμένος μακροχρόνια από το στοίχημα είναι τρόμπας. Στα καζίνο υπάρχουν αντστοιχοι "επιστήμονες" σε ρουλέτα και blackjack. Όσοι σκέφτονται έτσι είναι οι πραγματικοί αιμοδότες του τζόγου.. τα παιχνίδια αυτά είναι φτιαγμένα για να χάνεις, έχουν ΓΚΑΝΙΟΤΑ.

Εγω φιλε μου στοιχημα δεν επαιξα ποτε μου.εδω και 6 μηνες παιζω απο τοτε που ηρθα απο εξωτερικο δηλαδη εχω χασει στους 6 μηνες 178 ευρω .επισης παιζω και κινο μια φορα την εβδομαδα και εχω δωσει 347 ευρω.τα γραφω τι παιζω για αυτο ξερω.λοιπον απο το στοιχημα εχω παρει μικρο ποσα γιατι επαιζα αποδοσεις 1,75 4 ομαδες καρφι και επαιρνα 30 ευρω μια φορα την εδομαδα αντε 2 η και καθολου ,απο το στοιχημα πηρα 2610 ευρω σε 6 μηνες απο το κινο πηρα 6801 εξι στα εξι επι 10 και 4 στα 4 επι 6,50 συνολο 650 ευρω.ειμαι καινουργιος στο παιχνιδι και εγω μπορω να σου πω οτι ειμαι κερδισμενος.τωρα πλεον σταματησα να παιζω κινο και παιζω στοιχημα με ενα ευρω καθε σαββατοκυριακο και ετσι θα παει απο δω και περα.οποιος δεν πιστευει εχω και αποδειξεις απο τον οπαπ.ενα θα σας πω οποιος παιζει κινο μονο επι γιατι αν δεν βαλεις επι σου δινει στης 10 κληρωσεις μισο ευρω ενω στο επι γυρναει αλλιως αλλα να εισαι και λιγο τυχερος.παντος υπαρχουν ατομα που ειναι κερδισμενα ξερω και αλλους.κινο επαιζα με ενα τροπο ,πηγαινα πρακτοριο μια κληρωση απο 4. \5 η εξι αριθμους αναλογα τα κεφια μου με 3,50 ευρω με πεντε ευρω με 6,50 και επιανα τετοια θελει,καθοτανε δεν καθοτανε εγω εφυγα και την αλλη εβδομαδα ξανα τα ιδια μεχρι που εκατσε.οσο επαιζα 5 κληρωσει με 2,50 ευρω η δεκα κληρωσεις επαιρνα πισο.μισο ευρω ενα ευρω και καμια φορα πεντε.στα.εξι 25 ευρω.δεν θελει κοπο τροπο και αρκετη τυχη.οχι οπως βλεπω κατι ατομα ολη μερα παιζουν και δεν φευγουν ετσι θα εισαι εντελως χαμενος και σε βαθος χρονου.επισης οποιος παιζει στοιχημα ολο το θεμα ειναι στης αποδωσεις και μετα εχει να κανει με της ομαδες.εγω πριν αλλαξουν της αποδοσεις ειχα βρει ποιες αποδοσεις επρεπε να παιξω για να κερδισω και επιανα σχεδον ολο 4 ομαδες.παιζει ρολο η αποδοση αν ειναι μονο αποδεκτο και μετα ποιες ομαδες παιζουν.αυτα οποιος θελει να του πω σχετικα με της αποδοσεις τι παιζει ας μου στειλει μηνυμα.γιατι το θελουμε δεν το θελουμε υπαρχουν στημενες αποδοσεις fake δηλαδη ποσο μαλλον στημενα παιχνιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...