Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, με λίγο αναζήτηση στο φορουμ είδα μόνο παλια θέματα για σχολες μαγειρικής. Σκοπευω να ασχοληθω σοβαρα με το επαγγελμα γι' αυτο έβλεπα ιιεκ. Έχω βρει μονο 4 καλες σχολές μαγειρικης. Le Monde(ιεκ-πανακριβα διδακτρα), chef d oeuvre(κεντρο δια βιου μαθησης), Etoile(ιεκ) που όλα αυτά είναι αθήνα και LaChef(Λεβη, "Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών") στην θεσ/νικη.
Το chef d oeuvre και το LaChef τα έχω έχω κάνει περα γιατι δεν ξέρω αν αξίζει τα λεφτά για ένα τέτοιο χαρτι.
Έχει κανείς να εκφράσει άποψη για αυτές τις σχολές ή κάποια άλλη;

Δημοσ.

Καλησπέρα.. και εγώ έψαχνα σχετικά φόρουμ και βρήκα μόνο αυτά τα παλιά.. είμαι 19 και έχω σκοπώ να σπουδάσω και εγώ μαγειρική και σκέφτομαι για την etoile... αλλά θα ήθελα κάποιον που έχει πάει για άλλη μία γνώμη... 

Δημοσ.

Τα δημοσια του ,Οτεκ ειναι καλη περιπτωση η ηταν τουλαχιστον μεχρι το 2007 που πηγα εγω,

Ιεκ πραξις επισης καλο αν και δεν ξέρω τιμες,ξερω ομως τους ανθρωπους που διδάσκουν εκει και ειναι αξιόλογοι.

Γενικά πανω κατω τα ιδια μαθαινεις σε ολες τις σχολες,το επαγγελμα αυτο είναι καθαρα πρακτικο και στο χερι σου τι θα μαθεις,οποτε κοιτας να δωσεις τα λιγοτερα σε ΙΕΚ γιατι πραγματικα δεν αξίζει να δωσεις χιλλιαρικα και χιλλιαρικα,

Καλυτερα να βρεις πρωτα μια δουλεια βοηθος να δεις αν σου κανει αυτο το επαγγελμα και μετα να προβεις σε ιεκ και εξοδα γιατι μπορει και να μη σου ταιριαζει η κουζίνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...