duck45 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2015 Γεια σας παιδιά έχω ένα ειδησεογραφικό blog το οποίο ξεκίνησα πριν σχεδόν 1 μήνα (27 μέρες) και έχω πρόβλημα με το adsense της Google καθώς όταν ανοίγω την σελίδα ¨ΚΕΡΔΗ¨ μου βγάζει το ¨Εγγραφή στο Adsense “ αλλά δεν ανοίγει ως σύνδεσμος.Το μπλογκ έχει καλή επισκεψημότητα,καλό περιεχόμενο δικά μου άρθρα αλλά και άλλων (πάντα με πηγές)και είναι προσεγμένο.Μήπως θέλει περισσότερο χρόνο ή τι άλλο μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Υποθέτω έχεις κάνει αίτηση για να μπει adsense στο blog σου; Νομίζω υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να εγκρίνει η google το adsense, προϋποθέσεις επισκεψημότητας και χρόνου από την ημέρα που ξεκίνησε το blog.
duck45 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Υποθέτω έχεις κάνει αίτηση για να μπει adsense στο blog σου; Νομίζω υπάρχουν κάποιες προϋποθέσεις για να εγκρίνει η google το adsense, προϋποθέσεις επισκεψημότητας και χρόνου από την ημέρα που ξεκίνησε το blog. Ξέρω ότι υπάρχουν προϋποθέσεις και τις τηρώ.Για το χρόνο δεν ξέρω πόσο θέλει
Basilhs23___ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Διαβάζω οτι θέλει 6 μήνες αλλά μονο για Ινδία και Κίνα, αλλά μπορεί π.χ στις άλλες χώρες να διαρκέσει 4-5 μήνες. Τέλος πάντων, περίμενε να γίνει approval.
duck45 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 6 μήνες Ινδία και Κίνα και εδώ 4-5.Πολύ χρόνο ρε συ φίλε...Ευχαριστώ πάντως για την απαντήσεις σου και για τον χρόνο που διέθεσες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα