Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια παίδες, ελπίζω να περνάτε ωραία το καλοκαίρι σας! Θέλω να ρωτήσω όσους γνωρίζουν το εξής. Τώρα που φευγει τ καλοκαίρι, θέλω να συνεχίσω, για άσκηση μόνο, σε κολυμβητήριο εδώ στην Αθήνα. Σκελφτομαι για το κολυμβητηριο του Οακα. Θέλω να ρωτησω, 1, έχει πάει κανείς στο συγκεκριμένο; έχω ακούσει ότι πηγαίνει πολύς κόσμος. Είναι καθαρό τ μέρος (για τ κλειστό κολυμβ λέω); Και 2, μπορεί κανείς ν πάει και να κάνει μόνος του χωρίς προπονητη/γυμναστή η τπτ τέτοιο; thanks!

Δημοσ.

Ναι το κλειστο μια χαρα ειναι μεσα, εχει κοσμο.. Το ανοιχτο το εχουν παρατησει και γενικα οι κερκιδες και ο χωρος εξω χαλια ειναι.

Ναι μπορεις να πας στις ωρες κοινου και να κανεις μονος σου ή με προπονητη αναλογως την ωρα και τα γκρουπ. Να παρεις τηλ να ρωτησεις.

Επισης και το Κολυμβητηριο της Αργυρουπολης ειναι πολυ καλο.

Θα χρειαστεις χαρτι απο καρδιολογο και σε πολλους δημους ζητανε και απο δερματολογο

Δημοσ.

Για το κολυμβητήριο  του Πανελληνίου τι έχεις να πεις;

Σκέφτομαι να ξεκινήσω κολυμβητήριο απο φθηνόπορο και με βολεύει αρκετά εκεί. Στην ιστοσελίδα τους λεχω δει ότι υπάρχει ένα Τμήμα Ενηλίκων. 

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Είναι τμήμα που ακολουθεί πρόγραμμα με προπονητή;

Επίσης οι τιμές τι λένε γιατί δεν βρήκα κάτι στην ιστοσελίδα τους. 

Δημοσ.

Ναι το κλειστο μια χαρα ειναι μεσα, εχει κοσμο.. Το ανοιχτο το εχουν παρατησει και γενικα οι κερκιδες και ο χωρος εξω χαλια ειναι.

Ναι μπορεις να πας στις ωρες κοινου και να κανεις μονος σου ή με προπονητη αναλογως την ωρα και τα γκρουπ. Να παρεις τηλ να ρωτησεις.

Επισης και το Κολυμβητηριο της Αργυρουπολης ειναι πολυ καλο.

Θα χρειαστεις χαρτι απο καρδιολογο και σε πολλους δημους ζητανε και απο δερματολογο

να σαι καλά ρε παιδί που απάντησες! Προφανώς θα έχεις πάει εκεί έτσι; παίρνω τηλ αλλά δν απαντούν... θα προσπαθήσω πάλι βέβαια. Αυτό στην Αργυρούπολη είναι μακριά από μένα.

Δημοσ.

Για το κολυμβητήριο  του Πανελληνίου τι έχεις να πεις;

Σκέφτομαι να ξεκινήσω κολυμβητήριο απο φθηνόπορο και με βολεύει αρκετά εκεί. Στην ιστοσελίδα τους λεχω δει ότι υπάρχει ένα Τμήμα Ενηλίκων. 

Τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Είναι τμήμα που ακολουθεί πρόγραμμα με προπονητή;

Επίσης οι τιμές τι λένε γιατί δεν βρήκα κάτι στην ιστοσελίδα τους. 

Εχω καιρο να μπω στου Πανελληνιου.. Απο οτι θυμαμαι ηταν 33αρα πισινα οχι 50αρα, δεν εχει σημασια ομως καλη ειναι. Για το αλλο λογικα θα σημαινει οτι εχουν προγραμμα κοινου, ελευθερο αλλα και με προπονητη για οποιον ενηλικο θελει.

να σαι καλά ρε παιδί που απάντησες! Προφανώς θα έχεις πάει εκεί έτσι; παίρνω τηλ αλλά δν απαντούν... θα προσπαθήσω πάλι βέβαια. Αυτό στην Αργυρούπολη είναι μακριά από μένα.

Ναι εχω παει για αγωνες και καποιες προπονησεις με αλλη ομαδα ομως. Ισως δεν απαντουν γιατι δεν εχουν ανοιξει ακομα, δοκιμασε απο Δευτερα. Αν δεν βρεις ακρη στειλε μου μηπως βρω καποιο τηλεφωνο καποιου υπευθυνου

Δημοσ.

Ναι εχω παει για αγωνες και καποιες προπονησεις με αλλη ομαδα ομως. Ισως δεν απαντουν γιατι δεν εχουν ανοιξει ακομα, δοκιμασε απο Δευτερα. Αν δεν βρεις ακρη στειλε μου μηπως βρω καποιο τηλεφωνο καποιου υπευθυνου

ok θα προσπαθησω δευτερα τοτε. thanks again! 2 πραγματακια ακομα μόνο, το οτι θα ειναι πολυς κόσμος εκει οπως λες, θα δημιουργησει προβλημα (μικροβια, πιο λιγος χωρος για τον καθενα); και, χρειαζεται να εχεις αναγκαστικά αυτα τα ειδικα γυαλια και το σκουφακι;

Δημοσ.

Για τα γυαλιά και σκουφάκι μπορώ κι εγω να σου πω πως είναι αναγκαστικά.

ΟΚ τα γυαλιά ίσως και να μην είναι, αλλά το είπες και μόνος σου: κόσμος, μικρόβια κλπ

οπότε δεν θες να εκθέσεις τα μάτια σου σε αυτό το νερό.

Δημοσ.

Για τα γυαλιά και σκουφάκι μπορώ κι εγω να σου πω πως είναι αναγκαστικά.

ΟΚ τα γυαλιά ίσως και να μην είναι, αλλά το είπες και μόνος σου: κόσμος, μικρόβια κλπ

οπότε δεν θες να εκθέσεις τα μάτια σου σε αυτό το νερό.

οκ got it!

Δημοσ.

Καλα μεσα στη πισινα εχει χλωριο και το νερο φιλτραρεται (απο τις καλυτερες πισινες στην Ελλαδα.), η πιθανοτητα να παθεις κατι στη συγκεκριμενη πισινα ειναι απειροελαχιστη. Στο Κολυμβητηριο πχ της Νεας Σμυρνης ειχα παθει ουρολοιμωξη :P

Το σκουφακι σε βοηθαει κιολας στο κολυμπι, δεν ειναι μονο για την υγιεινη. Και προφανως για να μη μαζευει το νερο/φιλτρο τριχες απο τοσα ατομα.

Γυαλακια εγω στους αγωνες δεν φορουσα, ειχα κολλημα απο μικρος και ηθελα να νιωθω πιο "μεσα" στον αγωνα. Ειδικα στο υπτιο που χρειαζεσαι την περιφεριακη οραση για να βλεπεις τους αντιπαλους δεξια και αριστερα, με γυαλακια δεν μπορουσα. 

Στη προπονηση ομως αν κανεις πανω απο 1 ωρα, σε τσουζουν τα ματια σου απο το χλωριο, φυσιολογικο ειναι αλλα και παλι δεν θα παθεις τιποτα. Κανεις δεν επαθε ολα αυτα τα χρονια. Γνωμη μου, χρειαζεσαι. Να πας InterSport εχει 9,99 ικανοποιητικο μαγιο, 6 ευρω σκουφακι, και γυαλακια arena 9 ευρω. (Να τα βγαλεις απο τη συσκευασια και κολλα τα στα ματια σου να δεις αν "βεντουζαρουν". Αν ναι, τοτε σου ειναι οκ.)

Τωρα για τον χωρο, το κολυμβητηριο αυτο ειναι το μεγαλυτερο στην Ελλαδα, και εχει παρα πολλα αποδυτηρια και χωρους για να αλλαξεις κλπ που δεν τιθεται καν θεμα. Και στη πισινα δεν θα εχεις θεμα, εδω δεν ειχαμε με προθερμανση 1200 παιδια σε πανελληνια πρωταθληματα που ημασταν 150 ατομα σε καθε διαδρομη (δεν ειμαι υπερβολικος)

Τσπ, δες αν ειναι ανοιχτα καταρχην και τι προγραμμα κοινου / ελευθερης κολυμβησης υπαρχει εκει, γιατι ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα και πλεον δεν κανει καμια ομαδα/δημος εκει (εχει μεγαλο ενοικιο σαν πισινα).

Δημοσ.

γιατι ισως εχουν αλλαξει τα πραγματα και πλεον δεν κανει καμια ομαδα/δημος εκει (εχει μεγαλο ενοικιο σαν πισινα).

προφανως εννοείς οτι αν κανουν ομαδες προπονησεις εκει θα εχει λιγοτερες ωρες για το κοινο ετσι;

Δημοσ.

προφανως εννοείς οτι αν κανουν ομαδες προπονησεις εκει θα εχει λιγοτερες ωρες για το κοινο ετσι;

Απ' 'οτι ξέρω προπόνηση εκεί κάνει ο Παναθηναικός. Λογικά για το κοινό θα είναι μόνο πρωί ή και αργά το βράδυ.

Δημοσ.

πήρα τηλ και μου ειπαν ότι το κολυμβητήριο θα ανοίξει 1η οκτωβρη... ζήσε μάη μου!

Δημοσ.

πήρα τηλ και μου ειπαν ότι το κολυμβητήριο θα ανοίξει 1η οκτωβρη... ζήσε μάη μου!

Α καλα.. και αν.. Εχουν θεμα να ξερεις με τη συντηρηση. Ειναι πολλα τα λεφτα και δεν τα αναλαμβανει κανεις. Το πανελληνιο πρωταθλημα γινεται αλλου πλεον, γι αυτους τους λογους

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...