Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα πως μπορω να δω τα email σε windowslive εχει φτιαξει ενας γνωστος στον αδερφο μου και δεν ξερουμε , εγω σε hotmail ξερω σε τετοιο δεν μπορω να βρω ακρη!

Δημοσ.

Φαντάζομαι πηγαίνεις στα εισερχόμενα  :blink:

Δημοσ.

Καλημέρα !

Για να μπει κανείς σ' ενα Windows Live Mail η διαδικασία είναι ακριβώς ίδια με το hotmail.

Κατ' αρχήν μια διεύθυνση e-mail αποτελείται από τα εξής 2 τμήματα : Όνομα χρήστη@διεύθυνση παροχέα. Οι διευθύνσεις του Windows Live Mail τελειώνουν συνήθως σε live.com Έστω ότι εσύ τυχαίνει να έχεις τη διεύθυνση [email protected]

Για να δεις τα μηνύματά σου, απλά ανοίγεις τον browser (Internet Explorer, Mozilla Firefox ή Safari ή ό,τι άλλο χρησιμοποιείς) και πηγαίνεις στη σελίδα www.live.com

Εκεί θα σου ζητήσει τη διεύθυνσή σου. Πρέπει να τη δώσεις ολόκληρη, δηλαδή στο παράδειγμα μας [email protected] και όχι σκέτο vasilis17. Από κάτω ζητάει το συνθηματικό σου (δηλ. αυτό που όρισε ο γνωστός σου κατά τη διαδικασία της δημιουργίας του E-mail).

Αφού μπεις, απλά κάνεις click με το ποντίκι εκεί που λέει Εισερχόμενα και βλέπεις τα μηνύματά σου.

Για ό,τι άλλο θέλεις είμαι στη διάθεσή σου,

Μ' ένα φιλικό νιαούρισμα,

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

white cat σε ευχαριστω για τη βοηθεια πηγαινω δινω τα στοιχεια και μου λεει δεν υπαρχει η κατι τετοιο παιζει επιδει δεν εμπαινε να εχει διαγραφει δοκιμασα και αυτο που λεει αν ξεχασα το κωδικο και λεει δεν υπαρχει κανω κατι λαθος?

Δημοσ.

Βασίλη, γεια σου και πάλι !

Αν έχεις αρκετό καιρό να χρησιμοποιησεις τη συγκεκριμένη διεύθυνση mail, ενδεχομένως να εχει διαγραφεί αυτομάτως απ' το σύστημα.

Στην περίπτωση αυτή μπορείς κάλλιστα να κάνεις επανεγγραφή με νέα στοιχεία.

Άμα θέλεις γράψε μου ακριβώς τι μήνυμα σου εμφανίζει όταν προσπαθείς να μπεις, ώστε να προσπαθήσω να καταλάβω τι τρέχει.

Νιάααααααααρ!

Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

κοιτα επειδη το πιο λογικο ειναι να διαγραφτηκε μιας και δεν εμπαινε συχνα αποφασισα να του φτιαξω ενα αλλο σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...