V3NDETTA Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Έχω ένα PayPal account που είναι σε ευρώ αλλά το προϊόν που θέλω αγοράζω είναι σε λίρες και έτσι το paypal κάνει αυτόματα την ισοτιμία απο ευρώ σε λίρες και με χρεώνει 59 για ένα ποσό περίπου των 54 ευρώ .Δηλαδή με χρεώνει 5 ευρώ περίπου .... Γνωρίζει κάποιος εάν υπάρχει κάπως πιο οικονομικός τρόπος για να γίνει η παραπάνω συναλλαγή ??? Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων .
scullyist Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Σε φυσιολογικές συνθήκες, αν πληρώνεις από την συνδεδεμένη κάρτα, υπάρχει επιλογή να βάλεις να κάνει την μετατροπή νομίσματος η τράπεζα σου και όχι το paypal, του οποίου η ισοτιμία στην μετατροπή νομίσματος είναι μεγαλύτερη από αυτήν των τραπεζών (κάπου +4% επιπλέον στην τιμή του προϊόντος σου). Στην περίπτωση που το ποσό σου είναι μέσα στο balance και πληρώνεις από αυτό, δεν υπάρχει λύση όταν έχεις διαφορετικό νόμισμα από αυτό που έχει το προϊόν σου. Ακόμη κι αν επιλέξεις να αλλάξεις το κύριο νόμισμα που έχεις το balance σου και το κάνεις λίρες, η μετατροπή θα γίνει πάλι με την ισοτιμία που έχει το pp, οπότε πάλι το λούζεσαι (και μετά θα έχεις το ίδιο θέμα από την αντίστροφη αν η επόμενη αγορά σου είναι σε ευρώ) . Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι: αν αγοράζεις από κάποιο σάιτ που σε αφήνει να επιλέξεις σε τι νόμισμα θα πληρώσεις (όχι απλά να σου δείχνει την τιμή σε διάφορα νομίσματα, αλλά και όταν προχωρήσεις στο cart να δεις ότι η πληρωμή παραμένει και προχωράει στο νόμισμα που επέλεξες), να βάλεις από εκεί αρχικά σε ευρώ και να δεις αν το σάιτ υπολογίζει με καλύτερη ισοτιμία / πιο συμφέρουσα μετατροπή σε σύγκριση με το επιπλέον του pp.
V3NDETTA Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Να'σαι καλά φίλε! Μέχρι και πριν από τα capital control χρησιμοποιούσα την χρεωστική μου κάρτα που είναι και συνδεδεμένη με το paypal account , τότε έκανα αγορές κατευθείαν με την κάρτα και η χρέωση ήταν κάπως πιο φυσιολογική στα 60 ευρώ περίπου με χρέωνε 2 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Τώρα πια αναγκάζομαι να χρησιμοποιώ το paypal balance όπου και αυτό περιοδικά το φορτώνω και εκεί δυστυχώς πάλι χρεώνομαι..... Υπολογίζω πως στα 1000 ευρώ περίπου θα έχω 900 ευρώ διαθέσιμα για αγορές, οπότε - 100 ευρώ ..... Όπως και να έχει σε ευχαριστώ και πάλι που έκανες τον κόπο και απάντησες.
vaga1um3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Με ποια μεθοδο φορτωσες το balance? Send ή request? Οποια κι αν χρησιμοποιησες, αν ηθελες να μη κανει τη μετατροπη το paypal θα επρεπε αντι για send/request σε ευρώ να ειχες βαλει λιρες. Εγώ αυτο εκανα με δολλαρια, κ δεν την εκανε τη μετατροπή το paypal κι ετσι γλιτωσα αρκετα ευρώ...
kostas83 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Παιδακια δεν γινεται τπτ.. To conversation το κανει το paypal.. και usd και λιρες να ζητησετε θα το μετατρεψει σε ευρω το pp και θα το ζητησει με την δικη του μοναδικη ισοτιμια... Δοκιμασμενο..
V3NDETTA Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Εγώ το έκανα με την μέθοδο request, αλλά αν αληθεύει αυτό που λες καλό είναι να το δοκιμάσω.... Έχεις μήπως κανένα print screen της κίνησης του request ? Παιδακια δεν γινεται τπτ.. To conversation το κανει το paypal.. και usd και λιρες να ζητησετε θα το μετατρεψει σε ευρω το pp και θα το ζητησει με την δικη του μοναδικη ισοτιμια... Δοκιμασμενο.. Μήπως το Paypal με την συγκεκριμένη μέθοδο αφήνει την τράπεζα να κανει την χρέωση και την μετατροπή απο ευρώ σε λίρες, εάν ισχύει αυτό τότε η τράπεζα χρεώνει πολύ λιγότερα.....
kosmasdel Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Με request μπορείς να ανεβασεις στο balance οποίο νόμισμα θέλεις και έχει επιλογή πριν το τελικο confirmation να επιλέξεις αν θα κανει την μετατροπή απο ευρώ στο άλλο νόμισμα το paypal ή η τράπεζα. Οποτε ανεβαστε νόμισμα που σκοπεύετε να κάνετε αγορες και όχι ευρώ για να μην κάνει μετα την μετατροπή το paypal.
V3NDETTA Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Με request μπορείς να ανεβασεις στο balance οποίο νόμισμα θέλεις και έχει επιλογή πριν το τελικο confirmation να επιλέξεις αν θα κανει την μετατροπή απο ευρώ στο άλλο νόμισμα το paypal ή η τράπεζα. Οποτε ανεβαστε νόμισμα που σκοπεύετε να κάνετε αγορες και όχι ευρώ για να μην κάνει μετα την μετατροπή το paypal. Να'σαι καλά φίλε ,θα το δοκιμάσω μόλις ξοδέψω τα χρήματα που μου έχουν μείνει στο paypal balance ....
V3NDETTA Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Παιδιά τελικά δεν κατάφερα να το κάνω, το Paypal μου μπλόκαρε τον λογαριασμό και μου έστειλε το παρακάτω μήνυμα..... We Noticed Unusual Activity Dear Customer We need your help resolving an issue with your account. Meanwhile, to help protect your account We've temporarily limited what you can do with it . What's goin on ? We noticed some unusual activity on your PayPal account from Unknown location and are concerned about potential unauthorised account access , Your PayPal account will remain limited, Until you complete the necessary steps . What to do next Please login to your PayPal account and follow all steps, In just 3 easy steps You'll be back to shopping securely and conveniently again . 1. Log in Here enter email and password 2. Enter your personal information. 3. Add or Confirm a Credit card.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα