Swimmer21 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπερα παιδια, θελω να κανω μια ερωτηση σε οποιους εχουν παει διακοπες στη Ζακυνθο γιατι δεν εχω ιδεα. Θα παει ενα φιλικο ζευγαρι με τον γιο τους για 4 μερες, με αεροπλανο, αλλα εκει δεν θα εχουν αμαξι. Σε ποια περιοχη μπορουν να μεινουν ωστε να κανουν εκδρομες πχ στο ναυαγιο, στο μαραθωνησι, καμια εκδρομη να δουν χελωνες, να πανε στο water park κλπ? Καπου δηλαδη που το μερος να ειναι "δικτυωμενο" και να φευγουν απο κει εκδρομες αλλα να εχει και λεωφορεια για παραλιες. Ζακυνθο στη πολη θα ηταν το ιδανικο, αλλα εκει εχει καμια παραλια να κανεις μπανιο κοντα? Σαν πολη ειναι ωραια? Ξερω οτι ειναι ωραια Αλυκες, Αλυκανας, Βασιλικος, αλλα εχει κατι εκει εκτος απο παραλια? Πολη, να δεις κατι ή να κανονισεις καποια εκδρομη? Μην ειναι στην ερημια σε ενα χωριο και δεν μπορουν να κανουν κατι, παρα μονο με ΚΤΕΛ και αν περναει. Eυχαριστω πολυ!
tony81 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Εγώ στα 19-20 είχα πάει κάπου ανάμεσα Λαγανά Λιθακια 5-6 μέρες μόνο πόδια. Εντάξει δεν έφτασα στην άλλη μεριά του νησιού. Λαγανά για φαι ψώνια κτλ παραλίες παντού όσο αντέχει να περπατάει βρίσκεις. Τώρα με τα παιδάκια δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα σε αυτές τις περιοχές. Όσο για χελώνες και καραβάκια θα τους χαλησουν μέχρι να παμε οπότε νο προμπλεμ. Υγ. Περιστατικό: πάει πάει το καραβάκι... ωχ παιδιά χελωνα, γυρνάνε όλοι με τις φωτογραφικές και ήταν ένας μπαρμπας 2χιλ μέσα στη θάλασσα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα