Thuglife Taric Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Πρόσφατα μου χάλασε το παλιό μου desktop και χρειάζομαι την γνώση σας για την αγορά νέου συστήματος. Μίας και είμαι χρόνια desktop user άρχισα να σκέφτομαι τα θετικά του να είσαι κάτοχος laptop. Αυτό που δεν γνωρίζω όμως είναι αν όντως αξίζει στο συγκεκριμένο budget που βρίσκομαι (500 Ε). Για να σας εξηγήσω καλύτερα τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζομαι λοιπόν,θα σας πω οτι δεν με ενδιαφέρει να τρέχω παιχνίδια τελευταίας γενιάς ή να εργάζομαι πάνω σε βαριά προγράμματα. Το μόνο που θέλω είναι να τρέχω το League of Legends στα very high πιάνοντας τουλάχιστον 60+ fps σταθερά και παράλληλα να μπορώ να ακούω την μουσικούλα μου στο internet (άντε και κανένα skype). Απο μια ματία που έχω ρίξει στο διαδύκτιο εχω παρατηρήσει πως τα laptop στο budget που είμαι, εννοώντας τα 500 ευρώ τουλάχιστον, δυσκολεύονται κάπως να διατηρήσουν σταθερά τα fps στο συγκεκριμένο game. Ισχυεί αυτό? Γνωρίζετε κάποιο laptop που να μπορεί να κάνει την δουλειά που θέλω? Δέν έχω ιδέα απο συστήματα laptop γιαυτό και χρειάζομαι την βοήθεια σας πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Ευχαριστώ προκαταβολικά.
kataramenos32 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2015 Στα 500€ δυστυχως δεν προκειται να βρεις λαπτοπ που να κραταει σταθερα 60+ fps
Thuglife Taric Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Όντως αδερφέ, με μια ματία πού έριξα στο youtube παρατήρησα πως ούτε και με 700 ε γίνεται δουλειά. Έψαξα τις κάρτες που είχανε laptop και των 800 ευρώ,και είδα πως στα full settings παίζανε με 40 στην καλύτερη. Οπότε μάλλον για desktop με κόβω πάλι. Αν έχετε καμία πρόταση για καλό και οικονομικό build στα ίδια χρήματα, για την ίδια δουλειά (LoL στα full settings 60+ fps) πείτε μου.
kougi Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Σε λαπτοπ για το λολ θες μια 850m τουλαχιστον για να παιξεις αξιοπρεπως το παιχνιδι. Αρα λογικα απο 800 και πανω παει το μαλλι για φορητο, λεφτα με τα οποια χτιζεις σαφως καλυτερο desktop. Για λαπτοπ κοιτας εδω http://www.skroutz.gr/s/6513422/MSI-GE70-2PC-475XNL-Apache-i5-4210H-8GB-1TB-GeForce-GTX850M-FHD-No-OS.html Για πυργο συμπληρωσε τη φορμα καλυτερα, η τα βασικα, αν εχεις οθονη κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα