tony81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ και στο αμάξι και κάποιες λίγες φορές που παίρνω φορτηγό με βολεύουν παπούτσια εφαρμοστα στο πόδι ελαφριά κ όχι ογκώδη. Πάνινα αθλητικά νομιζω είναι ότι πρέπει ή δερμάτινα αλλά όχι τόσο χοντρά. All star (τα λεπτά) asics που είπε ο φίλος ή κάνα nike σε αυτό το κόψιμο είναι οκ πιστεύω. 1
christopher0016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εγω με απλα αθλητικα βγαζω 12ωρα καθε μερα υπαρχει φθορα μετα απο μηνες αλλα τιποτα το σπουδαιο πως στο καλο τα λιωνεται ??? 2
doubtful Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Υπαρχει καποιος οδηγος στο forum να προτεινει καλο παπουτσι για οδηγηση Β'-Γ' κατηγοριας περιπου 5-6 ωρες την ημερα? Οτι εχω φορεσει μετα απο 2-3 μηνες εχει σκιστει. εχεις καποιο θεμα με τα ποδια? γιατι ετσι οπως το λες.....
ikaruga24 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 εγω με απλα αθλητικα βγαζω 12ωρα καθε μερα υπαρχει φθορα μετα απο μηνες αλλα τιποτα το σπουδαιο πως στο καλο τα λιωνεται ??? Η δική μου δουλειά καθώς και τρόπος περπατήματος δεν αφήνουν σχεδόν κανένα παπούτσι να αντέξει πάνω από 3 μήνες στα πόδια μου. Πολλά από αυτά δε με το ζόρι βγάζουν τον μήνα. Προσωπικά ψιλοαπογοητεύομαι συχνά πυκνά από τις επιλογές των παπουτσιών μου από άποψη ανθεκτικότητας. Δυστυχώς.
christopher0016 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Η δική μου δουλειά καθώς και τρόπος περπατήματος δεν αφήνουν σχεδόν κανένα παπούτσι να αντέξει πάνω από 3 μήνες στα πόδια μου. Πολλά από αυτά δε με το ζόρι βγάζουν τον μήνα. Προσωπικά ψιλοαπογοητεύομαι συχνά πυκνά από τις επιλογές των παπουτσιών μου από άποψη ανθεκτικότητας. Δυστυχώς. τι δουλεια κανεις φιλε μου?
cococrops Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 επισης εγω εχω οδηγησει 18 ωρες καλοκαιρι με δερματινο σανδαλι απο τη Πλακα(διπλα στο μοναστηρακι)!το πιο ξεκουραστο και εφαρμοζει ακριβως σα παπουτσι στο ποδι!καμια σχεση με σαγιοναρα!!
XronisR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Η δική μου δουλειά καθώς και τρόπος περπατήματος δεν αφήνουν σχεδόν κανένα παπούτσι να αντέξει πάνω από 3 μήνες στα πόδια μου. Πολλά από αυτά δε με το ζόρι βγάζουν τον μήνα. Προσωπικά ψιλοαπογοητεύομαι συχνά πυκνά από τις επιλογές των παπουτσιών μου από άποψη ανθεκτικότητας. Δυστυχώς. Μαζι ειμαστε φιλε μου... εχεις καποιο θεμα με τα ποδια? γιατι ετσι οπως το λες..... Ενταξει το ακουσαμε και αυτο..Ναι ειχα κατι μυκητες αλλα το διορθωσα. Εγώ και στο αμάξι και κάποιες λίγες φορές που παίρνω φορτηγό με βολεύουν παπούτσια εφαρμοστα στο πόδι ελαφριά κ όχι ογκώδη. Πάνινα αθλητικά νομιζω είναι ότι πρέπει ή δερμάτινα αλλά όχι τόσο χοντρά. All star (τα λεπτά) asics που είπε ο φίλος ή κάνα nike σε αυτό το κόψιμο είναι οκ πιστεύω. All star ειναι απαραδεκτα,ανοιγουν στο πλαι και μπροστα για πλακα.Δεν κανουν για δουλεια,μονο για καφε.
cococrops Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.skroutz.gr/s/427857/Asics-Onitsuka-Tiger-Mexico-66-HL202-9001.htmlαξιο παπουτσι δοκιμασμενο το εχω ενα μιση χρονο και το φοραω καθημερινα πανω στη μηχανη και το πλενω σκ δεν εχει παθει τιποτα!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα