Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά πάρε τα αρχεία σου και μετεφερέτα στον ubuntu server.(τα αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο που κοιτάει ο apache και πιθανόν βάσεις δεδομένον με την βοήθεια του phpmyadmin)

Δημοσ.

Απλά πάρε τα αρχεία σου και μετεφερέτα στον ubuntu server.(τα αρχεία που βρίσκονται στον φάκελο που κοιτάει ο apache και πιθανόν βάσεις δεδομένον με την βοήθεια του phpmyadmin)

α δλδ να πάρω όλον τον xampp directory και απλά να τον κάνω paste στο Ubuntu server ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο xampp directory. Αν εννοείς μόνο το αρχεία .html/php/css/js κλτ ναι. Αν εννοείς και τα .exe που τρέχουνε τον server όχι. Δεν θυμάμαι πως λέγεται ο φάκελος, κάποτε λεγότανε html. Τώρα δεν ξέρω

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο xampp directory. Αν εννοείς μόνο το αρχεία .html/php/css/js κλτ ναι. Αν εννοείς και τα .exe που τρέχουνε τον server όχι. Δεν θυμάμαι πως λέγεται ο φάκελος, κάποτε λεγότανε html. Τώρα δεν ξέρω

https://www.apachefriends.org/download.html

είναι full πακέτο περιέχει php mysql κτλπ

άρα αν στείλω μόνο αυτά τα folders που υπάρχουν μέσα στο xampp φάκελο χωρίς φυσικά τα start .exe και όλα αυτα στον xampp linux φάκελο θα δουλέψει ? να και μία φωτο για τους φακέλους μέσα στο xampp dir http://tinypic.com/r/2a66pns/8

Δημοσ.

Μετέφερε τα htdocs και αν έχεις και βάσεις. Αν έχεις βάλει κάποιο πακέτο lamp στον ubuntu server τότε πολύ πιθανόν ο φάκελος που βλέπει ο apache να είναι στο /var/www/html/.

• Like 1
Δημοσ.

Μετέφερε τα htdocs και αν έχεις και βάσεις. Αν έχεις βάλει κάποιο πακέτο lamp στον ubuntu server τότε πολύ πιθανόν ο φάκελος που βλέπει ο apache να είναι στο /var/www/html/.

άρα μεταφέρονται ουφφφφφ..... και έχω και πολλά στον φάκελο htdocs που δεν ήθελα να χάσω σε ευχαριστώ!!!

Δημοσ.

Ναι και βέβαια. Το μόνο που πρέπει να δώσεις προσοχή, αν χρησιμοποιείς php, είναι οι εκδόσεις - τα deprecated functions - classes κτλ

Δεν είναι τίποτα να τρομάζεις, καλό είναι να υπάρχει σε μια άκρη του μυαλού σου όμως.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...