Vortalhe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν για π.χ παραγγειλω ενα κινητο απο αμαζον 8α ειναι γνησιο... Και μετα απο ποσα λεφτα πληρωνω + ευρω τελωνειο!
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Κάθε αντικείμενο που αγοράζεις από αυτή την αλυσίδα είναι γνήσιο και έχεις και εγγύηση. Δεν αναφέρεις , όμως, από ποιο κατάστημα θέλεις να αγοράσεις, αν και, για να μιλάς για τελωνείο, εννοείς το αμερικάνικο, αφού από τα ευρωπαικά δεν έχεις πρόβλημα τελωνείου. Τα κινητά που πουλιώνται από το αμερικάνικο δεν είναι, συνήθως, ελεύθερα αλλά με συμβόλαιο με κάποια εταιρεία και, επομένως, δεν μπορείς να κάνεις αυτή την αγορά. Στα ευρωπαικά καταστήματα amazon μπορείς να βρεις ελεύθερα κινητά και με διετή, αν θυμάμαι καλά, εγγύηση (πχ από το γερμανικό).
Vortalhe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 ειχα αγορασει απο ενα καταστημα ccs.store λεγετε απο united kingdom πρεπει να ηταν και ειχα πληρωσει τελωνειο.Θες να μου πεις δλδ οτι δν θα πληρωσω τελωνειο γτ μπορω μονο απο ε.ε και οχι απο αμερικη Ευχαριστω για τον χρονο σου!
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Τελωνείο δεν πληρώνεις όταν αγοράζεις από ΕΕ.
cosmos000 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Από Ευρώπη δεν έχει τελωνείο. Από χώρες εκτός , ναι .
Vortalhe Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα..Ποτε πληρωνεις τελωνειο οταν παρεις εκτος ευρωπης το ορειο ειναι 150 ευρω?
makfil Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Για αξία CIF (κόστος+μεταφορικά) από 22 έως 150€ πληρώνεις ΦΠΑ και πάνω απ' αυτό ΚΑΙ δασμό. Περισσότερα στον οδηγό της υπογραφής μου.
newtech Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ειχα αγορασει απο ενα καταστημα ccs.store λεγετε απο united kingdom πρεπει να ηταν και ειχα πληρωσει τελωνειο.Θες να μου πεις δλδ οτι δν θα πληρωσω τελωνειο γτ μπορω μονο απο ε.ε και οχι απο αμερικη Ευχαριστω για τον χρονο σου! www.amazon.co.uk www.amazon.de www.amazon.fr www.amazon.it Οτι υπάρχει εδώ και πωλείτε απο το ΑΜΑΖΟΝ (γιατι υπάρχουν και 3οι πωλητές) ειναι 100% γνήσιο και έρχεται σπιτι σου ΧΩΡΙΣ τελωνείο www.amazon.com Οτι υπάρχει εδω και πωλείτε απο το ΑΜΑΖΟΝ (γιατι υπάρχουν και 3οι πωλητές) ειναι 100% γνήσιο αλλα θα πρέπει να έχεις κανει LOGIN γιατι το ΑΜΑΖΟΝ απο μόνο του στην Αμερική σου υπολογίζει το ΚΟΣΤΟΣ του τελωνείου και το πληρώνεις μαζι με την αρχική τιμη. (δλδ δεν ειναι αυτο που βλεπεις μονο πρεπει να φτάσεις στην τελευταια σελιδα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να δεις τι θα πληρώσεις)
makfil Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Αφού μιλάμε για τα ευρωπαικά και θέλετε να τα αναφέρουμε αναλυτικά, υπάρχουν και τα α) Ολλανδικό (nl) και β) Αυστριακό (at)
Vortalhe Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δηλαδη γραφει αν εχει κατι εξτρα...γτ εγω αυτο που ειχα παρει μου ειχε ερθει εδω ενας courier kai επρεπε να δωσω 40 ευρω αλλα στο σιτε δν ελεγε κατι!
makfil Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία, σου δείχνει τους τρόπους αποστολής. Εάν επιλέξεις αποστολή με courier, θα ξέρεις ότι θα πληρώσεις, εκτός από ΦΠΑ, και αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα.
vaga1um3 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Το αγγλικο αμαζον με τα ελτα συνεργαζεται; Περιμενω δεμα με σημερινη ημερομηνια παραδοσης (εχω παραγγειλει πριν το 15/8) κ δεν εχει ερθει τπτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα