Προς το περιεχόμενο

Amazon,Ebay

Vortalhe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας θα ηθελα να ρωτησω αν για π.χ παραγγειλω ενα κινητο απο αμαζον 8α ειναι γνησιο...

Και μετα απο ποσα λεφτα πληρωνω + ευρω τελωνειο!

Δημοσ.

Κάθε αντικείμενο που αγοράζεις από αυτή την αλυσίδα είναι γνήσιο και έχεις και εγγύηση.

Δεν αναφέρεις , όμως, από ποιο κατάστημα θέλεις να αγοράσεις, αν και, για να μιλάς για τελωνείο, εννοείς το αμερικάνικο, αφού από τα ευρωπαικά δεν έχεις πρόβλημα τελωνείου.

Τα κινητά που πουλιώνται από το αμερικάνικο δεν είναι, συνήθως, ελεύθερα αλλά με συμβόλαιο με κάποια εταιρεία και, επομένως, δεν μπορείς να κάνεις αυτή την αγορά.

Στα ευρωπαικά καταστήματα amazon μπορείς να βρεις ελεύθερα κινητά και με διετή, αν θυμάμαι καλά, εγγύηση (πχ από το γερμανικό).

Δημοσ.

ειχα αγορασει απο ενα καταστημα ccs.store λεγετε απο united kingdom πρεπει να ηταν και ειχα πληρωσει τελωνειο.Θες να μου πεις δλδ οτι δν θα πληρωσω τελωνειο γτ μπορω μονο απο ε.ε και οχι απο αμερικη

Ευχαριστω για τον χρονο σου!

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ παιδια να στε καλα..Ποτε πληρωνεις τελωνειο οταν παρεις εκτος ευρωπης το ορειο ειναι 150 ευρω?

Δημοσ.

Για αξία CIF (κόστος+μεταφορικά) από 22 έως 150€ πληρώνεις ΦΠΑ και πάνω απ' αυτό ΚΑΙ δασμό.

Περισσότερα στον οδηγό της υπογραφής μου.

Δημοσ.

ειχα αγορασει απο ενα καταστημα ccs.store λεγετε απο united kingdom πρεπει να ηταν και ειχα πληρωσει τελωνειο.Θες να μου πεις δλδ οτι δν θα πληρωσω τελωνειο γτ μπορω μονο απο ε.ε και οχι απο αμερικη

Ευχαριστω για τον χρονο σου!

www.amazon.co.uk

www.amazon.de

www.amazon.fr

www.amazon.it

Οτι υπάρχει εδώ και πωλείτε απο το ΑΜΑΖΟΝ (γιατι υπάρχουν και 3οι πωλητές) ειναι 100% γνήσιο και έρχεται σπιτι σου ΧΩΡΙΣ τελωνείο

www.amazon.com

Οτι υπάρχει εδω και πωλείτε απο το ΑΜΑΖΟΝ (γιατι υπάρχουν και 3οι πωλητές) ειναι 100% γνήσιο αλλα θα πρέπει να έχεις κανει LOGIN γιατι το ΑΜΑΖΟΝ απο μόνο του στην Αμερική σου υπολογίζει το ΚΟΣΤΟΣ του τελωνείου και το πληρώνεις μαζι με την αρχική τιμη. (δλδ δεν ειναι αυτο που βλεπεις μονο πρεπει να φτάσεις στην τελευταια σελιδα πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας να δεις τι θα πληρώσεις)

Δημοσ.

Αφού μιλάμε για τα ευρωπαικά και θέλετε να τα αναφέρουμε αναλυτικά, υπάρχουν και τα α) Ολλανδικό (nl) και β) Αυστριακό (at)

Δημοσ.

Δηλαδη γραφει αν εχει κατι εξτρα...γτ εγω αυτο που ειχα παρει μου ειχε ερθει εδω ενας courier kai επρεπε να δωσω 40 ευρω αλλα στο σιτε δν ελεγε κατι!

Δημοσ.

Πριν ολοκληρώσεις την παραγγελία, σου δείχνει τους τρόπους αποστολής.

Εάν επιλέξεις αποστολή με courier, θα ξέρεις ότι θα πληρώσεις, εκτός από ΦΠΑ, και αμοιβή εκτελωνιστή, αποθήκευτρα και άλλα μικροέξοδα.

Δημοσ.

Το αγγλικο αμαζον με τα ελτα συνεργαζεται;

Περιμενω δεμα με σημερινη ημερομηνια παραδοσης (εχω παραγγειλει πριν το 15/8) κ δεν εχει ερθει τπτ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...