vounisios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Γεια σας.Ειχα δημιουργησει πριν λιγα χρονια ενα γκρουπακι για τα νεα του χωριου μου.το αφησα ανοιχτο[Public].Επειδη ομως μπαινει κοσμος που δεν γνωριζω,ηδη εχουν γινει 93 ατομα,θα ηθελα να το ρυθμισω ωστε να γινει ελεγχομενο απο μενα[Closed].Πως γινεται αυτο;;;;Ευχαριστω. Υ.Γ Κοιταξα στις ρυθμισεις αλλα δεν τα καταφερα.....
xristos97 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 πιο γρήγορα θα πάρεις απάντηση άμα το ψάξεις στο google
astrosunnefo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Πατάς το κουμπί "..." που βρίσκεται δίπλα απ' το Ειδοποιήσεις -> Επεξεργασία ρυθμίσεων ομάδας. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις το απόρρητο (δημόσια, κλειστή, μυστική), όπως και το αν θες η έγκριση των νέων μελών να περνάει από σένα.
vounisios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση astrosunnefo..... Τα βρηκα αυτα.Ομως,δεν μου εχει την <<Επεξεργασια ρυθμισεων ομαδας>>....εννοειται,το σπουδαιοτερο.Οποτε δεν εχει και τα-->δημοσια,κλειστη,μυστικη.Κοιταζω ομως σε μια αλλη ομαδα που εχω & ειμαι εγω ο admin,οτι ολα αυτα υπαρχουν & την εχω κλειστη και ειναι οκ. Μηπως εδω επειδη δεν ειμαι εγω ο admin,αλλα ενα παιδι [φιλος μου],που μαλλον κατα λαθος εχει τσεκαρει να ειναι αυτος admin,& δεν μπορω εγω τωρα να κανω ρυθμισεις;;;;τι πρεπει να κανω;;;;
astrosunnefo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αν δεν έχεις αυτή την επιλογή, τότε δεν είσαι διαχειριστής στην ομάδα. Θα πρέπει ο φίλος σου να σε κάνει διαχειριστή, ώστε να έχεις πάλι δικαιώματα διαχειριστή, για να μπορείς να τροποποιήσεις και να συντονίζεις την ομάδα.
vounisios Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Ειπα και εγω τι στην ευχη συνεβηκε.Να φτιαχνω εγω το γκρουπ & κατα λαθος(?) να ειναι αλλος,μαλλον αθελα του.Τωρα,θα πρεπει να διαγραφει αυτος απο admin και στη συνεχεια να οριστω εγω.σε ευχαριστω πολυ φιλε μου!
astrosunnefo Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2015 Αποκλείεται να έγινε από μόνος του. Αφού εσύ ήσουν ο δημιουργός της ομάδας, τότε εσύ κατά λάθος θα τον όρισες διαχειριστή. Κι ίσως από απροσεξία σου να βγήκες κι από διαχειριστής και να μην σ' έβγαλε αυτός (εικάζω, δεν ξέρω). Όπως και να 'χει, ο φίλος σου θα σε κάνει πάλι διαχειριστή κι όλα καλά. Σημειωτέον, μπορείτε κι οι δύο να παραμείνετε διαχειριστές, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εκτός κι αν δεν θέλεις εσύ. *φίλη
vounisios Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Το πιο σωστο ειναι μαλλον αυτο που γραφεις αγαπητη φιλη....[το διορθωσα,,,,που να ηξερα?] Ενα τελευταιο να σε ρωτησω: Ποιος πρεπει να κινησει τις διαδικασιες-οπως εχουν τωρα τα πραγματα-ωστε αν τελικα θελησει & ο φιλος μου,να μεινουμε & οι δυο διαχειριστες;;;;Σε ευχαριστω πολυ.
astrosunnefo Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δεν χρειάζεται κάτι ιδιαίτερο. Ο φίλος σου είναι ήδη διαχειριστής, οπότε το μόνο που απομένει είναι να σε κάνει και σένα διαχειριστή. Τα δικαιώματά μας ως διαχειριστή δεν παύουν να υφίστανται όταν κάνουμε κάποιον άλλον διαχειριστή, απλώς δίνουμε και σε κάποιον άλλον τα δικαιώματα. Εν ολίγοις, προκύπτει κάτι σαν ομάδα διαχείρισης μ' αυτή τη διαδικασία. Για ό,τι άλλο χρειαστείς, και ξέρω, είμαι στη διάθεσή σου. Το πιο σωστο ειναι μαλλον αυτο που γραφεις αγαπητη φιλη....[το διορθωσα,,,,που να ηξερα?] Δεν πειράζει, μην ανησυχείς!
vounisios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Σε ευχαριστω.ηδη με φωτισες πολυ με τα Γκρουπ....εμαθα υπεραρκετα.Να εισαι καλα....!!!!!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα