Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

έστω ότι αγοράζω ένα μηχανάκι  από ένα κατάστημα το οποίο είναι και επίσημος αντιπρόσωπος της συγκεκριμένης μάρκας για την περιοχή, εμπορεύεται κι άλλες μάρκες επίσης...

άρα service και τα λοιπά θέματα εγγύησης πηγαίνω στον συγκεκριμένο που το αγόρασα,

αν για κάποιο λόγο δε γουστάρω να πάω εκεί (κακή εξυπηρέτηση) μπορώ να πάω σε κάποιο άλλο κατάστημα το οποίο είναι και αυτό συνεργάτης της επίσημης αντιπροσωπείας;

μιλάω για θέματα που αφορούν την εγγύηση.

μήπως η εγγύηση παρέχεται από το κατάστημα και φάω άκυρο;

στο αυτοκίνητο ξέρω ότι γίνεται, το έχω κάνει. αλλά σε αυτή την περίπτωση τι ισχύει;

Δημοσ.

Η εε λεει οτι μπορείς να πας σε οποιοδήποτε συνεργείο για σερβις, στην ελλαδα ομως τα πράγματα ειναι λιγο περίεργα, οποτε φρόντισε να πηγαίνεις μονο σε εξουσιοδοτημένο ασχετα αν ειναι αυτος που την πηρες ή οχι, το ιδιο ειναι, τουλάχιστον μεσα στην εγγύηση και ανάλογά βέβαια την μοτοσυκλέτα, δεν ειναι ολες οι μοτοσυκλέτες για τα χερια του καθε μαστρομητσου, μερικές θέλουν υπολογιστές και προγράμματα για έλεγχο, ιδικά εργαλεία κλπ

Τωρα αν μιλάμε για καμια παπια φτιάχτει και μονο σου

Δημοσ.

εγώ τόσο καιρό πήγαινα σε αυτόν που το πήρα ο οποίος είχε και service.

μερικά πράγματα όμως μου την έχουν δώσει και δε θέλω να ξαναπάω.

στην γύρω περιοχή υπάρχει άλλος ένας ο οποίος είναι και αυτός επίσης συνεργάτης. πουλάει κι έχει και service.

ο επίσημος εισαγωγέας τους αναφέρει και τους 2. μάλιστα σκεφτόμουν να πάρω το μηχανάκι από αυτόν αλλά τελικά δε το έκανα.

αν πάω τώρα στον 2ο για ένα θέμα εγγύησης θα με καλύψει ή θα μου πει πήγαινε εκεί που το πήρες.

αν δεν ήμουν στην εγγύηση θα πήγαινα αλλού.

στα αυτοκίνητα δεν υπάρχει θέμα αλλά δε ξέρω τι γίνεται με τα μηχανάκια

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...