cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Eνα φιλαρακι θελει να κανει ενα καλο gaming PC, με λιγα λεφτα! Ποσό που διαθέτουμε : 400 (ισως και λιγο παραπανω 450)Χρήση υπολογιστή : αξιοπρεπες gaming (θελει να παιζει W3, Arkham με καλα fps) + προγραμματισμοςΕιδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: προγραμματισμοςΑν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. εχει 1280χ1024Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? οχιΤοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). κρητη (skroutz)Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? skroutzΑν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο? Moνος τουΑν επιθυμούμε λειτουργικό σύστημα και πιο . υπαρχει Windows 10 σε φλασακι απο αναβαθμιση. AΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΟΥΤΙ (ΑΤΧ φαινεται απο κατι φωτογραφιες που μου εστειλε να ειναι)ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΑΛΛΑ 1x4 GB RAM Eχει ενα τροφοδοτικο 450W, αλλα νομιζει οτι αυτο ειναι το προβλημα κι δεν δουλευει το PC (ανοιγει και μετα απο κανενα 5λεπτο σβηνει)... 1
Donalhioy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 βαλε να δουμε τις φωτο.. η δωσε καποιο λινκ μπας και χωραει καμια microatx και κοψει τιποτα και ποια μνημη εχει και αν υπολογιζεται μεσα στο budget ή την αγορασε ηδη?
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 βαλε να δουμε τις φωτο.. η δωσε καποιο λινκ μπας και χωραει καμια microatx και κοψει τιποτα και ποια μνημη εχει και αν υπολογιζεται μεσα στο budget ή την αγορασε ηδη? μεσα στο budget η RAM... AMD ή Intel/NVidia ή συνδυασμο αυτων ΔΕΝ ΕΧΙΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. Θελει να παιζει W3, Arkham και τετοια σε καλα επιπεδα..
Donalhioy Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 μου φερνει λιγο σε παλιο innovator απο μεσα.. αν εχεις και καμια να φαινεται η μουρι βαλτην διοτι δεν ειμαι και τοσο σιγουρος για το atx παρολα αυτα η συνθεση εχει atx μητρικη επισης φαινεται να εχει dvd... και σκληρο.. που αν δουλευει θα προτεινα να βαλεις ssd απο e-shop το τροφοδοτικο http://www.e-shop.gr/psu-thermaltake-sps-530mpcbeu-smart-se-series-530w-cm-87--p-PER.640644 και μια μνημη "δεν λες ποια εχει ηδη ωστε να ξερω τιμη" αλλα υπολογιζω καπου στα 30Ε αρα 90,90 τα 2 και τα υπολοιπα Έχετε επιλέξει να αγοράσετε τα παρακάτω προϊόντα: Προϊόν Περιγραφή Κωδικός Αρχική Τιμή Τιμή Ποσότητα AMD Athlon X4 860K, CPU ( AD860KXBJABOX )032330 79,56€ 79,56€ Spin UpSpin Down ASUS A88X-PLUS ( 90MB0H60-M0EAY0 )024299 82,39€ 82,39€ Spin UpSpin Down OCZ TRN100-25SAT3-120G 120 GB, Solid State Drive ( TRN100-25SAT3-120G )032908 58,84€ 58,84€ Spin UpSpin Down XFX AMD Radeon R7 370, ( R7-370P-2DF5 )032733 161,44€ 161,44€ Spin UpSpin Down Γενικό Σύνολο: 382,23€ 473 ευρα... για να πεσει μονο αν το κουτι χωρα micro μητρικη
cabdik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 πρεπει να δωσεις τα στοιχεια και απο το παλιο, για να δουμε αν μπορει να κρατησει κατι, εκτος απο κουτι και δισκους (απο οτι καταλαβαινω)..! μνημη τι εχει? DDR2-DDR3? το τροφοδοτικο ποιο ειναι? θα μπει καινουριο? (που ειναι πιο σωστο..)
nikos1982 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 δες αν δουλευει με ενα αλλο τροφοτδοτικο.δες αν ειχε προβλημα με θερμοκρασιες και δεν εχεις καποιο προβλημα απο αυτα και δουλεωψει κανονικα αν ειναι καποιος ι5 750 760 δεν νωμιζο να θελει αλαγη το συστημα απλα καρτα γραφικων και μνημη το μαξ που του χριαζεται για να μην εχει προβλημα με τα προγραμματα που θα εχει.
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Είπε ότι βρήκε ακριβώς την ίδια ram που είχε (είχε μια 4 gb και θα βάλει άλλη μια 4αρα... Αν θυμάμαι καλά ήταν μια corsair στα 1333 ) Εγώ του πρότεινα μια ΑΜ3+ μητρική, έναν fx ένα 550 τροφοδοτικό και την gtx 750 ti ... ΕινΙ καλύτερη αυτή... Μην μου λέει ότι δεν του έκανα καλές αγορές.Αλλά ξφευγε πολύ (και δεν ξέρω αν ταίριαζαν... Δεν ξέρω και πολλά από AMD υλικό) δες αν δουλευει με ενα αλλο τροφοτδοτικο.δες αν ειχε προβλημα με θερμοκρασιες και δεν εχεις καποιο προβλημα απο αυτα και δουλεωψει κανονικα αν ειναι καποιος ι5 750 760 δεν νωμιζο να θελει αλαγη το συστημα απλα καρτα γραφικων και μνημη το μαξ που του χριαζεται για να μην εχει προβλημα με τα προγραμματα που θα εχει. Λίγο δύσκολο να βρούμε άλλο τροφοδοτικό...
nikos1982 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 αφου θα αγοράσεις για το καινούργιο πισι που θα ειναι το δύσκολο να κανεις μια δοκιμή πριν παρεις ολα τα αλλα πραγματα να δεις αν φταιει ;;;;; 1
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 αφου θα αγοράσεις για το καινούργιο πισι που θα ειναι το δύσκολο να κανεις μια δοκιμή πριν παρεις ολα τα αλλα πραγματα να δεις αν φταιει ;;;;; Δεν είναι για μένα..
cabdik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 γιατι νομιζετε οτι ολοι εχουν 2-3 τροφοδοτικα - μνημες- δισκους κλπ, για να μπορουν να δοκιμαζουν..? καλο ειναι το τροφοδοτικο να μπει καινουριο. μετα απο 5 χρονια κανεις δεν ξερει να σου πει αν αντεχει...!! κοιτα αυτο.. http://www.skroutz.gr/s/5063660/Aerocool-KCAS-600.html λογω μπατζετ, θα ελεγα FM2+ (με Α88 μητρικη) και 860Κ. για να μπορει να χωρεσει και μια καρτα γραφικων της προκοπης, εφοσον θελει να παιξει και απαιτητικους τιτλους, αν και η οθονη ειναι πολυ "μικρη".... σε αναλυση..!! 1
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 γιατι νομιζετε οτι ολοι εχουν 2-3 τροφοδοτικα - μνημες- δισκους κλπ, για να μπορουν να δοκιμαζουν..? καλο ειναι το τροφοδοτικο να μπει καινουριο. μετα απο 5 χρονια κανεις δεν ξερει να σου πει αν αντεχει...!! κοιτα αυτο.. http://www.skroutz.gr/s/5063660/Aerocool-KCAS-600.html Εγώ τα πετάω... Μου φαίνεται πρέπει να αρχίσω να τα κραταω.... Καλό είναι αυτό το δεύτερο που πρότεινες? Περίεργη μάρκα...
nikos1982 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 γιατι νομιζετε οτι ολοι εχουν 2-3 τροφοδοτικα - μνημες- δισκους κλπ, για να μπορουν να δοκιμαζουν..? καλο ειναι το τροφοδοτικο να μπει καινουριο. μετα απο 5 χρονια κανεις δεν ξερει να σου πει αν αντεχει...!! κοιτα αυτο.. http://www.skroutz.gr/s/5063660/Aerocool-KCAS-600.html λογω μπατζετ, θα ελεγα FM2+ (με Α88 μητρικη) και 860Κ. για να μπορει να χωρεσει και μια καρτα γραφικων της προκοπης, εφοσον θελει να παιξει και απαιτητικους τιτλους, αν και η οθονη ειναι πολυ "μικρη".... σε αναλυση..!! μερικη παρεξιγιτε το τι λεει ο αλλος.δεν ειπα οτι εχει τροφοδοτικο ειπα αφου θα αγοραση για το νεο σύστημα καλο θα ειναι να δοκιμαση ετσι πρωτα αν θα δουλεψει το παλιο συστημα και αν δεν παει στο καινουργιο.έγραψα κατι διαφορετικο απο αυτο που ειπα τωρα η ειπα οτι να βρει τροφοδοτικο η κατι τελος παντον;;;; 2
cabdik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 ετσι οπως το ειπες, φαινεται οτι λες, ΑΦΟΥ αγορασει ολα τα καινουρια, να δοκιμασει και τα παλια...! εγω τουλαχιστον.. ετσι το καταλαβα, για αυτο ειπα το παραπανω..! αν εννοεις να αγορασει το νεο τροφοδοτικο και να δοκιμασει το παλιο συστημα, ΟΚ! αλλα και παλι....., αν δεν φταιει το τροφοδοτικο? θα μεινει με 2 τροφοδοτικα καλα......!!
cpttony Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 λογω μπατζετ, θα ελεγα FM2+ (με Α88 μητρικη) και 860Κ. για να μπορει να χωρεσει και μια καρτα γραφικων της προκοπης, εφοσον θελει να παιξει και απαιτητικους τιτλους, αν και η οθονη ειναι πολυ "μικρη".... σε αναλυση..!! Ποσό παλιό είναι αυτό το chipset? Αντέχει τα επερχόμενα παιχνίδια? Άσχετο.. Υποστηρίζει Dx12 μιας και αυξάνει απόδοση σε cpu
cabdik Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Ποσό παλιό είναι αυτό το chipset? Αντέχει τα επερχόμενα παιχνίδια? Άσχετο.. Υποστηρίζει Dx12 μιας και αυξάνει απόδοση σε cpu τι σχεση εχει αυτο? το DX12 το υποστηριζει το λειτουργικο και η καρτα γραφικων....!!! κι εγω που εχω Phenom, αν βαλω τα WIN 10 και μια καρτα γραφικων (μαλλον και αυτες που εχω κανουν...!) που υποστηριζει DX12, θα παιζω παιχνιδια σε DX12.....!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα