thetruth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Α ok το βρηκα ναι... Φυσικη πυρεθρινη ειναι... Κατι παρομοιο με το permethrin που προτεινα εγω... Το οποιο ειναι χημικη πυρεθρινη και εχει μεγαλυτερη διαρκεια... Σκευασμα permethrin σε συσκευασια των 200gr θα βρεις σε τιμη απο 4-6 ευρω περιπου... By the way αυτο που εριξες ηταν οντως βιολογικο! Προερχεται απο φυσικο πυρεθρο ενος ειδους χρυσανθεμου και χρησιμοποιειται στην βιολογικη γεωργια... Μας βγηκες και οικολογος δηλαδη εστω και αθελα σου... κρίμα οι τυψεις
thetruth Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δεν είναι βενζίνη, πετρέλαιο είναι...τι σου μπήκε στο μυαλό? να πάθεις τίποτα νομίζεις θέλουμε?
petaw-se-oneiro Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Τα κλουβιά τα έχεις κρεμασμένα ή στο δάπεδο; Κρεμασμένα τα έχω αλλά κρεμασμένα στον τοίχο.. τι σου μπήκε στο μυαλό? να πάθεις τίποτα νομίζεις θέλουμε? Με εσάς εδώ μέσα κανείς δεν ξέρει Πέρα απο την πλάκα γιατί να δώσω 10€ (μένω και σε επαρχία) για κάτι που μπορώ να κάνω δωρεάν;
opera Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2015 Κρεμασμένα τα έχω αλλά κρεμασμένα στον τοίχο.. Με εσάς εδώ μέσα κανείς δεν ξέρει Πέρα απο την πλάκα γιατί να δώσω 10€ (μένω και σε επαρχία) για κάτι που μπορώ να κάνω δωρεάν; Αν είναι εύκολο απομάκρυνέ τα από το τοίχο (κρέμασέ τα από την οροφή) και λύνεις το πρόβλημα (πιθανόν),εκτός και αν κατεβαίνουν μετά από το καρφί-βίδα της οροφής.
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αν είναι εύκολο απομάκρυνέ τα από το τοίχο (κρέμασέ τα από την οροφή) και λύνεις το πρόβλημα (πιθανόν),εκτός και αν κατεβαίνουν μετά από το καρφί-βίδα της οροφής. αυτο φοβαμαι...θα δοκιμασω αυριο
groot Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Αντί να βάζεις φάρμακα και να μολύνεις το έδαφος εκεί που είσαι επειδή έχεις δύο φυλακές για ζώα, κάνε μία πατέντα και βάλε μία μικρή (πολύ μικρή) λωρίδα νερό γύρω από τα κλουβιά των πουλιών. Μπορείς, π.χ., να φτιάξεις μία ξύλινη βάση και πάνω της να βάλεις τις φυλακές των ζώων τα κλουβιά. Εκεί που θα πατήσουν τα κλουβιά, σκάψε λίγο το ξύλο και βάλε νεράκι. Δεν θα περνάει μερμήγκι.
Puladogaver Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 η μητερα φυση δεν συμβιβαζεται... Τι λες να σε εξαφανισω και εγω εσενα να δουμε ποιος θα συμβιβαστει;
iordanis77 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Στην πυλωτή του σπιτιού έχω 2 κλουβιά με πουλιά. Γύρω απο το σπίτι είναι χώμα οπότε υπάρχουν μυρμηγκοφωλιές και τα καταραμένα πηγαίνουν στα κλουβιά και πέρνουν την τροφή των πουλιών, μιλάμε γίνεται χαμός...100άδες ίσως και χιλιάδες απο αυτά συνέχεια... χαχα καλο, αλλα οχι και καταραμενα τα μυρμηγκακια. Καταραμενες ειναι οι κατσαριδες, που δε ξερω πως μπηκε αλλα προχτες ειδα μια να περπαταει στο χαλι μου και τη ψεκασα πρωτου ανεβει στο τοιχο και μαγαρισει και το γραφειο μου... Τα κλουβια που ακριβως τα εχεις, στο δαπεδο, στο τοιχο? κρεμονται απο οροφη?
king2009 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μην τα σκοτωνετε ρε σεις. Αν μπουν στην κουζίνα πχ από καμία τρύπα ναι βάλτε φάρμακο στην τρύπα αλλά έξω στο χώμα? Παλιά θυμάμαι πριν 15 χρονια τα έβαζα αρκετό σταρι δίπλα στη φωλιά τους και σε λίγες ώρες δεν υπήρχε ούτε σπυρακι. Οι κατσαρίδες είναι απαίσιες και οι αράχνες.
kosko42 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 <p>Γιατί δεν παίρνεις έναν μυρμηγκοφαγο??</p> 1
Mr_Proper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 1) Πόσο τροφή τρώνε πια έτσι όπως έρχονται κατα χιλιάδες; πάνω απο μια χούφτα την εβδομάδα;2) Τα πουλιά δεν θα είχαν πρόβλημα να τσιμπήσουν κανα μερμηγκάκι3) Αφού ο χυμός είναι που κάνει την δουλειά εσύ γιατι κρέμασες την φέτα; για να τα φοβίσεις; 4) Με φάρμακα κακό στο χώμα θα κάνεις και γενικά στο όλο οικοσύστημα γιαι είναι ωφέλιμα και τα μερμηγκάκια5) Αν τα σκοτώσεις αυτά σε μερικούς μήνες θα έχεις άλλα6) τώρα που θα αρχίσει να χειμωνιάζει δεν θα βγαίνουν τζάμπα κόπος.
chrisxkar Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 ριξε μπολικο αλατι σε σημεια που ανεβαινουν για να παρουν την τροφη η στην φωλια.Ειχα ακουσει οτι κανει δουλεια 1
petaw-se-oneiro Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 χαχα καλο, αλλα οχι και καταραμενα τα μυρμηγκακια. Καταραμενες ειναι οι κατσαριδες, που δε ξερω πως μπηκε αλλα προχτες ειδα μια να περπαταει στο χαλι μου και τη ψεκασα πρωτου ανεβει στο τοιχο και μαγαρισει και το γραφειο μου... Τα κλουβια που ακριβως τα εχεις, στο δαπεδο, στο τοιχο? κρεμονται απο οροφη? 1) Πόσο τροφή τρώνε πια έτσι όπως έρχονται κατα χιλιάδες; πάνω απο μια χούφτα την εβδομάδα; Μια χούφτα την μέρα 2) Τα πουλιά δεν θα είχαν πρόβλημα να τσιμπήσουν κανα μερμηγκάκι Τα πουλιά δεν ξέρω καν αν παίρνουν είδηση τι γίνεται.. 3) Αφού ο χυμός είναι που κάνει την δουλειά εσύ γιατι κρέμασες την φέτα; για να τα φοβίσεις; Είπα μήπως τα απομακρύνει η μυρωωδιά του λεμονιού.. 4) Με φάρμακα κακό στο χώμα θα κάνεις και γενικά στο όλο οικοσύστημα γιαι είναι ωφέλιμα και τα μερμηγκάκια Και τα φίδια ωφέλιμα είναι αλλά δεν είδα να τα συμπαθεί κανένας (σχεδόν) 5) Αν τα σκοτώσεις αυτά σε μερικούς μήνες θα έχεις άλλα Το ξέρω αλλά τι να κάνω; 6) τώρα που θα αρχίσει να χειμωνιάζει δεν θα βγαίνουν τζάμπα κόπος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα