sugio Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Καλημερα σας φιλοι μου.. Θα ηθελα να ρωτησω κατι....Ειναι να λειψω απο την δουλεια μου για 6-7 μερες, και θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να μπλοκαρω ή να κρύψω οποιοδηποτε περιηγητη ( firefox-explorer-κ.τ.λ) ...ωστε να μην μπορει καποιος που θα μπει στο δικο μου υπολογιστη να σερφάρει...
taslikos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 <p>Μπορεις να τον αποσυνδέσεις από το Ίντερνετ τα εικονίδια και να τα σβήσεις ο explorer θα ειναι πάντα στην έναρξη....</p>
kostas83 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2015 Να αποκλεισεις τις εξερχομενες συνδεσεις στο τειχος προστασιας. Λογικα δεν θα εχει κανεις προσβαση στο ιντερνετ
george200-13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεις να παρεις το ρουτερ μαζι σου Περα απο την πλακα μπορεις να αλλαξεις απλα κωδικο στο ρουτερ και να διαγραψεις την συνδεση στα windows ετσι οποιος παει να κανει συνδεση θα του ζηταει τον καινουριο κωδικο...
BeTheBest Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Βγαλε ολα τα καλωδια απο τις μπριζες χαχα μπορεις να βγαλεις μονο την γραμμη για το ιντερνετ αλλα αν θες να εχει το PC ιντερνετ μπορεις να φιαξεις 2ο λογαριασμο με κωδικο και εισαι comple.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορείς: Να βγάλεις το ρουτερ από την πρίζα. Να αποσυνδεθείς από το ρούτερ και να αλλάξεις κωδικό σε αυτό. Να βάλεις κανόνα σε firewall να μπλοκάρει όλα τα εξερχόμενα.
poihths Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 βασικά αποτι καταλαβα δεν θελει να ξηλώσει τελειως το πισι απλα θελει να κοψει μονο την πρόσβαση στο ιντερνετ... νομιζω αν βάλεις λάθος dns στο πισι σου θα εισαι οκ ... με την προυπόθεση οτι ο αλλος δεν ειναι γνωστης ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα