Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σας φιλοι μου..

Θα ηθελα να ρωτησω κατι....Ειναι να λειψω απο την δουλεια μου για 6-7 μερες, και θα ηθελα να ρωτησω εαν υπαρχει καποιος τροπος να μπλοκαρω ή να κρύψω οποιοδηποτε περιηγητη ( firefox-explorer-κ.τ.λ)

...ωστε να μην μπορει καποιος που θα μπει στο δικο μου υπολογιστη να σερφάρει...

Δημοσ.

<p>Μπορεις να τον αποσυνδέσεις από το Ίντερνετ τα εικονίδια και να τα σβήσεις ο explorer θα ειναι πάντα στην έναρξη....</p>

Δημοσ.

Να αποκλεισεις τις εξερχομενες συνδεσεις στο τειχος προστασιας. Λογικα δεν θα εχει κανεις προσβαση στο ιντερνετ

Δημοσ.

Μπορεις να παρεις το ρουτερ μαζι σου :)

Περα απο την πλακα μπορεις να αλλαξεις απλα κωδικο στο ρουτερ και να διαγραψεις την συνδεση στα windows ετσι οποιος παει να κανει συνδεση θα του ζηταει τον καινουριο κωδικο...

Δημοσ.

Βγαλε ολα τα καλωδια απο τις μπριζες  :-D χαχα μπορεις να βγαλεις μονο την γραμμη για το ιντερνετ αλλα αν θες να εχει το PC ιντερνετ μπορεις να φιαξεις 2ο λογαριασμο με κωδικο και εισαι comple.

Δημοσ.

Μπορείς: 

1. Να βγάλεις το ρουτερ από την πρίζα.
  2. Να αποσυνδεθείς από το ρούτερ και να αλλάξεις κωδικό σε αυτό.
  3. Να βάλεις κανόνα σε firewall να μπλοκάρει όλα τα εξερχόμενα.
Δημοσ.

βασικά αποτι καταλαβα δεν θελει να ξηλώσει τελειως το πισι απλα θελει να κοψει μονο την πρόσβαση στο ιντερνετ...

νομιζω αν βάλεις λάθος dns στο πισι σου θα εισαι οκ ... με την προυπόθεση οτι ο αλλος δεν ειναι γνωστης ...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...