Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα! 
Από τότε που έβαλα τα w10, έχω πρόβλημα στα video στον chrome (μάλλον υπάρχει γενικά το πρόβλημα γιατί χθες δοκίμασα και firefox και χρειάστηκε 3 ανανεώσεις μέχρι να παίξει το video). 

Στο facebook, όταν ανεβάζει κάποιος video, πατάω να παίξει και απλά φορτώνει με τις ώρες. Ενώ κάτω στην μπάρα με την διάρκεια του video, δείχνει ότι φορτώνει κανονικά. 
Στο youtube, μερικά video μου δείχνει μαύρη την οθόνη και λέει "αν η αναπαραγωγή δεν ξεκινήσει αυτόματα, δοκιμάστε να επανεκκινήσετε την συσκευή σας". 
Σε blog/website κτλ, μερικές φορές ακούγεται ήχος αλλά η οθόνη του video μαύρη. Άλλες φορές, δεν παίζουν καν. 

Μπορείτε να με βοηθήσετε;; 

Μέχρι στιγμής έχω κάνει επαναφορά του chrome και τον έβγαλα και τον ξανάβαλα. Αυτά μόνο γιατί δεν ήξερα τι άλλο να κάνω. 

Δημοσ.

Καλημέρα !

Το πρόβλημα που αναφέρεις φαίνεται να το 'χει πολύς κόσμος και να είναι εγγενές στα Windows 10. Συγκεκριμένα σ' ένα άρθρο στο site http://bgr.com αναφέρεται επί λέξει :

Chrome is crazy

Chrome browser users are running into a bunch of problems with bogging and slow-downs, especially which performing heavy tasks like streaming video.

We’ll have to wait for Google to iron out the bugs but in the meantime, killing all your extensions will help a bit. If that doesn’t help, try reinstalling Chrome.

Προσωπικά θα πρότεινα κατ' αρχήν να δεις αν μπορείς να παίξεις αξιόπιστα με κάποιο πρόγραμμα Media Player (π.χ. VLC) εκείνα τα video που είναι αποθηκευμένα τοπικά στο σκληρό σου δίσκο.
Άν ούτε αυτά παίζουν, τότε θα πρέπει να κοιτάξεις αν υπάρχουν καινούργοι οδηγοί για την κάρτα γραφικών που να υποστηρίζουν τα Windows 10 και να κάνεις αναβάθμιση.
Άν εκείνα τα video που έχεις αποθηκεύσει τοπικά στο δίσκο πάιζουν κανονικά, τότε προτείνω να χρησιμοποιήσεις για κάποιο διάστημα τον Internet Explorer αντί των Chrome/Firefox, εως ώτου η Google διορθώσει τα συγκεκριμένα προβλήματα.

Φιλικά,
Ο Άσπρος Γάτος

Δημοσ.

Οποιοδήποτε άλλο βίντεο, παίζει κανονικά στο λάπτοπ μου. Μόνο διαδικτυακά δεν παίζουν. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν λόγω fb ή σε συγκεκριμένα βίντεο στο youtube αλλά είναι γενικά... 
Άρα περιμένω να ανανεωθεί ο chrome? 
(ηλίθια ερώτηση: ανανεώνεται από μόνος του ή πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια εγώ;) 

Δημοσ.

Ανανεώνεται αυτόματα. Αν δεν γίνει, πας ρυθμίσεις>σχετικα με google chrome και εκεί έχει την επιλογη για αναβάθμιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...