Προς το περιεχόμενο

Νέο Xbox One bundle από την Microsoft, με Elite Controller και 1TB Solid State Hybrid Drive


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε αυτό είναι μεγάλη προπαγάνδα.Οι διαφορές είναι μικρές.Και για να τις δεις πρέπει να έχεις τις κονσόλες δίπλα δίπλα.Επίσης σε αρκετά παιχνίδια το one Έχει πιο σταθερά fps.Δες πώς ήταν η κονσόλα το πέρυσι και πώς φέτος.Έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές με στροφή προς το gaming.Να φανταστώ ότι στην προηγούμενη γενιά είχες 360 Ε?Γιατί εκεί η διαφορά στα multiplatform ήταν μεγαλύτερη από τώρα.

Pankar, απλά πιστεύω ότι προσανανατολίζονται προς τη λάθος κατεύθυνση. Αυτή είναι η γνώμη μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οι κινήσεις της MS είναι αναμφίβολα σωστές και λειτουργικές θα πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε,απο κει και πέρα μετράνε τα παιχνίδια που έχει και φυσικά πόσο καλές είναι οι online και οχι μόνο υπηρεσίες.

Πραγματικά Οι διαφορές είναι ελάχιστες την προπαγάνδα την ακούμε βερεσέ απο τα προσκείμενα φαν μποίστικα site και περιοδικά Δεν είμαστε και χθεσιμοί :-( πραγματικά τώρα αν το 900p με το 1080p θεωρείται σημαντική διαφορά σε γραφικά οκ τι να πω πάω πάσο..

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θα ήθελα κι εγώ το Xbox One αλλά και το PS 4 να ήταν δυνατότερα μηχανήματα. Στην τελική όμως μετράει η διασκέδαση και ανάλογα τις προτιμήσεις των παιχνιδιών. Προσωπικά γουστάρω να επιχειρώ LASO καταστάσεις παίζοντας Halo με pure gameplay και ας είναι τα γραφικά για αρκετούς παλαιά. Από το να παίζω παιχνίδια με εκθαμβωτικά μοντέλα χαρακτήρων και πρόσωπα με clearasil αλλά με QTE κάθε 5 βήματα λες και βλέπω ταινία να μου λείπει. Θέλω να παίζω, όχι να βλέπω.

 

900p και 1080p παπάρια μέντολες. Καταλαβαίνω να θες την καλύτερη ανάλυση αλλά αν αυτός είναι ο σκοπός που αγοράζεις κονσόλα κάτι κάνεις λάθος. Το PS 4 για παράδειγμα προσφέρει περισσότερα πράγματα από ένα ξερό 1080p. Οι εταιρείες θα πρέπει να επιχειρούν να φτιάχνουν όσο το δυνατόν πιο λειτουργικά games και όχι απαραίτητα πιο όμορφα με θυσίες στα καρέ.

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...