Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω αυτήν την διαδρομή? Με αυτοκίνητο βλέπω κόστος διοδίων 28.40€ και 440χλμ. Αν πάω από Φάρσαλα γλυτώνω τίποτα? Προτείνεται γενικά κάποιον άλλον τρόπο αν ξέρετε και κόστος (αν γνωρίζετε).

Δημοσ.

Μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω αυτήν την διαδρομή? Με αυτοκίνητο βλέπω κόστος διοδίων 28.40€ και 440χλμ. Αν πάω από Φάρσαλα γλυτώνω τίποτα? Προτείνεται γενικά κάποιον άλλον τρόπο αν ξέρετε και κόστος (αν γνωρίζετε).

Αν βγεις από Φάρσαλα, γλιτώνεις 7 ευρώ.Το κουλό της υπόθεσης είναι ότι κάνεις και κάπου 40 χλμ λιγότερα, αλλά με λίγες στροφές.Από χρόνο δε χάνεις πάντως.Επίσης μπορείς να αποφύγεις τα διόδια Μακρυχωρίου και Πυργετού έξω από τη Λάρισα με κέρδος περίπου 3,5 ευρώ σύνολο.

Για γκουγκλάρισε λίγο, αν θυμάμαι καλά ένας τύπος είχε το ταξίδι αναλυτικότατα στη σελίδα του (την αποφυγή διοδίων δηλαδή).

Δημοσ.

απο φαρσαλα,ειναι 30 χλμ λιγοτερα,αλλα εχει στροφες χαμηλης ταχυτητας.υπολογιζε κανα τεταρτο εξτρα χρονου.ολες οι αλλες παρακαμψεις διοδιων,εχουν μικρο κερδος,ειδικα αν εισαι "γληγορος",το εξτρα ρισκο δεν αξιζει....

Δημοσ.

Από Φάρσαλα γλυτώνω δηλαδή 7€ μόνο για να πάω ή πάνε έλα? Δεν με απασχολεί να κάνω 15' περισσότερο αν ο δρόμος παλεύεται και δεν είναι επικίνδυνος. Δεν με ενδιαφέρουν άλλες παρακάμψεις εκτός Φαρσάλων γιατί πιστεύω πως δεν αξίζουν

Δημοσ.

Από Φάρσαλα γλυτώνω δηλαδή 7€ μόνο για να πάω ή πάνε έλα? Δεν με απασχολεί να κάνω 15' περισσότερο αν ο δρόμος παλεύεται και δεν είναι επικίνδυνος. Δεν με ενδιαφέρουν άλλες παρακάμψεις εκτός Φαρσάλων γιατί πιστεύω πως δεν αξίζουν

7+7.

Καμία επικινδυνότητα στο δρόμο.Απλά μπορεί να πέσεις πίσω από φορτηγό και να δυσκολευτείς να προσπεράσεις.

Δημοσ.

Μόνο η ταλαιπωρία απτις πολλές στροφές δεν αξίζει, τα διόδια θα τα κάψεις σε βενζίνες

Μείωσε 10-20χλμ την ταχύτητα σου αν θέλεις να κάνεις οικονομία, max 100-110

• Like 1
Δημοσ.

Μόνο η ταλαιπωρία απτις πολλές στροφές δεν αξίζει, τα διόδια θα τα κάψεις σε βενζίνες

Μείωσε 10-20χλμ την ταχύτητα σου αν θέλεις να κάνεις οικονομία, max 100-110

Ακόμα και με +10% παραπάνω κατανάλωση, πάλι κέρδος έχεις.Και δεν έχει τρελλές στροφές τύπου παλιάς Κατάρας.

Παίξε λίγο με την επιλογή Διαδρομή 1,2,3 κλπ.

http://vriskoapostasi.gr/%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%AE/%CE%9B%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1/%CE%9B%CE%AC%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B1

Δημοσ.

ευχαριστώ. Νομίζω πως αν τελικά γίνει οδικώς θα πάω από Φάρσαλα. Δεν μου φαίνεται να είναι και τόσο κουραστικός ο δρόμος. Το να κατέβω αεροπορικώς και να πάρω τραίνο πιστεύετε αξίζει? Είδα πως το δρομολόγιο αθήνα - λειανοκλάδι κάνει στάση στο σχηματάρι αλλά δεν μπορώ να βρω τιμή εισιτηρίου για την στάση που θέλω (Τανάγρα νομίζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...