jose Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθω να προσθεσω μια νεα καρτα η οποια δεν ειναι ελληνικη αλλα αγγλικη, Παταω add a new credit card και ενω βαζω τα στοιχεια στο billing address δεν με αφηνει να αλλαξω την χωρα. εχει μονο το Greece. Τι πρεπει να κανω ? ευχαριστω
g8anos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθω να προσθεσω μια νεα καρτα η οποια δεν ειναι ελληνικη αλλα αγγλικη, Παταω add a new credit card και ενω βαζω τα στοιχεια στο billing address δεν με αφηνει να αλλαξω την χωρα. εχει μονο το Greece. Τι πρεπει να κανω ? ευχαριστω Το pp δεν σε αφήνει να αλλάξεις το country setting. Το ίδιο θέμα είχα και εγώ όταν μετακόμισα Γερμανία κ ήθελα να βάλω γερμανική κάρτα. Ο μόνος (κ επίσημος) τρόπος, ήταν να κάνω close account και να ανοίξω έναν καινούργιο λογαριασμό με την χώρα που ήθελα. Κωλοσύστημα...
jose Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 καταλαβα, καμια τυχη δηλαδη. εκτος κ αν κανω εναν νεο λογαρισμο με αλλο εμαιλ
g8anos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ δεν ήθελα να φτιάξω άλλο εμαιλ, οποτε εκανα close account στον παλιο, περιμενα την επιβεβαίωση, και μετα ξαναεκανα account με το ιδιο εμαιλ 1
vaga1um3 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καινουργιο λογαριασμό στο αγγλικό paypal. Ειτε κλεινοντας τον παλιό ή διατηρωντας τον κ ανοιγοντας καινουργιο με αλλο email. Δε θα εχεις θεμα. Κι εγώ δυο εχω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα