Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αντρας που χτυπαει γυναικες ειναι δειλος. Δεν έπρεπε να το πάρεις κυριολεκτικά εξού και ο γρίφος. (αν και παρόλο που δεν έχω χτυπήσει γυναίκα είμαι υπέρ της ισότητας και δεν έχω τέτοιο θέμα σε όποιο σημείο θα θεωρούσα λογικό να χτυπήσω άντρα ή να τις φάω εγώ θεωρώ το ίδιο λογικό να χτυπήσεις μια γυναίκα.... βέβαια απο την άλλη απεχθάνομαι την βία οπότε το προηγούμενο είναι καθαρά θεωρητικό ) Μπορεί να είπε ναι σε άλλον αλλά σε εσένα να πει όχι. Δεν εμπνέουν όλοι οι άνδρες τα ίδια πράγματα σε μια γυναίκα! ναι συμφωνώ αλλά δεν μιλούσα για τέτοιες περιπτώσεις.
ScorpioX777 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 θα θεωρούσα λογικό να χτυπήσω άντρα ή να τις φάω εγώ θεωρώ το ίδιο λογικό να χτυπήσεις μια γυναίκα.... βέβαια απο την άλλη απεχθάνομαι την βία οπότε το προηγούμενο είναι καθαρά θεωρητικό ) Δεν ειναι το ιδιο να βρεθεις απεναντι σε εναν αντρα.Το πιο πιθανο για εναν δειλο ειναι να φυγει αν δει οτι δεν τον παιρνει και θα μεινει για ενα μηνα στο κρεβατι,ενω την γυναικα θα την χτυπησει γιατι ειναι σαν να τα βαζει με ενα δεκαχρονο παιδακι.Το πραγμα ειναι απλο,αν δεν σου κανει η γυναικα την διωχνεις δεν την χτυπας.
Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ειναι το ιδιο να βρεθεις απεναντι σε εναν αντρα.Το πιο πιθανο για εναν δειλο ειναι να φυγει αν δει οτι δεν τον παιρνει και θα μεινει για ενα μηνα στο κρεβατι,ενω την γυναικα θα την χτυπησει γιατι ειναι σαν να τα βαζει με ενα δεκαχρονο παιδακι.Το πραγμα ειναι απλο,αν δεν σου κανει η γυναικα την διωχνεις δεν την χτυπας. Μα δεν θα χτυπούσα ποτέ γυναίκα επειδή δεν μου κάνει... ούτε άντρα αν δε μου έκανε για φίλος... και όπως είπα είμαι κατα της βίας οπότε θα πρέπει να μην υπάρχει τρόπος άλλος πέρα απο την βία και να κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα ή αυτή κάποιου δικού μου για να χειροδικήσω. και εκπλήσσομαι που δεν κατάλαβες ακόμη το πλαίσιο πάνω στο οποίο μίλησα γιαυτό μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι το κάνεις επίτηδες
ScorpioX777 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μα δεν θα χτυπούσα ποτέ γυναίκα επειδή δεν μου κάνει... ούτε άντρα αν δε μου έκανε για φίλος... και όπως είπα είμαι κατα της βίας οπότε θα πρέπει να μην υπάρχει τρόπος άλλος πέρα απο την βία και να κινδυνεύει η σωματική μου ακεραιότητα ή αυτή κάποιου δικού μου για να χειροδικήσω. και εκπλήσσομαι που δεν κατάλαβες ακόμη το πλαίσιο πάνω στο οποίο μίλησα γιαυτό μου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι το κάνεις επίτηδες Δεν το κανω επιτηδες και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ.
Mr_Proper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν το κανω επιτηδες και ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ. Παλιό συνήθειο απο irc πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι
Tragic! Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ημάδες, τρεντάδες, χιπχοπάδες, μεταλλάδες, αναποδοκαπελάδες, χαμηλοκαβαλάδες και λοιποί μου φέρνουν μία τάση προς εμετο. Αυτοί που κάνουν τα ακριβώς αντίθετα και φέρονται με αντίθετο τρόπο για να ξεχωρίσουν από το κοπάδι των προβάτων και να στρέψουν τους προβολείς επάνω τους, μου φέρνουν δυό.
fariseos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Τις λέω πουτάνες γιατι όταν τον βγάζεις έξω για να κάνεις περιστασιακό σεξ με ξένους αυτό είσαι. Όπως αν μαγειρεύεις κατι για να το φάει κάποιος είσαι μάγειρας. Τώρα αυτό που νομίζω ότι σε καίει είναι το τι ειναι αυτός που δέχεται να κάνει περιστασιακό σεξ με διάφορες πουτάνες..... η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω καμιά δημοφιλή λέξη για αυτό... το πόρνος είναι μια που μου έρχεται αλλά δεν χρησιμοποιείται πολύ. Απο εκεί και πέρα τι ζόρι τραβάς εσύ; είσαι αγγλήδα που πάει στα μάλια για να γίνει της τρελής ; PS το "είσαι ούστ σκουπίδι" είναι κάτι που θα περίμενα να ακούσω σε αυτή την σκηνή έχεις την ίδια εκφραστικότητα με τον συγγραφέα του συγκεκριμένου σεναρίου εγώ τρελάθηκα ιδιαίτερα με την μουσική που τον κάνει να κουνιέται έτσι (φοβήθηκαν το copyright και δεν βάλανε κάτι πιο ταιριαστό; ή αυτή ήταν η ιδέα τους για την μουσική που ακούνε τα νιάτα; ) και πως μαζευτήκανε όλοι οι ξένοι μπροστά ακριβώς απο την εξώπορτα της αυλής ενος ξένου σπιτιού απλά για να βρίσουν κάποιον που είναι με το σώβρακο στην αυλή του δικού του σπιτιού και χορεύει ακούγοντας μουσική (καλά δεν παραβλέπω το "η αλήθεια είναι στους sex pistols" απλά αυτό πες είναι το slogan ) δλδ χρειαζεται να σ πω ποιος στηριζει ολη αυτη τη φαση που κατακρινεις για τις γυναικες
Basilhs23___ Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ημάδες, τρεντάδες, χιπχοπάδες, μεταλλάδες, αναποδοκαπελάδες, χαμηλοκαβαλάδες και λοιποί μου φέρνουν μία τάση προς εμετο. Αυτοί που κάνουν τα ακριβώς αντίθετα και φέρονται με αντίθετο τρόπο για να ξεχωρίσουν από το κοπάδι των προβάτων και να στρέψουν τους προβολείς επάνω τους, μου φέρνουν δυό. Οι αντίθετοι ποιοί είναι δηλαδή; Αυτοί που δεν κάνουν τα παραπάνω ή κάτι άλλο; Γιατί από οτι κατάλαβα όλα σου φέρνουν εμετό έτσι όπως το λες.
kabouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μπορεί να είπε ναι σε άλλον αλλά σε εσένα να πει όχι. Δεν εμπνέουν όλοι οι άνδρες τα ίδια πράγματα σε μια γυναίκα! Γιαυτο της τραβας δυο χαστουκια σαν τον παλιο καλο καιρο και σου κανει οτι θες! Ακου εκει δεν εμπνεουν ολοι το ιδιο? μηπως σε βλεπει κ σα φιλο???? Καλη δικαιολογια για να μη δινει κωλο η να μη τα παιρνει στη μαπα
totem_lost Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εσύ ρε Κάβουρα τι σκας; Δεν παίρνεις πάντα το σπέσιαλ; 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Γιαυτο της τραβας δυο χαστουκια σαν τον παλιο καλο καιρο και σου κανει οτι θες! Ακου εκει δεν εμπνεουν ολοι το ιδιο? μηπως σε βλεπει κ σα φιλο???? Καλη δικαιολογια για να μη δινει κωλο η να μη τα παιρνει στη μαπα Εκεί φτάσαμε... κατάλαβες;;.. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας φίλε κάβουρα;...
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εκεί φτάσαμε... κατάλαβες..;.. Σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας φίλε κάβουρα;... Μην ασχολεισαι.Συνηθως ετσι μιλανε κερατωμενοι,παρατημενοι,που τους εμπαιζει ο κοσμος και θελουν να ξεσπασουν.
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα κι όλα.. όλα μπορώ να τα δεχτώ αλλά όχι και κερατάς ο κάβουρας, να ξέρουμε τι λέμε.
kabouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Όλα κι όλα.. όλα μπορώ να τα δεχτώ αλλά όχι και κερατάς ο κάβουρας, να ξέρουμε τι λέμε. δεν εχω υπαρξεόινποτε μην ανησυχείς.... Άλλοι έχουν υπάρξει αλλα φταιγαν οι γυναίκες τους κ όχι εγω που απλά εχω ένα ελεύθερο πεος!! Εσύ ρε Κάβουρα τι σκας; Δεν παίρνεις πάντα το σπέσιαλ; το σπέσιαλ το παίρνω αντί αυνανισμού. Φυσικά δεν πληρώνω κ πάντα τις συνευρέσεις μου! Συνήθως δε ακόμα κ στη Ελλάδα είναι με μη ελληνιδες κ όλα καλά!!
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω υπαρξεόινποτε μην ανησυχείς.... Άλλοι έχουν υπάρξει αλλα φταιγαν οι γυναίκες τους κ όχι εγω που απλά εχω ένα ελεύθερο πεος!! Ήμουν σίγουρος, so proud of you dude. Tο ''θα ζήσω ελεύθερο πουλί'' για σένα γράφτηκε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις