kabouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω υπάρξει γιατί απλά δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις όχι κάτι άλλο.... Οι γυναίκες εννοείται οτι Είναι όλες τανακια η έχουν υπάρξει σε κάποια φάση της ζωής των
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω υπάρξει γιατί απλά δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις όχι κάτι άλλο.... E κεγώ αυτό εννοώ τι νόμιζες;
kabouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μια εκ των φαντασιώσεων μου είναι να ειμαι σε ένα μέρος που κάθονται γυναίκες πχ μετρο λεογορειο και να τον βγάλω έξω και να τον πλησιάζω διαδοχικά κοντά στο στόμα τους για να δούμε πια θα τον λιγουρευτει και θα τον γλυψει! Αν δεν υπήρχε η κοινωνική πίεση πχ αν ηταν αόρατες νομίζω ότι ένα 80% θα το έκανε άνετα!! 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν υπήρχε η κοινωνική πίεση Tι θα πει ο κόσμος και τα σχετικά.. 1
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 μια εκ των φαντασιώσεων μου είναι να ειμαι σε ένα μέρος που κάθονται γυναίκες πχ μετρο λεογορειο και να τον βγάλω έξω και να τον πλησιάζω διαδοχικά κοντά στο στόμα τους για να δούμε πια θα τον λιγουρευτει και θα τον γλυψει! Αν δεν υπήρχε η κοινωνική πίεση πχ αν ηταν αόρατες νομίζω ότι ένα 80% θα το έκανε άνετα!! Εισαι ωραιος τελικα και οχι το 80% αλλα το 100%.Και τις φαντασιωσεις μιας γυναικας δεν μπορουμε εμεις να τις πιασουμε ουτε στο ελαχιστο.
kabouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 και αφού ξέρουμε οτι η γερή πλειοψηφία θα το έκανε γιατί να λρυβομαστε και δε το κάνουμε?? Κάποιος πρέπει να το ξεκινήσει οι επαναστασειςξεκινουν από τη μονάδα!!
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Εισαι ωραιος τελικα και οχι το 80% αλλα το 100%.. Πάντα μετριόφρων ο κάβουρας.
ScorpioX777 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 και αφού ξέρουμε οτι η γερή πλειοψηφία θα το έκανε γιατί να λρυβομαστε και δε το κάνουμε?? Κάποιος πρέπει να το ξεκινήσει οι επαναστασειςξεκινουν από τη μονάδα!! Βρες το λεοφωρειο και σφυρα μου,αλλα εγω θα ειμαι μπροστα στην δοκιμη.
kabouras Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 εξαλου είναι γνωστή η σχέση των διονυσιακών καταστάσεων με την καινοτομία κ επιχειρηματικότητα (βλέπε burning man Festival) και δεν είναι τυχαίο οτι η Ελλάδα πάει τόσο πίσω σε αυτά. Καιρός να άλλαξει αυτό!!
chrisxkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αν είναι δυνατόν να συγκριθεί ο μεταλάς με τον κλαρινογαμπρό και δεν ξέρω γω τι άλλες τρεντο σκατοφάσεις χωρίς ουσία που κάνουν τα πιτσιρίκια για να βρέξουν λίγο το πουλί τους... ο μεταλάς και στα 50 μεταλάς είναι .. Φίλε δεν έχεις ιδέα από ροκάδες και μεταλάδες με αυτό που πέταξες. Μεταλας δεν σημαίνει μακρύ μαλλί perfecto και κολλητό παντελόνι, όπως κλαρινογαμπρός σημαίνει μούσι τατού και V μπλουζάκι. το ιδιο ειναι βεβαια δεν τους βαζεις ολους στο τσουβαλι πολλοι ακουν ακομα αλλα υπηρχε μια φαση καπου το 2000κατι αν δεν απατωμαι που το κοριτσακι που ακουγε βανδη την επομενη χρονια ξαφνικα ειχε γινει nirvanoπαιδο ακουγε sepultura φορουσε μαυρα κτλ μετα απο 2 χρονια ξαφνικα πρωτο τραπεζι κιαμο γοννιδη και ολα τα συναφη για αυτα τα ατομα φανταζομαι μιλαει
Lucifer Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Σε περίπτωση που κάποιος συνεχίζει να βρίσκει νόημα στο να απαντάει στον kabouras, παρακαλείται να κάνει υπομονή μέχρι τις 20/9 οπότε και θα μπορεί να απαντήσει εκ νέου. 5
chrisxkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν καιγομαστε να απαντησει ετσι και αλλιως λαλακιες ελεγε... Φαντασιες που στο μυαλο του φανταζουν πιθανες
totem_lost Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 αλλα υπηρχε μια φαση καπου το 2000κατι αν δεν απατωμαι που το κοριτσακι που ακουγε βανδη την επομενη χρονια ξαφνικα ειχε γινει nirvanoπαιδο ακουγε sepultura φορουσε μαυρα κτλ μετα απο 2 χρονια ξαφνικα πρωτο τραπεζι κιαμο γοννιδη και ολα τα συναφη για αυτα τα ατομα φανταζομαι μιλαει Unpopular opinion: Γιατί είναι κατακριτέο αυτό; Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει γούστα ή ακόμα καλύτερα να του αρέσουν (ω Θεοί!) πάνω από ένα είδος μουσικής/ τρόπος διασκέδασης;
chrisxkar Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 δεν εχω υπάρξει γιατί απλά δεν είχα μακροχρόνιες σχέσεις όχι κάτι άλλο.... Οι γυναίκες εννοείται οτι Είναι όλες τανακια η έχουν υπάρξει σε κάποια φάση της ζωής των Εαν παρεις αυτην την παραδοχη σαν πραγματικοτητα εννοειται πως στο ιδιο τσουβαλι μπαινει και η μανα σου η αδερφη σου η γιαγια σου κτλ Unpopular opinion: Γιατί είναι κατακριτέο αυτό; Δηλαδή δεν μπορεί κάποιος να αλλάξει γούστα ή ακόμα καλύτερα να του αρέσουν (ω Θεοί!) πάνω από ένα είδη μουσικής/ τρόποι διασκέδασης; Κατακριτεο γινεται οταν μου λες "Ναιιιι μεταλ ολα τα αλλα ειναι για αδερφες.Εγω μονο τετοια ακουω, παντα τετοια ακουγα.Μεταλ μια ζωηηηη" Κατα τα αλλα λογικο ειναι να τυχει σε καποια φαση να ακους λαικα σε αλλη φαση ποπ σε αλλη φαση ροκ. Προσωπικα υπαρχουν κομματια απο καθε ειδους μουσικης που μου αρεσουν χωρις να κρινω τα υπολοιπα.Υπαρχουν πολυ ωραια πανκ,μεταλ,ροκ,ποπ,λαικα,trap...(αυτα που δεν μου αρεσουν ειναι κατι ειδη που παιζει το ιδιο beat κανα μισαωρο και λες ημαρτον και ωραιο να ειναι το βαρεθηκα φτανει) Απλα καποια ειναι too much για μενα δεν προκειτε να πω πως ακους αυτο το πραγμα Γιαυτο της τραβας δυο χαστουκια σαν τον παλιο καλο καιρο και σου κανει οτι θες! Ακου εκει δεν εμπνεουν ολοι το ιδιο? μηπως σε βλεπει κ σα φιλο???? Καλη δικαιολογια για να μη δινει κωλο η να μη τα παιρνει στη μαπα εμεις κατι τετοιους τους λεμε αδερφες(χωρις να θελω να προσβαλω τους αξιοπρεπεις gay) Κατι τετοια ατομα θελουν φυλακη να μαθευτει οτι βαρας γυναικες και καθε φορα που σου πεφτει το σαπουνι να στον σφυριζουν Τραβα στην απο ανατολη με τους υπολοιπους μαο-μαο να ξυριζεται τις γυναικες γουλι και να τις μαστιγωνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις