Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πίνω ένα διπλό καφέ να μου περάσει η ζαλάδα από την 45λεπτη deep analysis της μικρής με θέμα ''γιατί μ' αρέσουν τα παγάκια''
Πράγμα που αποδεικνύει ότι ακόμη και μια 5χρονη μπορεί να έχει αξιοπρεπείς διαλόγους. 
Εμείς θα πάψουμε να υπάρχουμε και το ζήτημα είναι αν θα συνεχίσει η Ελλάδα να παράγει νέους Φώσκολους ή θα σοβαρευτούμε καμιά φορά. Από εμάς θα μείνουν μόνο τα βιντεάκια. Γιατί μερικοί σε 20 χρόνια θα πουν πως δεν υπήρχαμε κιόλας. Η αλήθεια είναι πως θυμάμαι πως πήγα αλλά δεν θυμάμαι πως γύρισα. Υπάρχουμε όμως. 

• Απαντ. 112
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πίνω ένα διπλό καφέ να μου περάσει η ζαλάδα από την 45λεπτη deep analysis της μικρής με θέμα ''γιατί μ' αρέσουν τα παγάκια''

Πράγμα που αποδεικνύει ότι ακόμη και μια 5χρονη μπορεί να έχει αξιοπρεπείς διαλόγους. 

Εμείς θα πάψουμε να υπάρχουμε και το ζήτημα είναι αν θα συνεχίσει η Ελλάδα να παράγει νέους Φώσκολους ή θα σοβαρευτούμε καμιά φορά. Από εμάς θα μείνουν μόνο τα βιντεάκια. Γιατί μερικοί σε 20 χρόνια θα πουν πως δεν υπήρχαμε κιόλας. Η αλήθεια είναι πως θυμάμαι πως πήγα αλλά δεν θυμάμαι πως γύρισα. Υπάρχουμε όμως. 

Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάποιος συνεχίζει να βρίσκει νόημα στο να απαντάει στον kabouras, παρακαλείται να κάνει υπομονή μέχρι τις 20/9 οπότε και θα μπορεί να απαντήσει εκ νέου.

Eίναι πολλές.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ...

Που το κακό εαν κάποιος πχ δηλώνει μεταλάς ενώ δεν είναι; Αυτό θα κάνει έναν που είναι "γνήσιος" μεταλάς λιγότερο ξεχωριστό ή θα τον μειώσει;

Να το πω αλλιώς... Στην τελική ο καθένας δεν κάνει ότι γουστάρει στη ζωή του;;

Γιατί έχουμε αυτή την ηλίθια συνήθεια να κράζουμε τον άλλο ακόμα και αν μας παριστάνει το σούπερμαν, από τη στιγμή που δεν μας θίγει/ενοχλεί;;;

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι και εγώ...

Που το κακό εαν κάποιος πχ δηλώνει μεταλάς ενώ δεν είναι; Αυτό θα κάνει έναν που είναι "γνήσιος" μεταλάς λιγότερο ξεχωριστό ή θα τον μειώσει;

Να το πω αλλιώς... Στην τελική ο καθένας δεν κάνει ότι γουστάρει στη ζωή του;;

Γιατί έχουμε αυτή την ηλίθια συνήθεια να κράζουμε τον άλλο ακόμα και αν μας παριστάνει το σούπερμαν, από τη στιγμή που δεν μας θίγει/ενοχλεί;;;

Στο οτι είναι φελλός.

Πού είναι το κακό που κάποιος δηλώνει αριστερός και δεν είναι?

Που δηλώνει οτι θα κάνει κάποια πράγματα και δεν τα κάνει τελικά?

Πού είναι το κακό που κάποιος δηλώνει 1000Ε και έχει 5εκ?

Πού είναι το κακό που κάποιος δηλώνει δημοσιογράφος και δεν έχει βγάλει ούτε το δημοτικό?

Πουθενά, εξάλλου στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι B)

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...