johninio Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν ηξερα που να βαλω το θεμα (να μεταφερθει αν χρειαστει ). Μπορειτε να μου προτεινετε καρεκλα γραφειου μεχρι 100ε;
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή ο καθένας έχει διαφορετικές απετησεις και σωματοτυπο σε αυτά τα λεφτά πιάσε καταστήματα και πήγαινε να κάτσεις πρώτα στη καρέκλα για να δεις αν σε βολεύει
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστός ο φίλος, αν έβρισκα μεταχειρισμενη την Markus από τα ικεα στα 100 θα την έπαιρνα πάντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Θα συμφωνήσω με τον myrtilo. Σε όσα reviews έχω δει για καρέκλες, η μόνη σε τιμή από 200 ευρώ και κάτω (καινούργια) που συνιστάται από εργονομικής πλευράς, είναι η Markus. Εν τω μεταξύ και μεταχειρισμένη να τη βρεις, νομίζω το IKEA δίνει 10 χρόνια εγγύηση, οπότε θα καλυφθείς. Με ένα γρήγορο ψάξιμο, πουλάει ένας Θεσσαλονικιός μία στα 120 ευρώ: http://www.xe.gr/eksoplismos-grafeiou/karekles-grafeiou|ad-189939671.html
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Σωστός ο φίλος, αν έβρισκα μεταχειρισμενη την Markus από τα ικεα στα 100 θα την έπαιρνα πάντως. Εχω την συγκεκριμενη καρεκλα εδω και ενα χρονο παντως, κ ειναι σαν αν την πηρα χθες οποτε δν νμζω να εχεις προβλημα με μεταχειρισμενη! 180 αγοραστηκε απο ΙΚΕΑ! Αν εξερεσεις τωρα το καλοκαιρι λογο δερματινου καθησματος οτι πραγματικα περνει φωτια ο κ@λ0ς σου και τα arm rest ειναι λιγο χαμηλα (για εμενα) τοτε ειναι υπερχοη καρεκλα ξεκουραστη κ βολικη!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω σπασμένο σπόνδυλο στην οσφυϊκή μοίρα και με ταλαιπωρεί η μέση, την δοκίμασα στο ικεα και θα την αγοράσω κι εγώ, δεν στην προτείνω επειδή την διαφημίζουν ή προτείνουν ξένα σάιτ.Κάποιες φορές κάνει ένα 10% το ικεα και περιμένω μήπως το κάνει τώρα λόγω σχολείων, φοιτητών. 180 έχει η υφασμάτινη.
2.1Ohm Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω σπασμένο σπόνδυλο στην οσφυϊκή μοίρα και με ταλαιπωρεί η μέση, την δοκίμασα στο ικεα και θα την αγοράσω κι εγώ, δεν στην προτείνω επειδή την διαφημίζουν ή προτείνουν ξένα σάιτ.Κάποιες φορές κάνει ένα 10% το ικεα και περιμένω μήπως το κάνει τώρα λόγω σχολείων, φοιτητών. 180 έχει η υφασμάτινη. Την δερμάτινη είχα βρει πέρσυ τέτοια εποχή με την επίδειξη φοιτητητκου πασου είχε εκπτωση όπως και να εχει μια καλή καρέκλα γραφείου είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να πάρεις πιστεύω!
parlapipas25 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτες οι καρεκλες τυπου bucket,τις εχεις δοκιμασει κανεις να μας πει μια γνωμη;
johninio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2015 http://www.e-shop.gr/show_used.phtml?id=PER.813102&oem=5032603001εχω βρει αυτη πως την βλεπετε;
Cuore_Sportivo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω την Markus που όλοι προτείνετε, ήθελα να ρωτήσω αν την έχει κανείς σε δερμάτινη. Αξίζει τα παραπάνω 20€ από την υφασμάτινη; Και το κυριότερο, μιλάμε όντως για δέρμα, ή δερματίνη που μέσα σε 2-3 χρόνια καθημερινής χρήσης θα αρχίσει να διαλύεται;
Dinos_12345 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή είμαι έτοιμος να παραγγείλω την Markus που όλοι προτείνετε, ήθελα να ρωτήσω αν την έχει κανείς σε δερμάτινη. Αξίζει τα παραπάνω 20€ από την υφασμάτινη; Και το κυριότερο, μιλάμε όντως για δέρμα, ή δερματίνη που μέσα σε 2-3 χρόνια καθημερινής χρήσης θα αρχίσει να διαλύεται;Επειδή και εγώ το σκέφτηκα αυτό θα την πάρω σε ύφασμα να είμαι καλυμμένος. Επίσης με το δέρμα το καλοκαίρι θα ψηθεί ο πισινός σου
Puladogaver Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Επειδή και εγώ το σκέφτηκα αυτό θα την πάρω σε ύφασμα να είμαι καλυμμένος. Επίσης με το δέρμα το καλοκαίρι θα ψηθεί ο πισινός σου Ενω με υφασμα δεν θα ιδρωνεις καλοκαιρι; Τι λες;
Cuore_Sportivo Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2015 Είναι σωστό αυτό που γράφει ο φίλος Dinos, ότι δηλαδή με το δερμάτινο κάθισμα θα ιδρώνεις τοπικά πολύ πιο εύκολα. Τελικά θα πάω για την υφασμάτινη κι εγώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα