Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε όλους σας ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!!! Μια ερώτηση εάν επιτρέπεται ΠΑΝΤΟΤΕ ΝΟΜΙΜΑ. Πώς μπορούμε να κάνουμε Phishing παντού και πάντοτε? Επειδή έχω μια αδερφή και κάπως θέλω να την παρακολουθώ για αυτό μην φανταστείτε ότι ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ Η ΕΞΩ ΑΛΛΟΥ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ!!!!!!!!!!!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΗΜΟΥΝ ΕΥΓΝΩΜΩΝ ΕΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΟΥΣΑΤΕ

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Nope

ξέρεις τι ειναι το Phishing ;

δε πρόκειται να την παρακολουθείς έτσι

Κοιτάξ'τε  άμα πείτε πως γίνεται τουλάχιστον μέσω ΠΜ θα ήταν καλό ένας αδερφός είμαι που θέλει να ξέρει τι γίνεται στο υπολογιστή της αδερφής του (γκομενικά κτλ.). ΑΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ

Δημοσ.

Φιλε μου , εντελως φιλικα επειδη ειμαι μαλλον αρκετα μεγαλυτερος σου, ειναι καλυυερος ο διαλογος και η αμοιβαια εμπιστοσυνη κ οθ τηρηση αξιων απο το σπιτι παρα η παρακολουθηση μ αυτον τον τροπο.

Οτιδηποτε περιεργο πεφτει στην αντιληψη σου ( και εννοω περιεργο, οχι κουτσομπολιο) καλο θα ηταν να τι κουβεντιαζεις στην οικογενεια , ειτε στην αδερφη σου κατευθειαν.

Τωρα γι αυτα που περιγραφεις δεν γνωριζω , απλα νομιζω οτι μονο χειροτερα μπορυν να γινουν τα οποια προβληματα τετοιες τακτικες, και να μου επιτρεπεις δεν ειναι κ ο,τι πιο υγιες αυτο που σκεφτεσαι υια να το πω ευγενικα.

Δεν ειναι προσωπικο μαζι σου το θεμα αλλα δεν ξερω εαν εχεις καταλαβει τί ζητας κ για ποιο λογο το ζητας...δεν ειμαι σιγουρος οτι εχεις κατανοησει πραγματικα...αφηστε τα phising κ ξεκινηστε να μιλατε.

Τα περισσοτερα phising κτλ βγαζουν η εμμονικες ψυχολογικες διαταραχες η παρανομια η και τα δυο. Σου μιλαω ετσι λογω επαγγελματος κ εχω γνωση του τι σου λεω.

Και παλι τιποτα προσωπικο με σενα, ξεκιναω απο τη βαση οτι εισαι καλοπιστος κ ευχομαι να εισαι κ να ξανασκεφτεις τι ζητας κ γιατι το ζητας.

Και φυσικα αλλο ενα ΟΧΙ απο εμενα.

Φιλικα

Δημοσ.

Φιλε μου , εντελως φιλικα επειδη ειμαι μαλλον αρκετα μεγαλυτερος σου, ειναι καλυυερος ο διαλογος και η αμοιβαια εμπιστοσυνη κ οθ τηρηση αξιων απο το σπιτι παρα η παρακολουθηση μ αυτον τον τροπο.

Οτιδηποτε περιεργο πεφτει στην αντιληψη σου ( και εννοω περιεργο, οχι κουτσομπολιο) καλο θα ηταν να τι κουβεντιαζεις στην οικογενεια , ειτε στην αδερφη σου κατευθειαν.

Τωρα γι αυτα που περιγραφεις δεν γνωριζω , απλα νομιζω οτι μονο χειροτερα μπορυν να γινουν τα οποια προβληματα τετοιες τακτικες, και να μου επιτρεπεις δεν ειναι κ ο,τι πιο υγιες αυτο που σκεφτεσαι υια να το πω ευγενικα.

Δεν ειναι προσωπικο μαζι σου το θεμα αλλα δεν ξερω εαν εχεις καταλαβει τί ζητας κ για ποιο λογο το ζητας...δεν ειμαι σιγουρος οτι εχεις κατανοησει πραγματικα...αφηστε τα phising κ ξεκινηστε να μιλατε.

Τα περισσοτερα phising κτλ βγαζουν η εμμονικες ψυχολογικες διαταραχες η παρανομια η και τα δυο. Σου μιλαω ετσι λογω επαγγελματος κ εχω γνωση του τι σου λεω.

Και παλι τιποτα προσωπικο με σενα, ξεκιναω απο τη βαση οτι εισαι καλοπιστος κ ευχομαι να εισαι κ να ξανασκεφτεις τι ζητας κ γιατι το ζητας.

Και φυσικα αλλο ενα ΟΧΙ απο εμενα.

Φιλικα

Εκτιμώ την απάντησή σου και συμφωνώ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ . Συζήτηση και εμπιστοσύνη είναι τα πρώτα πράγματα στην οικογένεια . Αλλά υπάρχει ένα αλλά πάντοτε. Δεν μπορείς να περιορίσεις ένα νέο δείχνοντας του το σωστό ενώ ο ίδιος νομίζει ότι του δείχνεις το λάθος (ΕΤΣΙ  ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ). Η έννοια phising δεν είναι καθόλου άγνωστη προς εμένα . Το θέμα είναι ότι όσες περισσότερες εναλλακτικές και μεθόδους ξέρεις να λύσεις ένα πρόβλημα τόσο περισσότερο ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ. Εγώ αδερφός είμαι μέχρι να πεθάνω πρέπει να είμαι εκεί και να επιβλέπω ως ένα σημείο για να μην φτάσει στο σημείο να μην μπορέσει να το μετανιώσει . Για αυτό με το phising μπορώ στην ουσία να ψαρέψω το δίκτυο μου αλλά σε διαφορετικό υπολογιστή και να μάθω τι συμβαίνει ( ξέρω με host αλλά μετά ??? ) . ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΕΡΨΟΝΤΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ 2ΧΡΟΝΑ&3ΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 10 ΙΝΤΖΑ ΤΑΜΠΛΕΤ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ

Δημοσ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ΤΟ ΚΑΝΩ ΟΣΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΚΙ ΑΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ . ΕΡΨΟΝΤΑΙ ΕΠΟΧΕΣ ΠΟΥ ΤΑ 2ΧΡΟΝΑ&3ΧΡΟΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ 10 ΙΝΤΖΑ ΤΑΜΠΛΕΤ . ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΜΕ

καιρός γαρ εγγύς ...που λένε

• Like 1
Δημοσ.

Ε και να παίζει γκομενικό ρε φίλε τι; Ε και τι έγινε; Μήπως σχεδιάζεις να την παντρέψεις παρθένα στα 35 της και με προξενιό;

Στο 2015 ζούμε, τι phissing και μπούρδες. Και στο λέω εγώ που πρακολουθούσα το δίκτυο της κοπέλας μου. Ακόμα και αν δεν είσαι εμμονικός θα γίνεις. Ευτυχώς εγώ το παράτησα πριν φτάσω σε τέτοιο σημείο γιατί δεν είχε νόημα. Να στο πω αλλιώς και χύμα... ΆΜα θέλει να π....χτεί θα το κάνει, δεν πα να βάλεις και ντέντεκτιβ.

Προφανώς και ΟΧΙ και από εμένα.

• Like 2
Δημοσ.

Ψάξου με ARP spoofing και τράβα πακέτα με το wireshark. Μετά με αναλυση μπορεις να βρεις οτι θελεις, εφοσον φυσικά είναι το LAN σου και εχεις δικαιοδοσια πανω σε αυτό. Το phishing είναι άλλο πραμα και είναι παράνομο.

Δημοσ.

Ε και να παίζει γκομενικό ρε φίλε τι; Ε και τι έγινε; Μήπως σχεδιάζεις να την παντρέψεις παρθένα στα 35 της και με προξενιό;

Στο 2015 ζούμε, τι phissing και μπούρδες. Και στο λέω εγώ που πρακολουθούσα το δίκτυο της κοπέλας μου. Ακόμα και αν δεν είσαι εμμονικός θα γίνεις. Ευτυχώς εγώ το παράτησα πριν φτάσω σε τέτοιο σημείο γιατί δεν είχε νόημα. Να στο πω αλλιώς και χύμα... ΆΜα θέλει να π....χτεί θα το κάνει, δεν πα να βάλεις και ντέντεκτιβ.

Προφανώς και ΟΧΙ και από εμένα.

Καλημέρα . Λοιπόν επειδή αρχίζει και γίνεται πολύ προσωπικό το θέμα ο καθένας δεν μπορεί να σκέφτεται το ίδιο . Εσύ παρακολουθούσες την κοπέλα σου φοβούμενος μην σου την κλέψουν και τα σχετικά . Εγώ θέλω να αποτρέψω να έχει ως"φίλο" ΕΝΑΝ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Ή ΑΔΕΡΦΗ για αυτό . Είχες εμμονή γιατί βέβαια κοπέλα σου είναι δεν σημαίνει ότι θα έχω και εγώ. Αυτό γίνεται εάν δεν μπορεί να ελέγξεις τον εαυτό σου και οδηγείσαι στην εμμονή. ΚΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΣ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ 2250 καλύτερα να έχει το κούτελο της καθαρό παρά να της λένε εσύ δεν ήσουν που είχες πάει με τον έναν και με τον άλλον και όχι μια φορά ? Εγώ έτσι έχω καταλάβει.

Πάρε ένα καλάμι ψαρέματος και ξεκίνα.

Πάρε ένα hint, "keylogger".

Καλημέρα και σε σένα ωραία είναι πλάκα και ειρωνεία αλλά δεν παλεύεται άλλο παιδιά . 

Ψάξου με ARP spoofing και τράβα πακέτα με το wireshark. Μετά με αναλυση μπορεις να βρεις οτι θελεις, εφοσον φυσικά είναι το LAN σου και εχεις δικαιοδοσια πανω σε αυτό. Το phishing είναι άλλο πραμα και είναι παράνομο.

Καλημέρα και σε σένα ΕΙΣΑΙ ΑΠΕΧΤΟΣ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΛΥΣΗ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΩΤΙΣΗ ΣΟΥ

Δημοσ.

Οκ πράξε όπως νομίζεις. Εγώ απλά ήθελα να σε προειδοποιήσω ως κάποιος που το έχει ήδη κάνει και το έχει μετανοιώσει. Καλή σου μέρα φίλε :)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...