voldemort Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Την πάω στο Λύκειο και μετά στο Πανεπιστήμιο ξυπνάω κάθε φορά 5-5 και μισή το πρωί διαβάζω όσο μπορώ την πάω στο Λύκειο και μετά στο Πειραιά με το ηλεκτρικό stefant συγκεντρωσου παλικαρι μου διοτι αυτα που ζητας ΚΑΙ παρανομα ειναι ΚΑΙ ΜΗ φυσιολογικα. Εαν θελεις να εχεις μονιμη συνδεση με το τι κανει η αδερφη σου συζητησε μαζι της και απεδειξε της πραγματικα οτι εισαι ο μεγαλυτερος αδερφος της και αξιζει να σε χει ΕΚΕΙ ΕΠΑΝΩ if you know what i mean...θα σου τα λεει χαρτι και καλαμαρι. Εαν δεν αποδειξεις οτι μπορεις να της σταθεις διπλα της και με τα πρωτα δυσκολα να'ρθει σε σενα και οχι να παει καπου αλλου το εχεις χασει το παιχνιδι. Εαν σε παρει χαμπαρι και γενικα χωνεις την μυτη σου εκει που δεν πρεπει(κι ας εισαι αδερφος) στο τελος θα κανεις κατι χρονια να σου μιλησει.25 χρονων ΑΝΤΡΑΣ(διοτι περι αντρας μιλαμε συνηθως σε τετοιες ηλικιες)ΔΕΝ κανει τετοια. Φαντασου να κατασκοπευε αυτη τι κανεις εσυ με την γκομενα σου.Δηλαδη λιγη λογικη... Ατομα που συμπεριφερονται ετσι δεν μπορεις να φανταστεις τι σοι χαρακτηρα εχουν και πως τους χαρακτηριζω. 16 ειναι σε λιγο θα μεγαλωσει ακομη λιγο θα παθει και λιγο και θα μαθει.Ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση. Ακομη και την τελευταια σκεψη της να μπορουσες να διαβασεις οι γυναικες ειναι τετοια πλασματα που μπορουνε να κανουν το χειροτερο λαθος στην στιγμη ακομη και στο διπλα δωματιο να εισαι που λεει ο λογος... Δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΕ. Εκτος κι αν εχεις στο μυαλο σου να την αλυσοδεσεις. Καθισε να της μιλησεις και να κερδισεις τον σεβασμο και την εμπιστοσυνη της. Οτι της πεις μετα θα το εχει ως "Ευαγγελιο". ΥΓ:Αυτα στα λεει ενας αντρας με 2 Αδερφες.
stefant24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν σε αμφισβητώ και εγώ έχω δει πολλά από φίλους μου τι γίνονται και προσπαθώ να το αποφύγω καθώς και γνωστούς που είναι άσ'τα καλύτερα . Δεν είπα ότι δεν έχω καλή σχέση με την αδερφή γιατί θα είναι ψέματα. Τα συζητάμε όλα (όσα περισσότερα μπορούμε) και προ παντώς με ακούει , ευτυχώς εκεί δεν έχω πρόβλημα. Η << παρακολούθηση>> θα φτάνει σε ένα νορμάλ σημείο και όχι παραπέρα και αυτό όχι συχνά κάπου κάπου με κατάλαβες μιας και έχεις 2 αδερφές. Και αυτό που είπα και θέλω να κάνω είναι τώρα που είμαι στο Πανεπιστήμιο έχω λιγότερο χρόνο σε σχέση με πριν . Για αυτό το λόγο και μόνο.
voldemort Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δεν παρακολουθησα τις αδερφες μου ΠΟΤΕ και τους ειμαι αυτο που πρεπει να ειμαι. Αδερφος. Αν ηθελαν κατι αλλο μπορουσα να γινω στην στιγμη.Πρωτον αυριο μεθαυριο εσυ θα νοιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου υπο "φυσιολογικες" συνθηκες. Οταν παρακολουθεις την αδερφη σου και μαθεις οτι μαθεις(σου ειπα μη τυχον σε παρει χαμπαρι)ΔΕΝ μπορεις να εισαι αντικειμενικος και να κανεις οτι δεν ξερεις.Θα σου ξεφυγει οπωσδηποτε κατι... Απο την στιγμη που μαλιστα ειναι και 16 εφηβη το λαθος που σκεφτεσαι να κανεις τωρα δεν θα σου το συγχωρησει ποτε οσο σκληρο κι αν ακουγεται. ΜΗΝ κανεις οτι δεν θελεις να σου κανουν. Απλο. Κατανοητο. Σου ειπα κατι και το περασες στην στιγμη... 16 ειναι σε λιγο θα μεγαλωσει ακομη λιγο θα παθει και λιγο και θα μαθει.Ετσι ειναι η ανθρωπινη φυση. Ακομη και την τελευταια σκεψη της να μπορουσες να διαβασεις οι γυναικες ειναι τετοια πλασματα που μπορουνε να κανουν το χειροτερο λαθος στην στιγμη ακομη και στο διπλα δωματιο να εισαι που λεει ο λογος... Δεν μπορεις να κανεις ΤΙΠΟΤΕ. Εκτος κι αν εχεις στο μυαλο σου να την αλυσοδεσεις.
discoboyminimal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 στους φιλους σου το εχεις πει τι πας να κανεις?? γενικα το ξερεις καποιος?
stefant24 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω δεν παρακολουθησα τις αδερφες μου ΠΟΤΕ και τους ειμαι αυτο που πρεπει να ειμαι. Αδερφος. Αν ηθελαν κατι αλλο μπορουσα να γινω στην στιγμη.Πρωτον αυριο μεθαυριο εσυ θα νοιωθεις ασχημα με τον εαυτο σου υπο "φυσιολογικες" συνθηκες. Οταν παρακολουθεις την αδερφη σου και μαθεις οτι μαθεις(σου ειπα μη τυχον σε παρει χαμπαρι)ΔΕΝ μπορεις να εισαι αντικειμενικος και να κανεις οτι δεν ξερεις.Θα σου ξεφυγει οπωσδηποτε κατι... Απο την στιγμη που μαλιστα ειναι και 16 εφηβη το λαθος που σκεφτεσαι να κανεις τωρα δεν θα σου το συγχωρησει ποτε οσο σκληρο κι αν ακουγεται. ΜΗΝ κανεις οτι δεν θελεις να σου κανουν. Απλο. Κατανοητο. Σου ειπα κατι και το περασες στην στιγμη... Κατάλαβα . Μέχρι τώρα ούτε και εγώ την έχω παρακολουθήσει αλλά τα ματάκια μου έχουν δει πολλά και τρέμουν . Δεν παρέλειψα αυτό το τελευταίο ούτε μου μπήκε από το ένα αφτί και βγήκε από το άλλο. στους φιλους σου το εχεις πει τι πας να κανεις?? γενικα το ξερεις καποιος? Προς το παρόν κανένας
voldemort Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Εγω ξερεις τι καταλαβαινω απο αυτα που λες και κατα εμμεσο τροπο μου δινεις αυτη την εντυπωση...; Δεν εχεις ΕΣΥ εμπιστοσυνη στην αδερφη σου.Διοτι αν της ειχες δεν θα σκεφτοσουν κατι τετοιο. Να το κοιταξεις με φιλικη συμβουλη παντα και να με συμπαθας. Τα λαθη ευκολα γινονται δυσκολα συγχωρουνται κατα περιπτωση. Ειτε την παρακολουθησεις ειτε οχι αν ειναι να γινει κατι θα γινει εφοσον η ιδια το θελησει.
blackhill66 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μια ερωτηση εκανε το παλληκαρι,αν ξερει καποιος και θελει απαντα,αν παλι ηθελε κηρυγματα ηθικης και αξιων θα τα εψαχνε αλλου και οχι στο ινσομνια 1
voldemort Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 μια ερωτηση εκανε το παλληκαρι,αν ξερει καποιος και θελει απαντα,αν παλι ηθελε κηρυγματα ηθικης και αξιων θα τα εψαχνε αλλου και οχι στο ινσομνια Το insomnia δινει πολυ περισσοτερα απο οσα ρωτανε συνηθως και ναι ΙΣΩΣ με οσα του λενε να αποφευχθει ενα λαθος και πολλες αρνητικες καταστασεις. Οταν καποιος σου ζηταει κατι τετοιο πρωτα τιθεται θεμα ηθικης και μετα τεχνολογιας. Η παρορμηση της στιγμης και η λογικη επειδη μπορω να κανω κατι θα το κανω(οταν αφορα ΚΑΘΑΡΑ ΑΛΛΟ ΑΤΟΜΟ)δεν ειναι κυρηγμα. Ειναι αυτονοητο λαθος απο πολλες πλευρες. Επειδη υπαρχουν καμερες κατασκοπευτικες να αρχισουμε ολοι την τσοντα εφοσον δεν μας παρουν χαμπαρι.Τι λες; Επειδη ειναι αδερφη του ΚΑΝΕΙΣ δεν του δινει το δικαιωμα παραβιασης προσωπικων δεδομενων και ιδιωτικης ζωης. Εκτος κι αν τα μπερδευουμε ολα με την MS και πηραμε ολοι σβαρνα το ενα μετα το αλλο. 1
poulinos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 το θεμα κλεινει και πολυ αργησε.this topic απλα..... 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις