after44 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 σκέφτομαι να προβώ σε μια αγορα νεου κινητού και ειμαι ανάμεσα στο iphone 6 ,samsung s6 η samsung s6 edge αν και το φοβάμαι το τελευταίο, λογο της οθόνης, αν μια στραβή κάτσει, ίσως ειναι ποιο εύθραυστο απο της κανονικές. θα μου πείτε περί ορέξεως, αλλα θα ηθελα γνώμες για το καλύτερο και ποιο ομορφο κινητό, αυτο που κάνω σαν χρίση ειναι ίντερνετ και μουσική και φωτογραφίες και φυσικά τηλέφωνα χααχαχαχα ειμαι χρόνια κάτοχος σε android αλλα σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ios μετα απο 4 χρονια κατοχής του 4s και ελπίζω να κρατά νε έστω μια μερα αυτα τα κινητά απο θεμα μπαταρίας , ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τα λαθη μου και αν σας μπέρδεψε το συντακτικό μου
Masma Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Καταρχας πρεπει να επιλεξεις λειτουργικο. Για μπαταρια να σου πω οτι το I phone 6 εχει βελτιομενη σε σχεση με προηγουμενα και σιγουρα σου κραταει 1 μερα λογικα και παραπανω αν δεν ακους ολη μερα μουσικη η δεν παιζεις παιχνιδια ολη μερα. Βεβαια δεν ξερω τη χρηση που κανεις. Εγω στο I phone 5s με 3g ολη μερα μου κραταει 1μισι μερα. Προφανως δεν καθομαι ολη την ωρα ανω απο το κινητο και κανω μια μετρια χρηση. Για μπαταρια στο s6 και s6 edge δεν εχω αποψη. Αντικειμενικα το πιο ωραιο ειναι το s6 edge. Αν παρεις καποιο απο αυτα ετσι και αλλιως θα παρεις θηκη γιατι και τα 3 ευθραυστα ειναι. Αν πας android s6 edge . Οταν το ειδα ειχα παθει πλακα με την οθονη χρωματα κλπ....(μου αρεσουν οι amoled γενικα). Oποτε θες ios πας I phone 6 αν θες android και εχεις τηνν οικονομικη δυνατοτητα παρε το 6 edge. Y.Γ. Στα I phone δεν ειναι΄λογικο να εχουμε συνδεσει τα παντα και να εχουμε επιλεξει να ερχοντε ιδοποιησεις απο fb μηνυματα viber αναβαθμισεις εφαρμογων instagram , mail κλπ. Oταν το κανουμε αυτο ερχοντε ειδοποιησεις για τα παντα και οπως ειναι λογικο η μπαταρια φευγει πιο γρηγορα. Αν καποιος το κανει αυτο δεν μπορει να λεει για μπαταρια.
taslikos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Καλύτερα να περιμένεις στις 9/9 θα ανακοινωθούν τα Καινουρια iPhone και στο 6 θα πεσει η τιμή. Αν πάλι θες να το πάρεις τωρα αν και τα Samsung έχουν εξαιρετική οθόνη ως iOS χρήστης σου προτείνω το iPhone!</p>
jimisvog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν λυπόμουν τα τόσα λεφτά για ένα smartphone θα πήγαινα προς iPhone απλά και μόνο για το iOS. Όσο υπερτιμηση και να έχουν, όσο και να κράζω εγώ και άλλοι τόσοι, τέτοια απόδοση software-hardware δεν εχω δει. Βέβαια αυτό κάνει εξολοκλήρου η Apple. Κατασκευάστρια συσκευών είναι, ενώ η Google/Microsoft είναι κατασκευάστριες software. OFFTOPIC: Κάποιος mod να αλλάξει λίγο τον τίτλο για να είναι πιο κατατοπιστικός.
2.1Ohm Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν λυπόμουν τα τόσα λεφτά για ένα smartphone θα πήγαινα προς iPhone απλά και μόνο για το iOS. Όσο υπερτιμηση και να έχουν, όσο και να κράζω εγώ και άλλοι τόσοι, τέτοια απόδοση software-hardware δεν εχω δει. Βέβαια αυτό κάνει εξολοκλήρου η Apple. Κατασκευάστρια συσκευών είναι, ενώ η Google/Microsoft είναι κατασκευάστριες software. OFFTOPIC: Κάποιος mod να αλλάξει λίγο τον τίτλο για να είναι πιο κατατοπιστικός. 1ον Και η Apple κατασκευαστρια software είναι! Το hardware το κάνουν άλλες εταιρίες για αυτήν 2ον Η Microsoft κάνει κ το hardware τις πλέον Κ στο θέμα μας κλτρα μν πάρεις s6 θα δεις σε πολλά βίντεο στο utube έχει memory leak το κινητο κάθε φορά που αφήνεις εφαρμογή επαναφορτονει! Ναι μεν θα έχεις το πιο γρήγορο κινητό αλλά θα έχεις 0 multitasking που είναι ο λόγος που επιλέγουμε Android αντί του IOS!
jimisvog Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 1ον Και η Apple κατασκευαστρια software είναι! Το hardware το κάνουν άλλες εταιρίες για αυτήν 2ον Η Microsoft κάνει κ το hardware τις πλέον Άλλο το τι κάνει και άλλο το που ειδικέυεται. Η Microsoft δίνει το όνομα της σε συσκευές όμως ΕΙΝΑΙ εταιρεία λογισμικού. Το λειτουργικό της σύστημα το φοράνε και HTC, (πρωην) NOKIA, Huawei. Το iOS υπάρχει ΜΟΝΟ στις Apple συσκευες και κατασκευάζει ηλ. συσκευες (iPhone, iPod, Macbook κ.λ.π) Επιπλέον, ξέρω πως η βικιπέδια δεν είναι η κατάλληλη πηγή όμως σαν είδος εταιρειών αναφέρονται: Apple Inc.: Εταιρεία κατασκευής υπολογιστών, λογισμικού και τεχνολογικών προϊόντων Microsoft: Eταιρία λογισμικού, παιχνιδιών, εκδόσεων και τηλεόρασης
voldemort Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 σκέφτομαι να προβώ σε μια αγορα νεου κινητού και ειμαι ανάμεσα στο iphone 6 ,samsung s6 η samsung s6 edge αν και το φοβάμαι το τελευταίο, λογο της οθόνης, αν μια στραβή κάτσει, ίσως ειναι ποιο εύθραυστο απο της κανονικές. θα μου πείτε περί ορέξεως, αλλα θα ηθελα γνώμες για το καλύτερο και ποιο ομορφο κινητό, αυτο που κάνω σαν χρίση ειναι ίντερνετ και μουσική και φωτογραφίες και φυσικά τηλέφωνα χααχαχαχα ειμαι χρόνια κάτοχος σε android αλλα σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ios μετα απο 4 χρονια κατοχής του 4s και ελπίζω να κρατά νε έστω μια μερα αυτα τα κινητά απο θεμα μπαταρίας , ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τα λαθη μου και αν σας μπέρδεψε το συντακτικό μου Πολυ μπερδεμενος διαβαζεσαι...Εαν θελεις ios i6 εαν θελεις android edge. Αυτα που ειπες για την οθονη του edge δεν ισχυουν εκτος κι αν εχεις σκοπο να το χτυπας με σφυρι...πιο ομορφο με καλυτερη μακραν καμερα οθονη ποιοτητα μπαταρια ειναι το edge. Εαν ομως εισαι κολλημενος και εξοικειωμενος με το ios παρε το i6 ή περιμενε το καινουριο 6s. Για την χρηση που το θελεις και τα 2 θα σε βολεψουν.
Stogianz Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Απο μενα πας για s6 edge! Το κινητο ειναι πανέμορφο κι ξεχωριστό.
after44 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 παλικάρια σας ευχαριστώ ολους για της συμβουλές σας .να πω οτι δεν μπορω να περιμένω παντος το iphone 6s που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη με Νοέμβρη για να πεσει και η τιμη του iphone6 πάντως να πω την αλήθεια ενω με εχει βολέψει πολυ το android σκέφτομαι το iphone για αλλαγη και αν δεν με βολέψει το καλο ειναι οτι κρατα τιμη και μπορώ ισωσ να το αλλάξω μετα με ενα s6 edge ,ετσι και αλλιώς τελος Σεπτέμβρη θα κανω την αγωρα που μέχρι τοτε να εχουν πέσει και λιγο η τιμές λογο καινούριων σειρών ,θα ενημερώσω παντος και σας ευχαριστώ ολους
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 σκέφτομαι να προβώ σε μια αγορα νεου κινητού και ειμαι ανάμεσα στο iphone 6 ,samsung s6 η samsung s6 edge αν και το φοβάμαι το τελευταίο, λογο της οθόνης, αν μια στραβή κάτσει, ίσως ειναι ποιο εύθραυστο απο της κανονικές. θα μου πείτε περί ορέξεως, αλλα θα ηθελα γνώμες για το καλύτερο και ποιο ομορφο κινητό, αυτο που κάνω σαν χρίση ειναι ίντερνετ και μουσική και φωτογραφίες και φυσικά τηλέφωνα χααχαχαχα ειμαι χρόνια κάτοχος σε android αλλα σκέφτομαι να ξαναγυρίσω σε ios μετα απο 4 χρονια κατοχής του 4s και ελπίζω να κρατά νε έστω μια μερα αυτα τα κινητά απο θεμα μπαταρίας , ευχαριστώ προκαταβολικά και συγνώμη για τα λαθη μου και αν σας μπέρδεψε το συντακτικό μου παλικάρια σας ευχαριστώ ολους για της συμβουλές σας .να πω οτι δεν μπορω να περιμένω παντος το iphone 6s που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβρη με Νοέμβρη για να πεσει και η τιμη του iphone6 πάντως να πω την αλήθεια ενω με εχει βολέψει πολυ το android σκέφτομαι το iphone για αλλαγη και αν δεν με βολέψει το καλο ειναι οτι κρατα τιμη και μπορώ ισωσ να το αλλάξω μετα με ενα s6 edge ,ετσι και αλλιώς τελος Σεπτέμβρη θα κανω την αγωρα που μέχρι τοτε να εχουν πέσει και λιγο η τιμές λογο καινούριων σειρών ,θα ενημερώσω παντος και σας ευχαριστώ ολους Βασικα και τα 3 κινητα με την παραπανω χρηση που βλεπω και κανεις ψιλο overkill ειναι αλλα περι ορεξεως
mp44christos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 σκέφτομαι το iphone για αλλαγη εισε συγουρος που πας να μπλεξεις? Δεν μπορεις να αλλάξεις ουτε ringtone ουτε να μεταφερεις φωτογραφίες μεσο BT και το UI γενικος των iphone ειναι χρονια πισω σε σχεση με το material design sto android.
kostas8080 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν είσαι κολλημένος με Apple, το iPhone 6 δεν είναι καν ανταγωνιστικο σε σχέση με το galaxy s6 και όσο για το φόβο που έχεις δεν υπάρχει τίποτα πιο ευθραυστο από iphone
Fulgore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Αν δεν είσαι κολλημένος με Apple, το iPhone 6 δεν είναι καν ανταγωνιστικο σε σχέση με το galaxy s6 και όσο για το φόβο που έχεις δεν υπάρχει τίποτα πιο ευθραυστο από iphone Οποιο απο τα top end κινητα και να αγορασει η θηκουλα ειναι must. Τι γυαλι,τι αλουμινιο μπλα μπλα αν ειναι να γινει το κακο θα γινει ειτε στο Iphone,ειτε στο Lg ειτε στο Htc ειτε στο Samsung κινητο. Βεβαια μακαρι να ειχαμε στην Ελλαδα την εγγυηση που εχουν στο εξωτερικο για αντικατασταση μια φορα αν σου ραγισει η οθονη που εχει πχ η Htc http://www.htc.com/us/go/customer-advantage-warranty/αλλα που τετοια τυχη.
kostas8080 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Οποιο απο τα top end κινητα και να αγορασει η θηκουλα ειναι must. Τι γυαλι,τι αλουμινιο μπλα μπλα αν ειναι να γινει το κακο θα γινει ειτε στο Iphone,ειτε στο Lg ειτε στο Htc ειτε στο Samsung κινητο. Βεβαια μακαρι να ειχαμε στην Ελλαδα την εγγυηση που εχουν στο εξωτερικο για αντικατασταση μια φορα αν σου ραγισει η οθονη που εχει πχ η Htc http://www.htc.com/us/go/customer-advantage-warranty/αλλα που τετοια τυχη. Μην λέμε ότι θέλουμε... Αν σου πέσει ένα iPhone κατά 80% τελιωσε... Δεν αγοράζουν όλοι ποιοτικά, λεπτά κινητά για να τα βάζουν σε θήκες πλαστικές Ότι και να πάρεις και ειδικά αν είσαι τύπος που σου φεύγουν από το χέρι πράγματα (σαν εμένα που μου πέφτει αρκετές φορές ή το κοπαναω σε γωνίες κλπ) Μία θήκη spigen ή otterbox είναι ότι πρέπει
after44 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) να στε καλα ρε παιδια θα το κοιταξω και θα ενημερωσω αλλα οκ γενικα τα προσεχω τα πραγματα μου αλλα ειναι αυτο που ειπε ο φιλος παρα πανω ειναι να μην σου τυχη , γιαυτο μια θηκη καλο ειναι αν και καμια φορα και με θηκη δεν την γλυτώνεις αναλογα το πεσιμο Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2015 από after44
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα