Narayan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ποτέ μηχανή, ακόμα και το χειρότερο σε παθητική ασφάλεια αυτοκίνητο προσφέρει καλύτερη προστασία σε περίπτωση ατυχήματος. Χώρια που μερικοί αυτοκινητιστές είναι "επιλεκτικά τυφλοί" σε δίτροχα που κινούνται στο οδόστρωμα.
palawiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μια και το ξαναβρήκα μπροστά μου είπα να το μοιραστώ μαζί σας: . Φίλε συγχαρητήρια για αυτό. Πραγματικά είναι ένα αριστούργημα.Αγγίζει την τελειότητα. Ξαναγράψε κι άλλα.
Adon1s Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Και οταν με ρωταγαν στο δημοτικό οι δικοι μου αν ηθελα να μαθω καποιο οργανο, εγω ζηταγα για δωρο τάπες πόκεμον. Καλα να πάθω, εστω μια κιθάρα γαμω.</p><p> </p><p> Και εν τελει μια καβαλα στην CB την έβγαλε ο μπαγάσας.</p>
palawiaris Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ούτε καν διάβασα πέρα από τις 5 πρώτες γραμμές
sargio01 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Η φάση είναι ότι δεν απορώ με τίποτα πια... 1
Mau-Maus Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Ωραίος ο συγγραφέας σε βάζει μέσα στο Story ..
manzah80 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 εγω νομιζα την δεσποινα που λεει μαλακιες για το γουεμπλει 1
Silenzio Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 πολύ ωραία η ιστορία, πραγματικά με ταξίδεψε, βέβαια μετά με γείωσαν τα σχόλια των κάφρων εδώ μέσα. 13
Narayan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κάφρος είσαι και φαίνεσε ρε. Τουλάχιστον ο συγγραφέας έβαλε μυαλό και σκεφτόμενος την προσωπική του ασφάλεια, στο τέλος την παράτησε τη μηχανή. 1
pournaras Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Κάφρος είσαι και φαίνεσε ρε. Τουλάχιστον ο συγγραφέας έβαλε μυαλό και σκεφτόμενος την προσωπική του ασφάλεια, στο τέλος την παράτησε τη μηχανή. Καμμια σχεση με την ασφαλεια, ο συγγραφεας δεν εδειξε πουθενα οτι ηταν ο καυλογκαζος που κανει μαλακιες στο δρομο, οπως αναφερει στο δευτερο νομιζω κομματι, την αφησε γιατι "ανηκε" αλλου. 1
Narayan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Μα το γράφω και παραπάνω, δεν εξαρτάται μόνο από τον ίδιο το μοτοσυκλετιστή αν θα πάθει κάτι στο δρόμο, μπορεί να είναι ο πιο προσεκτικός οδηγός στον κόσμο αλλά όταν συγκρούονται ένας όγκος 200 κιλών με έναν άλλο 1,5 τόννων, ο πρώτος πάει στα θυμαράκια και ο δεύτερος για νέο προφυλακτήρα.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 <p>Και οταν με ρωταγαν στο δημοτικό οι δικοι μου αν ηθελα να μαθω καποιο οργανο, εγω ζηταγα για δωρο τάπες πόκεμον. Καλα να πάθω, εστω μια κιθάρα γαμω.</p><p> </p><p> Και εν τελει μια καβαλα στην CB την έβγαλε ο μπαγάσας.</p> Γενικότερα ακόμη κ με παπί θα φορτώσεις. Από πεζός. Πήγαινε σε νησί με ρόδα μόνος σου και θα βγάλεις το καλοκαίρι τις διακοπές τουλαχιστον διπλός. Αρκεί να είσαι λίγο εξωστρεφής. Κάφρος είσαι και φαίνεσε ρε. Τουλάχιστον ο συγγραφέας έβαλε μυαλό και σκεφτόμενος την προσωπική του ασφάλεια, στο τέλος την παράτησε τη μηχανή. Tο συμπέρασμα ότι παράτησε την μηχανή που το έβγαλες;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα