Vapir Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δεν μπορω να πω οτι εχω τετοια παθογένεια. Κάπου προς τα εκεί είμαι και εγω περίμενα οτι θα έλεγες "με τα πακέτα μου!!" (τις συσκευασίες της courier) αλλα τελικά δεν είσαι τόσο πωρωμένος...χμμμ... αχαχα 2
viper2005 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 περίμενα οτι θα έλεγες "με τα πακέτα μου!!" (τις συσκευασίες της courier) αλλα τελικά δεν είσαι τόσο πωρωμένος...χμμμ... αχαχα Όπως και να εχει ενα Detachment το εχω. =] 1
Narayan Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέχρι κάποιο σημείο είχα τις συλλογές μου από video games που πρόσεχα, μετά έκανα παιδιά και μεγαλώνοντας τα έκαναν όλα μπ***δέλο μέσα στο σπίτι, μαζί και οι συλλογές των video games. Τώρα έχω μάθει να μην δένομαι με αντικείμενα, καθώς αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα καταστραφούν και θα στεναχωρηθώ χωρίς λόγο.
Peleus17 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Με το δεξί μου χέρι. Μου προσφέρει χαρά και στιγμές χαλάρωσης 1
king2009 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Με το δεξί μου χέρι. Μου προσφέρει χαρά και στιγμές χαλάρωσης Όταν κάτι μπορώ να το ξανά αγοράσω δεν υπάρχει λόγος να δεθω. Συλλογές που έκανα στα 8 μου από κάρτες ποκεμον μπιλιες ταπες κτλ αυτά τα έχω κρατημενα σε μια κουτα. Πέρα από αυτό τίποτα άλλο. 1
TriLoBiTe Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Με το δεξί μου χέρι. Μου προσφέρει χαρά και στιγμές χαλάρωσης Δεν το λες και αντικείμενο το χέρι αλλά like για την ειλικρίνειά σου. 1
Lanike71 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρώτο μου αυτοκίνητο που ήταν πανέμορφο αλλά επειδή μεγάλωσε η οικογένεια, έπρεπε να αποχωριστώ.
adi32 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Αυτοκινητο Αν δω το παραμικρο σημαδι το παιρνω κατακαρδα Μετα απο αυτο λογω συνεχους χρησης : κινητο τιβι και pc Ολα τα αλλα δε με νοιαζουν 1
Anorymous Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Ειχα στεναχωρηθεί πολυ για μια SD Card που εχασα ειχε μεσα πολλες φωτογραφιες απο αγαπημενα προσωπα που δεν ζουν ποια
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Το πρώτο μου αυτοκίνητο που ήταν πανέμορφο αλλά επειδή μεγάλωσε η οικογένεια, έπρεπε να αποχωριστώ. Αωωω μην μου θυμίζεις και το δικό μου. Αποχωριστήκαμε ένα ATOS που το είχαμε για καμιά 6ετία
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 με το αιδοιο της, γράφτηκε ή ακόμα;
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 ^ δίκιο έχεις, σε κάποιους αρέσουν τα στήθια. 1
Antwni Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 με το αιδοιο της, γράφτηκε ή ακόμα; Με το πουλί μου.
whodatinsomniaK Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Ο παπαγάλος δεν ειναι αντικείμενο ρε! Θα μπει σε λιγο ο φίλος της εισαγγελέας, θα σε διαβάσει και θα την πάρει τηλέφωνο κι αυτή θα πάρει τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος να ταυτοποιηςει την ηλεκτρονική σου διεύθυνση και θα σε πάνε στα δικαστήρια και θα καταδικαστείς δίχως αναστολή και μετά θα ανοίξει εδώ θέμα με πηγή το ειδηςεογραφικό πρακτορείο του κυρΜήτσου του προποτζή και θα ασελγήσουμε πάνω στο ανυπεράσπιστο κουφάρι της φιλοζωικής σου τιμής. Αμέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα