monoxromos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2015 Γεια σας Θα ηθελα μια ενημέρωση αν γνωρίζει καποιος φίλος για ασυρματο ιντερνετ στο εξωτερικο. Οταν βρεθει καποιος σε χωρα της Ε.Ε. και θελει να συνδεθει με το laptop στο ιντερνετ αλλα δεν εχει ας πουμε το ξενοδοχειο ή η συνδεση του ειναι προβληματικη, μπορει με ενα στικακι να συνδεθει και πως γινεται αυτο; Χρεωσεις ,ογκος δεδομενων κλπ. Ευχαριστω πολύ
vaga1um3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μιλας για να παρεις στικακι μαζι σου απο Ελλάδα; Η απο τη χωρα που θα πας; Κ για ποια χωρα μιλας, αν επιτρεπεται; Θα μας βοηθησει να σε κατευθυνουμε..
monoxromos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπερα Θα βρεθώ για μια εβδομαδα στις Βρυξέλλες (Βελγιο) οπου θα κανω ορισμενες εργασίες (ήχου και video) και θα τις στέλνω live μεσω ιντερνετ στην Ελλάδα με μια συνδεση stream ίσως και skype. Σας ευχαριστώ 1
vaga1um3 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Στο χωρο που θα τις κανεις internet δε θα εχουν; Η εκει που θα μενεις; Δημοσια ανοιχτα δικτυα; Θα προτεινα μια αναζητηση κ περαιτερω επικοινωνια προκαταβολικα με βελγους παροχους για να σου δωσουν την καλυτερη πιθανη λυση στην περιπτωση σου. Ολες οι χωρες φανταζομαι εχουν κ pay as you go προγραμματα δεδομενων!
monoxromos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2015 OK Σε ευχαριστώ ,αλλά για λιγες ημερες θα ειμαι εκει, πρεπει από την πρώτη ημέρα να στελνω stream live.Δεν αποκλειεται να βρω στο χωρο που θα διαμενω συνδεση αλλά συνηθως σε ξενοδοχεια κλπ μπαινουν πολλοί πεφτει η χωρητικότητα και αντε να σε αφησει στη μεση σε μια live συνδεση. Καλό ειναι να εχω λαβει τα μέτρα μου εναλλακτικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα