Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θα ηθελα   μια ενημέρωση αν  γνωρίζει καποιος φίλος για ασυρματο ιντερνετ στο εξωτερικο.

Οταν βρεθει καποιος σε χωρα της Ε.Ε. και θελει να συνδεθει με το laptop στο ιντερνετ αλλα δεν εχει  ας πουμε το ξενοδοχειο ή η συνδεση του ειναι προβληματικη, μπορει με ενα στικακι  να  συνδεθει και πως γινεται αυτο; Χρεωσεις ,ογκος δεδομενων κλπ.

Ευχαριστω πολύ

Δημοσ.

Μιλας για να παρεις στικακι μαζι σου απο Ελλάδα; Η απο τη χωρα που θα πας;

Κ για ποια χωρα μιλας, αν επιτρεπεται; Θα μας βοηθησει να σε κατευθυνουμε..

Δημοσ.

Καλησπερα

Θα βρεθώ για μια εβδομαδα στις Βρυξέλλες (Βελγιο) οπου θα κανω ορισμενες εργασίες (ήχου και video) και θα τις στέλνω live μεσω ιντερνετ στην Ελλάδα με  μια συνδεση stream ίσως και skype.

Σας ευχαριστώ

• Like 1
Δημοσ.

Στο χωρο που θα τις κανεις internet δε θα εχουν; Η εκει που θα μενεις; Δημοσια ανοιχτα δικτυα;

Θα προτεινα μια αναζητηση κ περαιτερω επικοινωνια προκαταβολικα με βελγους παροχους για να σου δωσουν την καλυτερη πιθανη λυση στην περιπτωση σου.

Ολες οι χωρες φανταζομαι εχουν κ pay as you go προγραμματα δεδομενων!

Δημοσ.

OK Σε ευχαριστώ ,αλλά για λιγες ημερες θα ειμαι εκει, πρεπει από την πρώτη ημέρα να στελνω stream live.Δεν αποκλειεται να βρω στο χωρο που θα διαμενω  συνδεση αλλά συνηθως σε ξενοδοχεια κλπ  μπαινουν πολλοί πεφτει η χωρητικότητα και αντε να σε αφησει στη μεση σε μια live συνδεση. Καλό ειναι να εχω λαβει τα μέτρα μου  εναλλακτικά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...